Навушники Sennheiser ADAPT 135 USB-C
Навушники Sennheiser ADAPT 135 USB-C Навушники Sennheiser ADAPT 135 USB-C Навушники Sennheiser ADAPT 135 USB-C Навушники Sennheiser ADAPT 135 USB-C

Навушники Sennheiser ADAPT 135 USB-C

  • ID товару: 27817

Новий товар

Професійна дротова одностороння гарнітура з накладним навушником та пультом керування дзвінками. Модель оснащена стандартним 3.5-мм аудіороз'ємом та знімним кабелем 3.5-на-USB-C. Дуже зручна та стильна Epos|Sennheiser Adapt 135 USB-C II відтворює та передає звук із найвищою якістю.

Більше деталей

3 010 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Професійна дротова одностороння гарнітура з накладним навушником та пультом керування дзвінками. Модель оснащена стандартним 3.5-мм аудіороз'ємом та знімним кабелем 3.5-на-USB-C. Дуже зручна та стильна Epos|Sennheiser Adapt 135 USB-C II відтворює та передає звук з найвищою якістю та розроблена як елемент цифрового гібридного робочого місця та з урахуванням усіх актуальних потреб сучасного бізнес-користувача.

Основні переваги моделі Epos|Sennheiser Adapt 135 USB-C II:

Оптимальне рішення для роботи

Гарнітура розроблена для того, щоб максимально спростити будь-які завдання, пов'язані з обслуговуванням вхідних та вихідних дзвінків. Для цього вона оснащена спеціальним вбудованим пультом керування, функціонал якого є надзвичайно широким. За допомогою цього зручного та простого пристрою можна прийняти дзвінок та завершити розмову, відрегулювати гучність, відключити мікрофон, швидко передзвонити потрібному абоненту, відхилити вхідний – і все це робиться безпосередньо з гарнітури та буквально одним натисканням кнопки.

Чудова якість зв'язку та стильний дизайн

Високоякісний спрямований мікрофон на компактному тримачі передає мовлення якісно та без перешкод. А коли мікрофон не потрібен, його можна легко прибрати, просто повернувши тримач вгору одним рухом, після чого гарнітура перетворюється на гарний та зручний навушник.

Жодних проблем з підключенням

Безпечний зв'язок, чудовий звук, надійне провідне з'єднання в будь-якій ситуації та в будь-якому місці, що підходить для роботи: в офісі, в транспорті або вдома. Мінімум зусиль для підключення та налаштування - досить просто під'єднати штекер гарнітури до 3.5-мм аудіороз'єм смартфона, або USB-C-порту планшета або ноутбука

Легка та комфортна

Ця гарнітура спроектована з розрахунком на дуже активну та тривалу експлуатацію. Кожен елемент конструкції - від м'якої амбушюри навушника з покриттям зі зносостійкої штучної шкіри до тонкої металевої основи оголов'я - працює на те, щоб у цій гарнітурі вам завжди було зручно, і щоб вона незмінно допомагала вам спілкуватися професійно і з максимальною продуктивністю, без перешкод і з комфортом.

Компактна та мобільна

Гарнітура легко складається і в складеному вигляді займає ще менше місця, крім того, комплектується фірмовим чохлом, в якому її зручно зберігати і/або носити і возити з собою.

Зручний перемикач системи обмеження шуму

Увімкнення-вимкнення системи обмеження шуму здійснюється просто з меню мобільного додатка Epos Connect.

Тільки якісний та природний звук

Із фірмовою технологією Epos Voice™.

Захист від акустичних навантажень

 
Характеристики
Довжина шнура1.8 м
Тип роз'ємуUSB Type C
КолірЧорний
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківНакладні
ОсобливостіРегулятор гучності, Мікрофон
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Призначення навушниківДля IP телефонії
Тип кабелю для навушниківКруглий

Напишіть відгук

Навушники Sennheiser ADAPT 135 USB-C

Професійна дротова одностороння гарнітура з накладним навушником та пультом керування дзвінками. Модель оснащена стандартним 3.5-мм аудіороз'ємом та знімним кабелем 3.5-на-USB-C. Дуже зручна та стильна Epos|Sennheiser Adapt 135 USB-C II відтворює та передає звук із найвищою якістю.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ