Гарнітура EPOS H3 Hybrid Onyx Black
Гарнітура EPOS H3 Hybrid Onyx Black Гарнітура EPOS H3 Hybrid Onyx Black Гарнітура EPOS H3 Hybrid Onyx Black Гарнітура EPOS H3 Hybrid Onyx Black Гарнітура EPOS H3 Hybrid Onyx Black Гарнітура EPOS H3 Hybrid Onyx Black Гарнітура EPOS H3 Hybrid Onyx Black

Гарнітура EPOS H3 Hybrid Onyx Black

  • ID товару: 27896

Новий товар

Хоч на комп'ютері чи консолі, хоч на мобільному пристрої, вдома, поза домом, у транспорті, де завгодно – нова H3 Hybrid із закритими навушниками зроблена саме для цього. У плані варіантів підключення ця гарнітура є максимально універсальною - до ігрового пристрою вона підключається через USB, через кабель консолі та/або по Bluetooth-каналу. А параметри звуку та зв'язку швидко та просто налаштовуються.

Більше деталей

7 278 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Сумісність: смартфони та планшети, Windows-ПК та софтфони, Mac та MacBook, ігрові консолі PS5 та PS4, Xbox One та Xbox Series X, Nintendo Switch.

Основні переваги моделі EPOS H3 Hybrid

можливість провідного та бездротового підключення;

функція Audio Mixing - два паралельні аудіоканали;

мікрофон на знімному магнітному тримачі та другий вбудований мікрофон;

додаток EPOS Gaming Suite;

смарт-кнопка швидких налаштувань;

фірмова акустична система Epos - лише високоякісний звук, який дає можливість чути все і вся у грі та миттєво реагувати на будь-які зміни обстановки.

Функціональна та практична - грати та спілкуватися ще цікавіше

Хоч на комп'ютері чи консолі, хоч на мобільному пристрої, вдома, поза домом, у транспорті, де завгодно – нова H3 Hybrid із закритими навушниками зроблена саме для цього. У плані варіантів підключення ця гарнітура є максимально універсальною - до ігрового пристрою вона підключається через USB, через кабель консолі та/або по Bluetooth-каналу. А параметри звуку та зв'язку швидко та просто налаштовуються в меню фірмової програми EPOS Gaming Suite для ПК.

Відразу 3 варіанти підключення

Високоякісний звук плюс максимальна універсальність - нова Epos H3 Hybrid оптимально підходить як для домашніх ігрових платформ, так і для сучасних мобільних пристроїв. До ігрової консолі або комп'ютера вона легко підключається через USB або аудіокабель, а до смартфона або планшета - просто по Bluetooth, щоб у мобільному режимі грати в ній було так само зручно.

37 годин без підзарядки в режимі передачі аудіосигналу через Bluetooth

Повного заряду будованого акумулятора вистачає на 37 годин автономної роботи H3 Hybrid в режимі відтворення звуку по бездротовому Bluetooth-каналу, на 24 години - в режимі підключення через аудіокабель і 3.5-мм аудіозайм, і на 19 годин - в режимі паралельної передачі по Bluetooth-каналу. Заряджається гарнітура від порту USB комп'ютера, так що зарядити її можна просто під час гри.

Налаштуйте звук так, щоб він подобався Вам

EPOS Gaming Suite для ПК - це простий і функціональний програмний інструмент, який дозволяє, перш за все, правильно і точно налаштувати мікрофон мікрофон гарнітури. У EPOS Gaming Suite передбачені функції реверберації, оптимізації голосу, Side Tone (можна послухати себе), Noise Gate (шумопридушення) та вбудований еквалайзер із набором готових пресетів для найпопулярніших ігрових жанрів та сетапів. Крім того, якщо під час стримування ігрову гарнітуру ви підключаєте через роз'єм мікрофона, то в Gaming Suite можна також перемикатися між стереозвуком 2.0 і повноформатним 7.1-канальним об'ємним звуком і контролювати таким чином ще й режим відтворення звуку. Іншими словами, якщо ви стримаєте та граєте на ПК, то з Gaming Suite у вас завжди є можливість швидко та якісно налаштовувати звук у стримі та в ігровому ефірі у відповідність до своїх персональних уподобань.

Функція Audio Mixing

Грати на комп'ютері або на консолі та одночасно спілкуватися з друзями по телефону, не знімаючи гарнітури? У Epos H3 Hybrid – запросто! Ця модель транслює відразу два аудіопотоки паралельно, при цьому гучність кожного регулюється окремо. Рівень гучності звуку, який передається по USB або аудіокабелю, налаштовується вбудованим регулятором гарнітури, а гучність бездротового аудіо регулюється з меню або кнопками смартфона (або планшета).

Особливості моделі EPOS H3 Hybrid

EPOS Audio Technology

Фірмова акустична система Epos відтворює лише високоякісний звук, який дає можливість чути все і вся у грі та миттєво реагувати на будь-які зміни обстановки.

Смарт-кнопка швидких налаштувань

З її допомогою перемикання між режимами стерео та об'ємного відтворення, а також між різними аудіопрофілями виконуються буквально в один дотик.

Мікрофон на знімному магнітному утримувачі

Його в будь-який момент можна зняти і потім так само легко і просто прикріпити на місце. Без проблем! Більше того, в комплекті поставки передбачена спеціальна кришечка, яка роз'єми мікрофона надійно захищає і водночас їх приховує, щоб вони не псували цілісність дизайну.

Другий вбудований мікрофон

Він автоматично активується і дає можливість нормально спілкуватися у грі та по телефону, коли власник з основним мікрофоном знято.

Легка регульована посадка

Ширина гарнітури регулюється за допомогою вбудованого слайдера з нержавіючої сталі, а завдяки системі шарнірних кріплень навушників H3 Hybrid швидко підлаштовується під розміри та форму обличчя, акуратно, але досить щільно охоплює вуха, міцно і зайвого тиску, утримуючись своєму місці.

Комплектація:

ігрова гарнітура Epos H3 Hybrid;

захисна кришка GSA 25 Black;

USB-кабель GSA 31;

консольний аудіокабель GSA 30;

короткий посібник користувача швидкого підключення гарнітури;

короткий посібник користувача з безпечної експлуатації гарнітури.

Напишіть відгук

Гарнітура EPOS H3 Hybrid Onyx Black

Хоч на комп'ютері чи консолі, хоч на мобільному пристрої, вдома, поза домом, у транспорті, де завгодно – нова H3 Hybrid із закритими навушниками зроблена саме для цього. У плані варіантів підключення ця гарнітура є максимально універсальною - до ігрового пристрою вона підключається через USB, через кабель консолі та/або по Bluetooth-каналу. А параметри звуку та зв'язку швидко та просто налаштовуються.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ