Гарнітура EPOS Sennheiser H6PRO CLOSED Ghost White
Гарнітура EPOS Sennheiser H6PRO CLOSED Ghost White Гарнітура EPOS Sennheiser H6PRO CLOSED Ghost White Гарнітура EPOS Sennheiser H6PRO CLOSED Ghost White Гарнітура EPOS Sennheiser H6PRO CLOSED Ghost White Гарнітура EPOS Sennheiser H6PRO CLOSED Ghost White Гарнітура EPOS Sennheiser H6PRO CLOSED Ghost White

Гарнітура EPOS Sennheiser H6PRO CLOSED Ghost White

  • ID товару: 27900

Новий товар

Ігрова гарнітура EPOS H6PRO – професійний звук для всіх геймерів. H6PRO забезпечує максимальну продуктивність у всьому звуковому спектрі з максимальною точністю та мінімальною стомлюваністю від прослуховування. Подовжена, тонка знімна штанга мікрофона та елегантний дизайн з легким профілем забезпечують винятковий комфорт та зручність.

Більше деталей

7 278 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

EPOS H6PRO CLOSED Ghost White - ігрова гарнітура

Основні особливості EPOS H6PRO CLOSED Ghost White:

- навушники із закритим акустичним оформленням;

- нова полегшена конструкція;

- фірмова акустична система Epos;

- утримувач мікрофона вдосконаленої конструкції;

- Знімний мікрофон.

H6PRO Closed – закрита ігрова гарнітура. Максимально якісне звучання у всьому доступному спектрі частот та мінімум незручностей - елегантна та легка Epos H6PRO зі знімним тримачем мікрофона дозволяє грати з винятковим комфортом як завгодно довго та на будь-якій ігровій платформі.

Максимально якісне звучання у всьому доступному спектрі частот та мінімум незручностей - елегантна та легка Epos H6PRO зі знімним тримачем мікрофона дозволяє грати з винятковим комфортом як завгодно довго та на будь-якій ігровій платформі.

Сумісність: смартфони та планшети, Windows-ПК та софтфони, Mac та MacBook, ігрові консолі PS5 та PS4, Xbox One та Xbox Series X, Nintendo Switch.

"Закрита H6PRO відмінно захищає від зовнішнього шуму та допомагає краще зосередитися на грі".

Чистий та потужний звук без перешкод

Нова закрита ігрова гарнітура Epos H6PRO надзвичайно ефективно ізолює слух від зовнішнього шуму та відтворює виключно точний і добре деталізований звук у грі. Мікрофон на подовженому знімному тримачі налаштовується швидко і просто, широке і м'яке оголов'я зручно регулюється, навушники мають ергономічні накладки з наповнювачем з м'якого полімеру з ефектом пам'яті і чітко фіксуються під оптимальним кутом, тому в H6PRO завжди дуже комфортно, навіть якщо грати набагато.

Комфорт нон-стоп

Без належного рівня комфорту довго не пограєш. Тому закрита геймерська Epos H6PRO спроектована так, щоб у ній завжди було однаково комфортно, у будь-якій грі та в будь-яких умовах. Модель відрізняється в першу чергу полегшеною конструкцією, форма оголов'я вдосконалена, накладка об'ємніша і м'якша, шарнірне кріплення навушників простіше і надійніше, в амбушюрах застосований новий, ще легший і приємніший полімерний наповнювач з ефектом пам'яті.

Шумопоглинаюча закрита акустична конструкція

У Epos H6PRO неприємний і вічно відволікаючий зовнішній шум (будь-який) - це питання закрите. У буквальному значенні слова. Закриті навушники гарнітури надійно блокують усі зовнішні звуки, отже гру можна і потрібно слухати краще та користуватися цією перевагою за повною програмою.

Мікрофон точний, зручний і... знімний

Щоб швидко вимкнути мікрофон (вийти з ігрового ефіру), достатньо просто підняти утримувач вертикально вгору. У цій гарнітурі тримач мікрофона розташований під оптимальним для захоплення голосу кутом. При цьому сам тримач на чашці навушника кріпиться магнітом, тому його можна легко зняти (скажімо, коли є зовнішній мікрофон), а роз'єм закрити спеціальною кришечкою (вона також передбачена в комплекті постачання).

Сумісність із усіма популярними ігровими платформами

Модель Epos H6PRO комплектується набором кабелів для підключення до всіх сучасних ігрових платформ, включаючи смартфони та планшети, Windows-ПК та софтфони, Mac та MacBook, ігрові консолі PS5 та PS4, Xbox One та Xbox Series X, Nintendo Switch. Плюс до цього, H6PRO також без проблем підключається до всіх фірмових саунд-карт Epos.

Відключаємось від зовнішнього світу і починаємо домінувати!

Основні переваги моделі Epos H6PRO

Граємо з комфортом стільки, скільки потрібно

Завдяки полегшеній конструкції та вдосконаленому оголов'ю гарнітура і виглядає більш елегантно, і грати в ній значно зручніше, особливо коли грати набагато довше звичайного. 2-осьові шарніри м'яко і чітко фіксують навушники під оптимальним кутом, дозволяючи їм миттєво адаптуватися до форми обличчя плюс ефективніше розподіляти тиск по більшій площі допомагають об'ємні накладки амбушюр з новим полімерним наповнювачем з ефектом пам'яті. Саме тому в H6PRO грати і простіше, і приємніше.

Покращений мікрофон із функцією миттєвого відключення

Мікрофон гарнітури розташований на подовженому утримувачі та зорієнтований під оптимальним для захоплення голосу кутом. А щоб миттєво відключити мікрофон, треба просто підняти утримувач вертикально вгору.

Мультиплатформна сумісність

Гарнітура однаково якісно працює зі смартфонами та планшетами, з Windows-ПК та софтфонами, з Mac та MacBook, з ігровими консолями PS5 та PS4, Xbox One та Xbox Series X та з Nintendo Switch.

Ефективна пасивна шумоізоляція

Накладки амбушюр з наповнювачем з м'якого полімеру з ефектом пам'яті у поєднанні з удосконаленою 2-осьовою шарнірною системою кріплення чашок забезпечують оптимальне прилягання навушників та надійний захист від зовнішніх шумів.

Проста та інтуїтивно зрозуміла система регулювання гучності

Регулятор, що обертається, вбудований просто в правий навушник, тому рівень гучності звуку відрегулювати можна в будь-який момент одним простим рухом.

Мікрофон можна зняти разом із утримувачем

Дуже зручно. Ідеальне рішення для стримерів, які, як правило, грають та коментують гру, користуючись окремим зовнішнім мікрофоном.

Технічні характеристики EPOS H6PRO CLOSED Ghost White:

Тип: ігрова гарнітура

Тип підключення: провідний

Конструкція: закрита

Тип перетворювача: динамічний

Тип амбушюр: повністю охоплюючі

Відтворювані частоти: 20-20000 Гц

Рівень звукового тиску SPL (1 кГц, 1 Вт RMS): 117 дБ

Опір: 28 Ом

Коефіцієнт нелінійних спотворень, КНД (1 кГц, 1 Вт RMS): <0,7%

Роз'єм: 2 x 3.5 мм / 1 x 3.5 мм

Довжина кабелю: 2 м/1.5 м (GSA 30 PC Cable / GSA 30 Console Cable)

Спрямованість мікрофона: "вісімка"

Відтворювані частоти: 100-10000 Гц

Чутливість *-1 dBV/Pa: 35

Вага: 322 р.

Комплектація:

- ігрова гарнітура Epos H6PRO;

- кабель GSA 30 для підключення до ПК;

- кабель GSA 30 для підключення до ігрових консолей;

- 2 захисні кришечки H6PRO;

- короткий посібник користувача з швидкого підключення гарнітури;

- Короткий посібник користувача з безпечної експлуатації гарнітури.

 
Характеристики
Довжина шнура2 м
Тип роз'ємуMini-Jack 3.5 mm x 2
КолірБілий
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківПовнорозмірні
ОсобливостіРегулятор гучності, Мікрофон, Знімний кабель
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Призначення навушниківГеймерські
Опір навушників28 ом
Тип кабелю для навушниківКруглий

Напишіть відгук

Гарнітура EPOS Sennheiser H6PRO CLOSED Ghost White

Ігрова гарнітура EPOS H6PRO – професійний звук для всіх геймерів. H6PRO забезпечує максимальну продуктивність у всьому звуковому спектрі з максимальною точністю та мінімальною стомлюваністю від прослуховування. Подовжена, тонка знімна штанга мікрофона та елегантний дизайн з легким профілем забезпечують винятковий комфорт та зручність.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ