Ortofon cartridge 2M BLACK PnP MKII
Ortofon cartridge 2M BLACK PnP MKII Ortofon cartridge 2M BLACK PnP MKII Ortofon cartridge 2M BLACK PnP MKII Ortofon cartridge 2M BLACK PnP MKII Ortofon cartridge 2M BLACK PnP MKII Ortofon cartridge 2M BLACK PnP MKII Ortofon cartridge 2M BLACK PnP MKII Ortofon cartridge 2M BLACK PnP MKII

Головка звукознімача Ortofon cartridge 2M Black PnP MKII

  • ID товару: 19188
  • Артикул: 560335

560335

Новий товар

Ortofon 2M Black PnP MKII є комплектом з картриджа Ortofon 2M Black і попередньо встановленим хедшеллом, який стане відмінним рішенням для тих, хто хотів би уникнути незручностей з кріпленням картриджа і монтажу кабелів-перехідників. Корпус тримача виготовлений із спеціального міцного та твердого матеріалу, що застосовується для медичної промисловості.

Більше деталей

33 293 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Ortofon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Новий картридж 2M Black PnP MKII (Plug and Play) від Ortofon - це практичне та просте рішення для тих, хто хоче прямий та простий монтаж та заміну головки звукознімача. Ця опція "plug-n-play" дозволяє легко замінити картридж.

Флагманський картридж Ortofon 2M Black PnP MKII використовує стілус Shibata (зазвичай не зустрічається на картриджах з такою ціною). Завдяки сильно модернізованому генератору та запатентованому матеріалу корпусу, ця модель надзвичайно швидка, деталізована і надзвичайно музична. Відмінне співвідношення ціни та якості, до того ж Ortofon 2M Black PnP MKII заслужив лише гарні рекомендації.

"2M Red - це початковий рівень, а 2M Black - флагман. 2M Black має легке, швидке торкання з хорошим розширенням високих частот. Його найбільшою перевагою є те, що він забезпечує більш прозоре вікно у світ мікроенергій, дозволяючи йому проникнути в глибини звукової сцени. і розмірності їх виконання - гідна данина поваги Ortofon і головному інженеру Перу Віндфілду! - Ніл Гадер, The Absolute Sound, випуск премії "Продукт року", січень 2009 р.

Картриджі серії Ortofon 2M оснащені штирями з розділеними полюсами торгової марки Ortofon, винаходом, що дозволяє картриджам з рухомим магнітом мати плоску частотну характеристику як картридж з рухомою котушкою. Компанія Ortofon винайшла технологію роз'ємних полюсів, яка спочатку пропонувалася в серіях 500 та Super OM.

Серія Ortofon 2M була розроблена спільно з датським дизайнером Møller Jensen Design - тим самим дизайнером, який розробив відзначену нагородами серію MC Jubilee та дуже успішну серію Kontrapunkt. Натхненні гранями алмазу, чиї контури витончено повторюють канавки на поверхні платівки, гарна елегантність Ortofon 2M є чудовим поєднанням форми і функціональності.

Серія Ortofon 2M розроблена для точного пошуку інформації у канавці запису. Філософія компанії Ortofon полягає у створенні картриджів, які максимально точно відтворюють канавки запису, не забарвлюючи звук. Конструкція серії Ortofon 2M була оптимізована для простоти монтажу, а їхня вага та розмір підходять практично для будь-якого сучасного програвача.

Ortofon 2M Black PnP MKII є комплектом з популярного картриджа Ortofon 2M Black і попередньо встановленого хедшелла. Даний комплект стане відмінним рішенням для тих, хто хотів би уникнути турбот і певних незручностей з кріпленням картриджа і монтажу кабелів-перехідників від картриджа до тонарму. Ortofon 2M Black PnP сумісний з більшістю популярних тонармів і дозволяє легко та просто здійснити заміну картриджа. Корпус утримувача виготовлений із спеціального міцного та твердого матеріалу, що застосовується для медичної промисловості, що забезпечує високу жорсткість при одночасному зниженні небажаних вібрацій.

Картридж Ortofon 2M Black є високоякісною моделлю в серії 2M. Позначення 2M означає MM (скорочення від "moving magnet" - "рухомий магніт"). Дизайн чорного корпусу Ortofon 2M Black нагадує поверхню алмазу, що пройшов ювелірну обробку. Є знімна вставка, завдяки чому забезпечується можливість швидкої заміни голки. Корпус виготовлений з матеріалу Lexan DMX Piano Black, що має необхідну жорсткість і відмінні антирезонансні властивості.

Флагман використовує голку із заточуванням Nude Shibata – таку саму, яка застосовувалася в моделі MC Jubilee. Її тонкий, чудово відполірований профіль забезпечує точний трекінг, а також велику площу контакту зі стінками доріжки вінілового диска. У результаті вдається отримати детальне звучання у всьому діапазоні частот, включаючи верхню межу ВЧ.

Картридж отримав оновлений перетворювач, який має магніти з розділеними полюсними наконечниками та використовує посріблені мідні дроти.

Конструкція Ortofon 2M Black оптимізована таким чином, щоб забезпечити швидкий монтаж у шелл та полегшити процес налаштування. Вага та габарити картриджа відповідають більшості моделей тонармів, встановлених на сучасних вінілових програвачах. Ця головка звукознімача також сумісна з широким спектром підсилювачів. Вихідна напруга картриджа становить 5 мВ. Флагман має високий показник поділу каналів і забезпечує широкий частотний діапазон. Модель Ortofon 2M Black PnP MKII із вбудованим хедшеллом важить 20 г, а рекомендована Ortofon притискна сила становить 1.5 г (15 мкм).

Модель Ortofon 2M Black має точне, відкрите, ритмічне та динамічне звучання з високою роздільною здатністю, увагою до тонкощів подачі музичного матеріалу, відмінними низькими частотами, мінімумом спотворень та відсутністю фазових проблем. Завдяки профілю Shibata також забезпечується менший знос вінілового диска та алмазної голки.

особливості:

  1. Алмазна голка з профілем Nude Shibata.
  2. Широкий діапазон частот, точний трекінг.
  3. Можливість швидкої заміни голки.
  4. Універсальне кріплення, яке підходить для великої кількості S-подібних тонармів.
  5. Невелика маса із встановленим патроном 2М всього 20 г.
  6. Корпус хедшелла виготовлений із спеціального складу, що використовується в медичній промисловості, забезпечує високу жорсткість та знижує небажану вібрацію.
  7. Елегантний високотехнологічний дизайн.
  8. Довжина 52 мм. Рульовий кожух із попередньо встановленим картриджем 2M забезпечує правильне вирівнювання Бервальдом з тонармами Ortofon TA-110/TA-210, а також з більшістю тонармів з універсальним кріпленням.

Характеристики:

  • Вихідна напруга при 1 кГц, 5 см/сек: 5 мВ
  • Баланс каналів при 1 кГц: 1 дБ
  • Поділ каналів при 1 кГц: 26 дБ
  • Поділ каналів при 15 кГц: 15 дБ
  • Діапазон частот: 20 Гц – 31 кГц (- 3 дБ)
  • Частотна характеристика: 20 Гц – 20 кГц (+ 2/- 0 дБ)
  • Можливість відстеження на 315 Гц при рекомендованій притискній силі: 80 мкм
  • Динамічна податливість: 22 мкм/мН
  • Тип голки: Nude Shibata
  • Радіус голки (r/R): 6/50 мкм
  • Діапазон притискної сили: 1.4 г – 1.7 г (14 мкм – 17 мкм)
  • Притискна сила, що рекомендується: 1.5 г (15 мкм)
  • Кут супроводу: 20 °
  • Внутрішній опір, постійний опір: 1.2 кОм
  • Внутрішня індуктивність: 630 мГн
  • Опір навантаження, що рекомендується: 47 кОм
  • Рекомендована ємність навантаження: 150 пф - 300 пф
  • Комплектація: Ortofon 2M Black PnP MkII, хедшелл, волоконна щітка для стілусу, 1 х викрутка, 2 x гвинт M2.5 x 5, 2 x гвинт M2.5 x 7
  • Колір чорний
  • Вага картриджа: 7.2 г
  • Вага 2M PnP MkII із вбудованим хедшеллом: 20 г
  • Довжина 2M PnP MkII із вбудованим хедшеллом: 52 мм
  • Змінна голка: 2M Black Stylus ( так само підходить 2M Bronze Stylus )
  • Термін служби стілус (при правильному догляді): до 1000 годин
 
Характеристики
БрендOrtofon
Модель2M Black PnP MKII
Частотний діапазон20 Гц - 31 кГц (- 3 дБ) або 20 Гц - 20 кГц (+ 2/- 0 дБ)
Тип картриджаMM
Вихідна напруга5 мВ (5 см/сек, 1 кГц)
Поділ каналів на частоті 1 кГц26 дБ
Поділ каналів на частоті 15 кГц15 дБ
Розбалансування каналів1 дБ (1 кГц)
Здатність відстежувати доріжкуна 315 Гц при рекомендованій притискній силі 80 мкм
Динамічна податливість22 мкм/мН
Оптимальна притискна сила1,5 г (15 мкм)
Діапазон притискної сили1,4 – 1,7 г (14-17 мкм)
Вертикальний кут VTA20°
Внутрішня індуктивність630 мГн
Внутрішній опір1,2 ком
Опір фонокоректора, що рекомендується47 ком
Рекомендована ємність навантаження150 - 300 пФ
Змінна голкаOrtofon 2M Black Stylus (так само підходить 2M Bronze Stylus)
Колір корпусу/стилусуЧорний/Чорний
Швидкість33 ⅓ об/хв, 45 об/хв
КомплектаціяOrtofon 2M Black PnP MkII, хедшелл, волоконна щітка для стілусу, 1 х викрутка, 2 x гвинт M2.5 x 5, 2 x гвинт M2.5 x 7
Вага без упаковки20 г
Заточення голкиShibata
Стерео/МоноСтерео

Напишіть відгук

Головка звукознімача Ortofon cartridge 2M Black PnP MKII

Ortofon 2M Black PnP MKII є комплектом з картриджа Ortofon 2M Black і попередньо встановленим хедшеллом, який стане відмінним рішенням для тих, хто хотів би уникнути незручностей з кріпленням картриджа і монтажу кабелів-перехідників. Корпус тримача виготовлений із спеціального міцного та твердого матеріалу, що застосовується для медичної промисловості.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ