Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C
Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C

Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C

  • ID товару: 27830

Новий товар

Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB II є накладною двосторонньою USB-гарнітурою з роз'ємом 3,5 мм і знімним кабелем USB з вбудованим керуванням викликами. Працюйте по-своєму зі стильною зручною гарнітурою, розробленою з урахуванням вимог сучасного гібридного робочого місця та забезпечує чудовий стереозвук.

Більше деталей

3 440 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB II є накладною двосторонньою USB-гарнітурою з роз'ємом 3,5 мм і знімним кабелем USB з вбудованим керуванням викликами. Працюйте по-своєму зі стильною зручною гарнітурою, розробленою з урахуванням вимог сучасного гібридного робочого місця та забезпечує чудовий стереозвук. Насолоджуйтесь аудіо-інструментом, який легко адаптується в офісі, в дорозі або віддаленій роботі. Відчуйте гнучкість та комфорт завдяки зручній конструкції штанги, яка акуратно складається в оголов'ї, а також можливості підключення пристроїв за принципом «підключи та працюй».

 Комунікація бізнес-класу

 Працюйте стильно із елегантною гарнітурою, розробленою для розумного офісу. Відчуйте гнучкість та комфорт завдяки великим шумопоглинаючим амбушюрам та непомітному кронштейну, який акуратно складається в оголов'ї. Вибирайте між варіантами, оптимізованими для уніфікованих комунікацій, та варіантами, сертифікованими для Teams. Перейдіть прямо до наради Microsoft Teams за допомогою спеціальної кнопки Teams у сертифікованих варіантах Teams, а інтелектуальні аудіотехнології допоможуть вам зосередитися та підвищити продуктивність.

 Перетворіть будь-який простір на робочий простір

 Випробуйте аудіо інструмент, який адаптується до вас, куди б ви не пішли. Легка, складна та портативна гарнітура призначена для сучасного гібридного робочого місця з технологією EPOS Voice™ та мікрофоном з шумопоглинанням. Насолоджуйтесь безперешкодним викликом, де б ви не працювали, а інтелектуальні аудіотехнології та шумопридушні амбушюри забезпечать безперебійну роботу в будь-якому місці. Завдяки оптимізованим для уніфікованих комунікацій і сертифікованим для Microsoft Teams ви можете оптимізувати свою продуктивність, де б ви не працювали.

 

Характеристики та переваги

 USB-гарнітура для підключення до ПК з роз'ємом 3,5 мм для мобільних телефонів

Підключи та працюй

Шумопридушливий мікрофон

Голосова технологія EPOS

Виняткова чіткість мікрофона

Зручні та стильні з амбушюрами зі штучної шкіри

Легко зберігати та носити з собою завдяки легкій конструкції

Оптимізовано для уніфікованих комунікацій (UC)

Технологія Smart Audio зменшує шумові перешкоди

Вбудовані елементи керування викликами — збільшення/зменшення гучності, вимкнення звуку та багато іншого

 
Характеристики
Довжина шнура1.8 м
Тип роз'ємуMini-Jack 3.5 mm , USB Type C
КолірЧорний
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківНакладні
ОсобливостіРегулятор гучності, Мікрофон
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Призначення навушниківДля IP телефонії, Для аудіосистеми
Тип кабелю для навушниківКруглий

Напишіть відгук

Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C

Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB II є накладною двосторонньою USB-гарнітурою з роз'ємом 3,5 мм і знімним кабелем USB з вбудованим керуванням викликами. Працюйте по-своєму зі стильною зручною гарнітурою, розробленою з урахуванням вимог сучасного гібридного робочого місця та забезпечує чудовий стереозвук.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ