Навушники Sennheiser SC 635
Навушники Sennheiser SC 635 Навушники Sennheiser SC 635 Навушники Sennheiser SC 635

Навушники Sennheiser SC 635

  • ID товару: 25812

Новий товар

Century™ Mobile SC 635 - це професійна одностороння дротова гарнітура преміум-класу, яка оснащена стандартним 3.5-мм аудіоштекером та оптимізована для роботи зі смартфонами та планшетами.

Більше деталей

5 590 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Sennheiser SC 635 - це професійна одностороння дротова гарнітура преміум-класу, яка оснащена стандартним 3.5-мм аудіо штекером та оптимізована для роботи зі смартфонами та планшетами.

Чудовий дизайн. Чудовий звук

Практична конструкція, першокласні матеріали та чудовий звук. Ця гарнітура створена спеціально для того, щоб у ній було однаково комфортно працювати протягом усього робочого дня або всієї робочої зміни, навіть коли доводиться працювати в насиченому ритмі колл-центру або офісу сучасної комерційної компанії або державної організації.

У будь-якій обстановці ваша Century™ Mobile SC 635 не тільки зручна та звучить чудово, але на відміну від конкурентних моделей вона також завжди виглядає по-діловому лаконічно та доречно, з фірмовою витонченістю Sennheiser підкреслюючи ваш професіоналізм та уважність щодо клієнтів та колег.

Мобільний офіс, який завжди з вами

Безпечний зв'язок, чудовий звук, надійне дротове з'єднання зі смартфоном або планшетом у будь-якій ситуації та будь-якому зручному для вас місці: в офісі, у транспорті чи вдома. Мінімум зусиль з підключенням та налаштуванням - Century™ Mobile SC 635 просто підключається до стандартного 3.5-міліметрового аудіороз'єму вашого мобільного пристрою.

Приймати та завершувати дзвінки можна за допомогою маленького пульта, який зручно розташований на кабелі гарнітури.

Надійна та надовго

Century™ Mobile SC 635 виготовлена із застосуванням лише високоякісних матеріалів, які перевірені на відповідність суворим стандартам марки Sennheiser. Шарніри оголов'я виконані з нержавіючої сталі, ряд елементів – з алюмінію (для зниження ваги гарнітури), захисна оболонка кабелю – від Vectran™ – все це разом є гарантією того, що ваша SC 635 буде служити дуже довго, і їй не страшні жодні випадковості, якими такі багаті суворі трудові будні у сучасному бізнесі.

Легка, міцна та практична конструкція

Century™ Mobile SC 635 спочатку проектувалася з розрахунком на дуже активну та тривалу експлуатацію. Тому ще на етапі розробки гарнітури комфорту приділялася підвищена увага.

У результаті кожен елемент її конструкції - від великої м'якої амбушюри навушника з покриттям зі зносостійкої штучної шкіри до тонкої металевої основи оголов'я - працює на те, щоб у цій гарнітурі вам завжди було зручно, і щоб ваша SC 635 незмінно допомагала вам провести будь-яку ділову розмову професійно та з максимальною продуктивністю.

Напишіть відгук

Навушники Sennheiser SC 635

Century™ Mobile SC 635 - це професійна одностороння дротова гарнітура преміум-класу, яка оснащена стандартним 3.5-мм аудіоштекером та оптимізована для роботи зі смартфонами та планшетами.

Напишіть відгук

19 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ