Гарнітура Sennheiser M2 IEBT BLACK
Гарнітура Sennheiser M2 IEBT BLACK Гарнітура Sennheiser M2 IEBT BLACK

Гарнітура Sennheiser M2 IEBT Black

  • ID товару: 9324

Новий товар

Нову Momentum In-Ear Wireless M2 IEBT відрізняють надзвичайно елегантний дизайн, бездоганне звучання та зручна форма, ідеально пристосована для тривалого носіння та комфортного використання. Ця витончена та легка мобільна гарнітура з нашим ободом

Більше деталей

8 557 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Нову Momentum In-Ear Wireless M2 IEBT відрізняють надзвичайно елегантний дизайн, бездоганне звучання та зручна форма, ідеально пристосована для тривалого носіння та комфортного використання. Ця витончена і легка мобільна гарнітура з нашим ободом виконана з першокласних матеріалів і здатна бездротово відтворювати справжній hifi-звук, висока якість якого гарантується технологіями Bluetooth 4.1 і Qualcomm® apt-X™. А завдяки NFC-модулю для швидкого підключення, вбудованому мікрофону та потужній батареї, що забезпечує до 10 годин автономної роботи, ваша Momentum In-Ear Wireless дуже надовго стане найфункціональнішим мобільним аксесуаром для вас та найпрактичнішим доповненням – для вашого смартфона або планшета.

Momentum Деякі з нас живуть, щоб слухати Звук. Таким людям не властиво задовольнятися загальнодоступними стандартами, вони завжди знаходяться в пошуку чогось більшого, готові рухатися далі за інші, робити щось незвичайне і досягати нових висот, постійно розширюючи межі Звуку. У таких людях живе – Momentum – Імпульс, і саме для них інженери Sennheiser за активного сприяння цілого колективу молодих та талановитих художників створили та продовжують удосконалювати проект Momentum.

НОВИЙ ШЛЯХ ДО ПІЗНАННЯ ІМПУЛЬСУ Як і личить справжньому представнику сімейства Momentum, ваша Momentum In-Ear Wireless M2 IEBT радуватиме вас не лише своїм чудовим звучанням. Її шийний обід обшитий натуральною наппа, тонкою і м'якою шкірою, з якої гарнітуру можна не знімати хоч цілодобово безперервно. При цьому ніякі дроти вам заважати не будуть, оскільки до мобільного пристрою Momentum In-Ear Wireless підключається Bluetooth-каналом (але і варіант дротового з'єднання теж передбачений). Звуководи – сталеві, покриття навушників – хромоване, зовнішні елементи конструкції – з удароміцного полікарбонату. Плюс, звісно, звук. Він просто фантастичний! Так що слухати цю гарнітуру та її носити – це, по суті, два особливі задоволення.

Модель розроблена та виготовляється з усією увагою навіть до найдрібніших деталей і завжди зуміє привнести справжню насолоду у процес прослуховування будь-якої музики. Внутрішньоканальні звуководи навушників зазнають спеціальної машинної обробки, яка гарантує граничну точність передачі звуку. З унікальною системою високоякісних динамічних перетворювачів ця мобільна гарнітура набула неперевершеного фірмового аудіопочерку серії Momentum з його характерним потужним басом, виключно високою деталізацією в обробці вокальних елементів аудіоряду та чудовою стереопанорамою.

Технологія Bluetooth 4.1 у поєднанні з підтримкою кодека AAC та сумісністю з Qualcomm® apt-X™ дозволяють Momentum In-Ear Wireless відтворювати справжній HiFi-звук, тому в цій гарнітурі музика для вас завжди звучатиме лише з оптимальною якістю, без перешкод та без проводів . І навіть без найменших затримок із підключенням, оскільки через NFC до смартфону, планшета або плеєра Momentum In-Ear Wireless M2 IEBT можна підключити буквально одним торканням всього за пару секунд.

Оригінальний шийний обід гарнітури не лише виглядає привабливо. У ньому, крім акумуляторної батареї, приховані також зручний 3-кнопковий пульт і високоякісний мікрофон, з якими ви можете дистанційно керувати функціями аудіовідтворення плеєра вашого смартфона або планшета, а також залишатися на зв'язку, приймаючи або здійснюючи телефонні дзвінки прямо з вашої Momentum In- Ear Wireless. Гарнітуру можна підключати відразу до двох пристроїв (наприклад, до смартфону та комп'ютера), при цьому вона підтримуватиме до 3 каналів зв'язку одночасно. Визначити статус підключення або дізнатися про поточний рівень заряду батареї завжди допоможе система простих та інтуїтивно зрозумілих голосових підказок, а про вхідний телефонний дзвінок вчасно попередить вібросигнал. Заряджається Momentum In-Ear Wireless M2 IEBT через кабель USB. Через нього гарнітуру при необхідності можна підключати до будь-яких сумісних пристроїв і слухати музику не в бездротовому, а в проводному режимі (у тому числі і під час заряджання).

Фахівці Sennheiser подбали не тільки про ваш комфорт, а й про те, щоб Momentum In-Ear Wireless ідеально підійшла саме Вам. Гарнітура стандартно комплектується чотирма парами м'яких вушних вкладок різного діаметру, тому її навушники гарантовано підходять для вушних каналів будь-якого розміру, досить щільно, але без дискомфорту утримуються на своєму місці і забезпечують прекрасний захист від зовнішнього шумового фону.

Momentum In-Ear Wireless M2 IEBT виконана з найякісніших матеріалів і звучить просто чудово, проте є в неї ще одна видатна особливість, яка дозволяє цій моделі стати єдиною і неповторною надовго, залишаючи далеко позаду будь-якого з потенційних конкурентів. Особливість ця – час автономної роботи. У режимі безперервного відтворення аудіо з легендарною якістю Sennheiser Momentum In-Ear Wireless M2 IEBT працює без підзарядки 10 годин, а від USB-порту її акумулятор в прискореному режимі заряджається всього за півтори години, протягом яких ви все одно можете слухати музику зв'язку. До речі, до комплекту поставки гарнітури входить фірмовий кейс, в якому її зручно носити та зберігати.

Momentum In-Ear Wireless Завдяки ємній батареї та ергономічній конструкції шийного обода Momentum In-Ear Wireless M2 IEBT можна з комфортом користуватися хоч цілий день. До того ж натуральна Наппа і м'який блиск хрому так добре поєднуються практично з будь-яким одягом. Все логічно: досконалість стилю повною мірою відповідає досконалості звуку - у цьому полягає сила Momentum. Придбати навушники Sennheiser M2 IEBT Black Ви можете оформивши замовлення у нас на сайті, а також по телефону гарячої лінії 0-800-300-100.

Технічні характеристики:

  • Конструкція: внутрішньоканальні
  • Кріплення: на шию
  • Мікрофон: у кріпленні
  • Тип підключення: бездротові
  • Підключення: Bluetooth v 4.1
  • Радіус дії: 10 м
  • Тип кабелю: круглий
  • Звук: стерео
  • Імпеданс: 18 Ом
  • Частотний діапазон: 15 - 22000 Гц
  • Чутливість: 112 дБ
  • Тип випромінювачів: динамічні
  • Коеф. гармонійних спотворень: менше 0.5%
  • Чутливість -44 дБ
  • Живлення: акумулятор
  • Місткість: 170 мАг
  • Час роботи: 10 год
  • Вага: 53 г
 
Характеристики
БрендSennheiser
МодельM2 IEBT BLACK
ТипГарнітура
Колірчорний
Вага53 г

Напишіть відгук

Гарнітура Sennheiser M2 IEBT Black

Нову Momentum In-Ear Wireless M2 IEBT відрізняють надзвичайно елегантний дизайн, бездоганне звучання та зручна форма, ідеально пристосована для тривалого носіння та комфортного використання. Ця витончена та легка мобільна гарнітура з нашим ободом

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ