Pro-Ject Phono Box S Black
Pro-Ject Phono Box S Black Pro-Ject Phono Box S Black Pro-Ject Phono Box S Black

Фонокоректор Pro-Ject Phono Box S Black

  • ID товару: 13188
  • Артикул: 9120035829757

9120035829757

Новий товар

Підсилювач-коректор для MM/MC-звукознімачів, Pro-Ject Phono Box S, виготовлений у простому та надійному металевому корпусі компактних розмірів. Схема Pro-Ject Phono Box S має конфігурацію «подвійне моно», та виконана з використанням якісних комплектуючих аудіофільсткого класу, зокрема прецизійних резисторів та вискостабільних поліпропіленових конденсаторів WIMA.

Більше деталей

Обмежена спеціальна пропозиція

4 822 грн.

7 560 грн.

-2 738 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Підсилювач-коректор для MM/MC-звукознімачів, Pro-Ject Phono Box S, виготовлений у простому та надійному металевому корпусі компактних розмірів. На його передній панелі є єдина кнопка вмикання, доповнена крихітними індикаторним світлодіодом.

Однак за своєю конструкцією цей апарат відповідає всім вимогам, що висуваються до високоякісної техніки для відтворення вінілу. Схема Pro-Ject Phono Box S має конфігурацію «подвійне моно», та виконана з використанням якісних комплектуючих аудіофільсткого класу, зокрема прецизійних резисторів та вискостабільних поліпропіленових конденсаторів WIMA. Для посилення сигналу у пристрої використовуються модулі спеціально призначені для роботи у високоякісному аудіо. Схема RIAA-корекції забезпечує точне формування необхідної АЧХ, і не вносить додаткові спотворення сигналу.

На нижній панелі фонокоректора є дві групи DIP-перемикачів, що дозволяють дуже гнучко налаштовувати коефіцієнт посилення, а також вхідні параметри схеми. На задній панелі Pro-Ject Phono Box S розташовані якісні RCA-гнізда входу та виходу із позолоченими контактами, а також кнопка включення НЧ-фільтра Subsonic, що дозволяє при необхідності усунути можливий резонанс між вертушкою та акустичними системами.

Підсилювач комплектується зовнішнім блоком живлення, за рахунок чого потенційне джерело електромагнітних перешкод виявилося за межі корпусу пристрою. Завдяки гнучкому налаштуванню імпедансу Pro-Ject Phono Box S можна використовувати практично з усіма поширеними звукознімачами, як MM, так і MC-типів. Цей апарат при всій своїй скромній зовнішності здатний повністю розкрити потенціал досить дорогих головок, і рекомендується до використання з програвачами високого класу. Завдяки металевому корпусу Pro-Ject Phono Box S нечутливий до механічних впливів та електричних перешкод, і може бути розташований у безпосередній близькості від вертушки.

Характеристики:

  • 4 перемикання рівня посилення.
  • Вхідний опір: 10/100/1000 Ом (MC)/47 кОм (MM).
  • Посилення: 40/43/60/63 дБ.
  • Рознімання In/Out: 1 пара RCA роз'ємів.
  • Потужність: 18 В / 85 мА.
  • Джерело живлення: 18 В постійного струму / 500 мА
  • Розміри (ШхВхГ): 103 х 36 х 115 мм (з розетками).
  • Частотний діапазон: 20 Гц – 20 кГц.
  • Вага: 570 г.

Напишіть відгук

Фонокоректор Pro-Ject Phono Box S Black

Підсилювач-коректор для MM/MC-звукознімачів, Pro-Ject Phono Box S, виготовлений у простому та надійному металевому корпусі компактних розмірів. Схема Pro-Ject Phono Box S має конфігурацію «подвійне моно», та виконана з використанням якісних комплектуючих аудіофільсткого класу, зокрема прецизійних резисторів та вискостабільних поліпропіленових конденсаторів WIMA.

Напишіть відгук

 
Comments(1)
2021-11-26

:)

Долго искал фонокорректор, чтобы "оживить" мой старый проигрыватель Электронику ЭП-017С. Выбор пал на Pro-ject Phono Box S, и я не ошибся! Отличное качество сборки, очень приятное звучание. Но главное - это возможность настроить под разные типы картриджей и регулировка уровня входного сигнала.
Отдельное спасибо менеджеру Веронике, которая оперативно решила проблемы с курьерской доставкой Новой почты.

  • Цей коментар справді був для Вас корисним
  • (0) (0)

Написати свій відгук!

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ