Графічний еквалайзер Behringer FBQ6200HD
Графічний еквалайзер Behringer FBQ6200HD Графічний еквалайзер Behringer FBQ6200HD Графічний еквалайзер Behringer FBQ6200HD Графічний еквалайзер Behringer FBQ6200HD Графічний еквалайзер Behringer FBQ6200HD Графічний еквалайзер Behringer FBQ6200HD

Графічний еквалайзер Behringer FBQ6200HD

  • ID товару: 27330
  • Артикул: BE-0816

BE-0816

Новий товар

Еквалайзер ULTRAGRAPH PRO FBQ6200 призначений для управління концертними аудіосистемами. Крім частотної корекції, що здійснюється за допомогою класичного 31-смугового набору фейдерів, і фільтрації технічних шумів, що настроюється, пристрій має функцію усунення акустичного зворотного зв'язку, інструментарій для калібрування аудіосистеми під акустику приміщення, а також керовані лімітери.

Більше деталей

11 090 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Behringer FBQ6200HD ULTRAGRAPH PRO - 31-смуг. 2-кан. графіч. еквалайзер із FBQ системою виявлення зворотного зв'язку.

Графічний еквалайзер FBQ6200HD по праву займає своє місце у сфері високоточного аудіо обладнання, оскільки має незаперечні характеристики та запатентовану систему виявлення зворотного зв'язку, а ще й ціна, яка робить його обов'язковим для тих, хто записує та працює з живим звуком.

Ось уже понад 20 років компанія BEHRINGER розробляє та виробляє найуспішніші процесори з усунення зворотного зв'язку. Тепер і Ви можете володіти та користуватися перевагами цієї технології, оскільки революційна система виявлення зворотного зв'язку вбудована у FBQ6200HD. Таким чином, Ваша звукова система повністю вільна від зворотного зв'язку, дозволяючи Вам сфокусуватись тільки на виконанні. Використовуючи ультра швидке виявлення зворотного зв'язку, ця майстерна схема допоможе Вам негайно прибрати неприємну частоту. Як тільки зворотний зв'язок з'являється у певному частотному діапазоні, світлодіод на відповідному фейдері спалахує, показуючи Вам який фейдер варто опустити нижче, щоб обійти небажану частоту. Все просто!

Високоякісний FBQ6200HD надає чудове з ультра низьким рівнем шуму виконання завдяки розробкам висококласних німецьких інженерів та використанню найвищої якості компонентів. З цим 31-смуговим плавним і точним еквалайзером Ви легко додаєте свого запису або живому виступу професійний штрих.

Низькочастотний звук необхідно приділяти особливу увагу. І в цьому знову допоможе FBQ6200HD, оскільки в ньому є змінні фільтри високих та низьких частот на кожному каналі, які видаляють непотрібний бас вміст, такий як гуркіт від підлоги, резонанс приміщення, електричний гул тощо. Це дає ще більше можливостей для високоточного відновлення Вашої системи, видаючи кришталево чистий і динамічний звук з неймовірно щільними і забійними низькими частотами.

FBQ6200HD має спеціальний вихід для сабвуфера з регулюванням 30 – 200 Гц. Збалансовані XLR виходи дозволяють підключати підсилювачі потужності або активні сабвуфери, без будь-яких додаткових пристроїв. Тільки подумайте, як BEHRINGER заощаджує Ваші гроші!

Цей неймовірної високої чіткості графічний еквалайзер має ще більше можливостей, таких наприклад, як лімітери, що перемикаються, на кожному каналі з окремим індикатором рівня, високоякісні 45-мм фейдери для підвищеної чіткості, а також вбудований генератор рожевого шуму (Pink Noise), який дозволяє FBQ6 високоточний аналізатор аудіо спектру.

Поглянувши на FBQ6200HD Ви неодмінно помітите, що він має всі якості, щоб зайняти гідне місце у Вашому річці.

Характеристики:

Професійний 31-смуговий стереофонічний графічний еквалайзер для студійної та концертної роботи

Революційна система виявлення зворотного зв'язку FBQ миттєво покаже критичні частоти і може бути використана також як аналізатор спектру

Ультра-низький рівень шуму операційних підсилювачів 4580 для максимальної цілісності сигналу

Ліміти, що перемикаються, з індикатором рівня придушення в обох каналах захищає Вашу аудіосистему від перевантажень і спотворень

Генератор рожевого шуму для підлаштування аудіосистем під акустичні особливості приміщень

Моно вихід на сабвуфер з окремими регуляторами рівня та регульованою частотою кросовера

Додаткові регульовані обрізні НЧ та ВЧ фільтри у кожному каналі, що видаляють небажані частоти, такі як сценічний гул, високочастотні шуми тощо.

Точні 8-сегментні світлодіодні індикатори та регулятори вхідного сигналу для зручного налаштування рівня на вході та виході

Кероване реле Hard Bypass-функція, що автоматично замикає вхідні та вихідні роз'єми при відключенні електроживлення (відмовостійке реле)

Серво балансні входи та виходи з 1/4" TRS та позолоченими XLR роз'ємами

Імпульсне джерело живлення “Планета Земля” для максимальної гнучкості (100-240В), безшумного аудіо, чудової передачі та низького енергоспоживання

Напишіть відгук

Графічний еквалайзер Behringer FBQ6200HD

Еквалайзер ULTRAGRAPH PRO FBQ6200 призначений для управління концертними аудіосистемами. Крім частотної корекції, що здійснюється за допомогою класичного 31-смугового набору фейдерів, і фільтрації технічних шумів, що настроюється, пристрій має функцію усунення акустичного зворотного зв'язку, інструментарій для калібрування аудіосистеми під акустику приміщення, а також керовані лімітери.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ