Фонокоректор Parasound Halo JC 3 Jr
Фонокоректор Parasound Halo JC 3 Jr Фонокоректор Parasound Halo JC 3 Jr Фонокоректор Parasound Halo JC 3 Jr

Фонокоректор Parasound Halo JC3JR Black

  • ID товару: 5769
  • Артикул: JC3JR Black

JC3JR Black

Новий товар

Parasound JC3 Jr. є високопродуктивним фонокоректором з вкрай низьким коефіцієнтом шумів, здатний працювати як з головками ММ-типу, так і МС.

Ціна за шт.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Parasound

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Parasound JC3 Jr. є високопродуктивним фонокоректором з вкрай низьким коефіцієнтом шумів, здатний працювати як з головками ММ-типу, так і МС. Можливість точного налаштування рівня сигналу та його опору дозволяє досягти найоптимальнішого результату у випадку навіть із найнижчими за рівнем вихідного сигналу МС-звукознімачами.

Фонокоректор Parasound JC3 Jr. відображає продуктивну співпрацю з легендарним дизайнером Vendetta Джоном Керлом, а також Карлом Томпсоном, справжнім чарівником у частині друкованих плат.
Поява нового фонокоректора, в першу чергу, компанія пояснює новим поколінням прихильників вінілового звуку. Halo JC3 Jr. коштує вдвічі дешевше за свого «прабатька» в особі Halo JC3+, який давно володіє славою одного з найкращих фонокоректорів у світі. Засновник компанії Річард Шрам прокоментував анонс так: «JC3 Jr. виріс з усвідомлення, що ціна JC3+ є непереборною перешкодою як для людей, що тільки починають своє знайомство з вінілом, так і для навчених досвідом фанатів. Тому ми вирішили «посадити його на дієту».

Як вже було сказано, апарат має нові плати і схемотехніку, створені Джоном Керлом і Карлом Томпсоном спільно. Хоча топологія нового апарату є переважно класичне стерео, ніж подвійне моно у його старшого побратима, це зовсім не позбавляє його технічної елегантності і витонченості.

Фонокоректор Parasound JC3 Jr. повністю відповідає ідеології серії HALO – він поєднує чудовий зовнішній вигляд та видатні технічні характеристики. Фонокоректор має можливість працювати з двома типами картриджів: ММ (опір 47 кОм) та МС (опір 47 Ом або 100 Ом), залежно від рекомендації виробника типу голівки, що використовується. Вибір типу картриджа здійснюється за допомогою трипозиційного перемикача. Підключення вінілового програвача здійснюється за допомогою кабелю RCA. Вихід сигналу з фонокорректора на попередній підсилювач можливий за допомогою RCA і XLR кабелю. Parasound JC3 Jr. має перемикач "моно/стерео" на лицьовій панелі для прослуховування як у стерео, так і в монорежимах (для старих монофонічних записів). Корпус фонокоректора розділений усередині товстими алюмінієвими перегородками, що суттєво знижує перешкоди від електромагнітного поля. Для живлення апарату використовується трансформатор R-типу, що має набагато менше випромінювання електромагнітного поля в порівнянні з традиційним трансформатором тороїдальним. Перемикач «полярності живлення» дозволяє зменшити рівень шуму, що викликається електричною мережею шляхом зміни полярності - фаза/нуль. Але в переважній більшості випадків фірма рекомендує залишати перемикач у положенні Normal. Фонокоректор допускає підключення по 12 В тригерному входу (два режими роботи: авто/ручний).

 
Характеристики
БрендParasound
МодельJC3JR
ВиходиRCA, XLR
Співвідношення сигнал/шум94 дБ
Розміри (В x Ш x Г), мм63.5 х4 37 х 375 мм
Вага без упаковки5,9 кг

Напишіть відгук

Фонокоректор Parasound Halo JC3JR Black

Parasound JC3 Jr. є високопродуктивним фонокоректором з вкрай низьким коефіцієнтом шумів, здатний працювати як з головками ММ-типу, так і МС.

Ціна за шт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ