Гарнітура Sennheiser M2 AEBT PF
Гарнітура Sennheiser M2 AEBT PF Гарнітура Sennheiser M2 AEBT PF

Знятий з виробництва

Гарнітура Sennheiser M2 AEBT PF

  • ID товару: 9323

Новий товар

До відкриття виставки Pink Floyd Exhibition: Their Mortal Remains компанія Sennheiser випустила ексклюзивні навушники HD1 у версії Pink Floyd Their Mortal Remains.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

До відкриття виставки "Pink Floyd Exhibition: Their Mortal Remains" компанія Sennheiser випустила ексклюзивні навушники HD1 у версії Pink Floyd "Their Mortal Remains"

Завдяки характерній формі трикутникам, своєрідним райдужним кольорам покриття чашок навушників та прошивки шкіряної накладки оголов'я – таким лаконічним, але таким знайомим кожному шанувальнику Pink Floyd символам групи – ці HD1 Wireless Special Edition навіть зовні виглядають по-особливому.

І звучать, звичайно, так, як і належить фірмовим Sennheiser преміум-класу. HD-кодек aptX® забезпечує гранично виразне та деталізоване відтворення кожного нюансу звуку, система активного шумоподавлення NoiseGard™ знижує до мінімуму зовнішній фоновий шум, а вбудований мікрофон VoiceMax гарантує чіткість та кристальну чистоту передачі мовлення.

Ексклюзивні HD1 Wireless у версії Pink Floyd випущені обмеженою партією і придбати їх можна лише у фірмових інтернет-магазинах марки Sennheiser, а також у музеї Вікторії та Альберта (V&A) у Лондоні, де проходить "Виставка "Пінк Флойд": їхні тлінні останки".

З мікрофонами виробництва Sennheiser група Pink Floyd працювала постійно, з перших своїх виступів, розширюючи за їх допомогою межі звуку та межі його сприйняття. На честь відкриття виставки Pink Floyd Exhibition: Their Mortal Remains у відомому лондонському музеї Вікторії та Альберта ми розробили спеціальну, ювілейну версію навушників HD1 Wireless.

Нові бездротові Sennheiser HD1 Wireless Special Edition дозволять вам насолоджуватися кришталево чистим звуком HD1 без кабелів, що заважають. Ці легкі та зручні навушники оптимально поєднують у собі звук високої роздільної здатності, пуристичний дизайн та всі переваги ексклюзивних матеріалів, таких як нержавіюча сталь та натуральна шкіра. Стараннями наших фахівців така важлива для кожного сучасного мобільного користувача бездротова свобода набула фірмового звучання HD1, яке так подобається любителям гарного звуку.

Ті кількість і різноманітність візуальних символів, які ясно і однозначно говорять нам "Це - Pink Floyd", якнайкраще демонструють справжні масштаби творчого впливу цього видатного музичного колективу.

Дизайн ексклюзивних HD1 Wireless Special Edition містить відразу кілька найбільш знакових таких елементів. Зокрема, про "The Dark Side Of The Moon", воістину епохальний альбом групи, користувачеві нагадають райдужного забарвлення прошивка на шкіряній накладці оголов'я, а також вигравірувані на такому ж райдужному тлі зовнішньої сторони чашок навушників знамениті трикутники Pink Floyd. Плюс, зрозуміло, ще одна скромна, але дуже важлива деталь дизайну - маленька сталева табличка з назвою "Pink Floyd - The Mortal Remains" - на згадку про знаменну подію в історії групи, якій присвячена ця ексклюзивна модель.

Система активного шумоподавлення NoiseGard™ ефективно мінімізує зовнішній фоновий шум, HD-кодек aptX® забезпечує гранично виразне та деталізоване відтворення кожного нюансу звуку, тому Sennheiser HD1 незмінно радують свого слухача дуже чистим та приємним звучанням. Крім того, вбудований мікрофон VoiceMax, ще один невід'ємний елемент системи HD1, гарантує чіткість і кристальну чистоту передачі мови і дозволяє використовувати HD1 Wireless Special Edition як високоякісну гарнітуру в будь-якій, навіть дуже галасливій обстановці і без зовнішнього мікрофона.

HD1 Wireless Special Edition – це новий стандарт якості бездротового аудіо. Перетворювачі з великими діафрагмами та інноваційні технології роблять звук HD1 ще більш досконалим: чистим, деталізованим, насиченим потужним та багатим басом.

Насправді, бездротові HD1 Wireless Special Edition підключаються навіть простіше, ніж звичайні дротові навушники. І миттєво. За допомогою технологій NFC™ та Bluetooth® 4.0 з'єднання здійснюється буквально в один дотик. Просто підключайтеся та насолоджуйтесь чудовим звуком.

Одна з головних відмінних рис моделі Sennheiser HD1 Wireless Special Edition - це ретельне опрацювання кожної, навіть найдрібнішої деталі навушників. Основа їх витонченого оголов'я виконана із міцної та зносостійкої нержавіючої сталі, амбушури обтягнуті розкішною натуральною шкірою, м'якою та дуже приємною. Досконалість стилю повною мірою відповідає досконалості звуку. Тому незважаючи на вельми консервативний зовнішній дизайн HD1 Wireless Special, і слухати, і носити їх - одне задоволення, якому ніщо не заважає, навіть кабель.

У HD1 Wireless Special Edition чашки навушників до сталевого оголов'я кріпляться за допомогою високоякісних кульових шарнірів, при цьому за допомогою спеціальних слайдерів кожну чашку можна плавно пересунути на будь-яку допустиму конструкцією оголов'я висоту. Таким чином, модель легко і просто підлаштовується під анатомію голови користувача, надійно утримується на своєму місці, забезпечує ідеальний звук і ніколи не втомлює.

А завдяки новій конструкції чашок, найвищої якості матеріалам та міцності механічних компонентів, HD1 Wireless Special Edition стали ще приємнішими та комфортнішими, і дуже і дуже довго будуть радувати власника своєю незмінною елегантністю та надійністю.

Нові бездротові HD1 Wireless Special Edition можуть працювати і як звичайні дротові навушники. Модель стандартно комплектується 1.4-метровим кабелем з 3.5-мм кутовим міні-джеком, але не звичайним, а низькопрофільним, спеціально оптимізованим для аудіороз'ємів сучасних мобільних пристроїв. Знімний кабель, штекери передбачені на обох його кінцях, тому при необхідності його завжди можна замінити.

Комплектація

  • HD1 у версії Pink Floyd "Their Mortal Remains";
  • аудіокабель довжиною 1.4 з 3.5-мм кутовим низькопрофільним штекером "міні-джек";
  • USB-кабель для заряджання;
  • авіаційний адаптер;
  • фірмовий чохол;
  • керівництво користувача.

Технічні характеристики:

  • Тип підключення: бездротовий
  • Конструкція: закрита
  • Тип перетворювача: динамічний
  • Тип амбушюр: повністю охоплюючі
  • Колір чорний
  • Відтворювані частоти, Гц: 16-22000
  • Рівень звукового тиску SPL (1 кГц, 1 Вт RMS), дБ: 113
  • Опір, Ом: 18
  • Коефіцієнт нелінійних спотворень, КНД (1 кГц, 1 Вт RMS): менше 0.5%
  • Технологія: Bluetooth 4.0, NFC (підтримка профілів A2DP + AVRCP + HSP + HFP)
  • Час роботи в режимі розмови, год: 22
  • Спрямованість мікрофона: всеспрямований
  • Діапазон частот мікрофона (нижній), Гц: 100
 
Характеристики
БрендSennheiser
МодельM2 AEBT PF
ТипГарнітура
Опір18 Ом
Коефіцієнт нелінійних спотвореньменше 0.5%
КолірРожевий
Тип підключенняБезпровідне
Тип навушниківПовнорозмірні

Напишіть відгук

Гарнітура Sennheiser M2 AEBT PF

До відкриття виставки Pink Floyd Exhibition: Their Mortal Remains компанія Sennheiser випустила ексклюзивні навушники HD1 у версії Pink Floyd Their Mortal Remains.

Напишіть відгук

19 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ