Гарнітура Sennheiser SC 262 Black
Гарнітура Sennheiser SC 262 Black Гарнітура Sennheiser SC 262 Black Гарнітура Sennheiser SC 262 Black Гарнітура Sennheiser SC 262 Black Гарнітура Sennheiser SC 262 Black Гарнітура Sennheiser SC 262 Black Гарнітура Sennheiser SC 262 Black

Гарнітура Sennheiser SC 262 Black

  • ID товару: 9454

Новий товар

Нова SC 262 серії CIRCLE™ - це професійна двостороння дротова гарнітура преміум-класу з фірмовим роз'ємом Easy Disconnect. Модель спеціально оптимізована для застосування в кол-центрах та офісах сучасних комерційних компаній

Більше деталей

5 160 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Нова SC 262 серії CIRCLE™ - це професійна двостороння дротова гарнітура преміум-класу з фірмовим роз'ємом Easy Disconnect. Модель спеціально оптимізована для застосування в кол-центрах та офісах сучасних комерційних компаній та організацій.

CIRCLE™ SC 262 розроблена з розрахунком на дуже активну та тривалу експлуатацію. Тому ще на етапі проектування моделі особлива увага приділялася її надійності та комфорту. SC 262 має посилене металеве оголов'я, в цілому відрізняється підвищеною міцністю і здатна служити дуже довго, всупереч будь-яким випадковостям, на які так багаті суворі трудові будні в сучасному бізнесі.

CIRCLE™ SC 262 комплектується USB-кабелем Sennheiser з фірмовим роз'ємом Easy Disconnect, який гранично спрощує процес підключення гарнітури, сумісний з усіма апаратними платформами "Уніфікованих комунікацій" (Unified Communications) і оптимально підходить для кол-центрів та офісів з робочими принципу "вільного столу" (коли одне місце використовується відразу кількома фахівцями, що заступають на зміну у різний час). З Easy Disconnect співробітники в будь-який момент часу можуть змінити один одного, просто перепідключивши свої гарнітури і не перериваючи розмову з клієнтом.

Накладки навушників SC 262 виконані зі зносостійкої штучної шкіри з наповнювачем з м'якої акустичної піни, а самі навушники завжди можна встановити під зручним кутом. Завдяки такій конструкції гарнітура дуже легко та швидко підганяється та відмінно фіксується у потрібному положенні. Тому в SC 262 однаково комфортно протягом усього робочого дня або всієї робочої зміни, навіть коли доводиться працювати в насиченому ритмі колл-центру або офісу сучасної комерційної компанії або державної організації.

Якщо вам хоча б раз доводилося працювати в колл-центрі або просто в галасливому офісі, то чіткість і чистоту звучання гарнітур серії CIRCLE™ ви, поза всяким сумнівом, оціните належним чином. Завдяки мікрофону з функцією шумоподавлення та широкосмуговому аудіоканалу ваш співрозмовник на іншому кінці лінії гарантовано почує кожне ваше слово, оскільки якби ви розмовляли з ним віч-на-віч.

Механізм подвійного оголов'я з пронумерованими позиціями CircleFlex™, яким оснащуються всі моделі серії CIRCLE™, у поєднанні із зручними накладками навушників зі зносостійкої штучної шкіри та наповнювачем з м'якої акустичної піни забезпечують високий рівень комфорту гарнітури протягом усього робочого дня.

Технологія Sennheiser ActiveGard® захищає слух користувача від шкідливих перевантажень (акустичних ударів), які можуть виникати внаслідок раптових стрибків гучності звуку, автоматично обмежуючи звуковий тиск до безпечного рівня.

Мікрофон із вбудованою системою шумоподавлення у поєднанні з фірмовою технологією Sennheiser Voice Clarity гарантують граничну точність, максимальну чіткість та найвищу якість передачі та відтворення голосу в будь-яких умовах.

Технічні характеристики:

  • Сумісність: Універсальна
  • Оптимізація для Skype for Business: Так
  • Тип підключення: провідний
  • Конструкція: закрита
  • Тип перетворювача: динамічний
  • Тип амбушюр: накладні
  • Колір чорний
  • Відтворювані частоти, Гц: 50-18000
  • Рівень звукового тиску SPL (1 кГц, 1 Вт RMS), дБ: 113
  • Опір, Ом: 50
  • Роз'єм: Easy Disconnect
  • Довжина кабелю, м: 1
  • Вага, м: 86
 
Характеристики
БрендSennheiser
МодельSC 262 Black
ТипГарнітура
КолірЧорний
Вага86 г

Напишіть відгук

Гарнітура Sennheiser SC 262 Black

Нова SC 262 серії CIRCLE™ - це професійна двостороння дротова гарнітура преміум-класу з фірмовим роз'ємом Easy Disconnect. Модель спеціально оптимізована для застосування в кол-центрах та офісах сучасних комерційних компаній

Напишіть відгук

19 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ