Акустичний кабель AudioQuest Pair 2 м Rocket 44 SBW BAN/G
Акустичний кабель AudioQuest Pair 2 м Rocket 44 SBW BAN/G Акустичний кабель AudioQuest Pair 2 м Rocket 44 SBW BAN/G Акустичний кабель AudioQuest Pair 2 м Rocket 44 SBW BAN/G Акустичний кабель AudioQuest Pair 2 м Rocket 44 SBW BAN/G

Акустичний кабель AudioQuest Pair 2 м Rocket 44 SBW BAN/G

  • ID товару: 27520
  • Артикул: ROCK442.0PR

ROCK442.0PR

Новий товар

Акустичний кабель AudioQuest Pair 2 м Rocket 44 SBW BAN/G , готовий, з конекторами, Bi-Wire, довжина: 2 м, колір: чорний.

Більше деталей

34 399 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустичний кабель AudioQuest Pair 2 м Rocket 44 SBW BAN/G

Для провідників кабелів Rocket 44 використовуються ретельно підібрані поєднання довгозернистої міді, шліфованої міді та шліфованої міді надвисокого ступеня очищення. LGC як провідний матеріал містить менше оксидів, забруднень та міжзерених кордонів та забезпечує виразно вищі аудіохарактеристики. Напрочуд гладка і чиста шліфована поверхня PSC усуває різкість звучання і значно збільшує його прозорість. Мідь сорту PSC є основною у складі провідників Rocket 44.

Негативні провідники кабелю Rocket 44 мають ізоляцію, що частково проводить, з поліетилену з вмістом вуглецю. Цей чудовий матеріал послаблює радіочастотні шуми і запобігає подальшому їх попаданню в тракт підсилювача. Позитивний ефект для звукових сигналів полягає у зниженні електромагнітних перешкод та покращенні розмірності, що спостерігається при зниженні радіочастотних перешкод у звуковому тракті. У позитивних провідниках кабелів Rocket 44 використовується ізоляція зі спіненого поліетилену, так як повітря майже не поглинає енергію, а поліетилен не створює великих втрат і має профіль спотворень, що «щадить». Завдяки наявності повітря у спіненому поліетилені останній викликає набагато менший ефект розфокусованості порівняно з іншими матеріалами.

Навивка «четвірка із подвійною зіркою». Взаємодія між провідниками визначає основні електричні характеристики кабелю (ємність та індуктивність). Однак навіть якщо ці змінні зберігаються в належній рівновазі, взаємодія між провідниками може відрізнятися, значно впливаючи на звукові сигнали. Навивка «четвірка з подвійною зіркою» кабелю Rocket 44 забезпечує значне покращення динамічного розмаїття та розбірливість інформації порівняно з аналогічними провідниками, які використовуються паралельно.

Технологія розсіяного діапазону (SST). Провідник будь-якого розміру чи форми має певний профіль спотворень. Оскільки радіально-симетричні провідники (цілісні або циліндричні) мають мінімальні неоднорідності, будь-який провідник певного розміру має власну звукову сигнатуру. SST – це спосіб кардинального зменшення впливу подібних характерних дефектів за допомогою точної комбінації провідників різного розміру. Використовувані в кабелях Rocket 44 провідники різного розміру за технологією SST дозволяють отримати виключно чітке, чисте та динамічне звучання.

Двопровідне підключення. Rocket 44 – видатний однорукавний двопровідний кабель. При поділі пар на боці акустичної системи навивка «четвірка з подвійною зіркою» перетворює Rocket 44 на повноцінний дворукавний двопровідний кабель завдяки магнітній незалежності кожного з чотирьох провідників. Одиночній групі провідників «четвірка із зіркою» трохи не вистачало б продуктивності, оскільки вона має тенденцію до зміщення у бік високих частот. Інша група провідників «четвірка із зіркою» має тенденцію до зміщення у бік низьких частот. Вона більш сильна і не може похвалитися високою роздільною здатністю. Разом обидві групи провідників формують повністю оптимальну схему передачі повного діапазону аудіосигналу. При розділенні схема "четвірка з подвійною зіркою" єдиного кабелю Rocket 44 забезпечує максимальні характеристики дворукавного двопровідного кабелю.

Рознімання. AudioQuest пропонує широкий вибір високоякісних роз'ємів, що забезпечують надійне підключення кабелю Rocket 44 до будь-якого обладнання. Якість – це звук із малим коефіцієнтом спотворень, а чи не обов'язковий приємний ефект. Позолочені або срібні роз'єми AQ виглядають досить традиційно, оскільки шар металу нанесений безпосередньо на роз'єм. Під цим покриттям відсутній сяючий проміжний шар нікелю, що різко звучить. PK-вилки виробництва AQ м'які, тому що метал кращої якості м'якший, що дозволяє легше досягти високоякісного з'єднання. Для обладнання з роз'ємами типу «банан» або BFA компанія AQ виробляє перехідники PK-BFA/Banana, які мають безпрецедентні характеристики порівняно з традиційними латунними.

Застосування. Пластикові електроізоляційні трубки на обох кінцях кабелю Rocket 44 промарковані "Speaker End" [Сторона АС] та "Amp End." [Сторона підсилювача]. Зверніть увагу на маркування при підключенні кабелів.

Характеристики:

  • Тип кабелю: а кустичний готовий
  • Особливості Bi-Wire: д а
  • Матеріал провідника: поєднання довгозернистої міді, шліфованої міді та шліфованої міді надвисокого ступеня очищення
  • AWG №: 12
  • Зовнішня оболонка: ПВХ
  • Довжина: 2 м
  • Колір зовнішньої оболонки: чорний
  • Країна (головний офіс): США

 
Характеристики
БрендAudioQuest
МодельPair 2 м Rocket 44 SBW BAN/G
ТипКабелі
Тип кабелюАкустичний
Довжина шнура2 м
Матеріал провідникапоєднання довгозернистої міді, шліфованої міді та шліфованої міді надвисокого ступеня очищення
Зовнішня оболонкаПВХ
Країна виробникСША
КолірЧорний
ОсобливостіBi-Wire

Напишіть відгук

Акустичний кабель AudioQuest Pair 2 м Rocket 44 SBW BAN/G

Акустичний кабель AudioQuest Pair 2 м Rocket 44 SBW BAN/G , готовий, з конекторами, Bi-Wire, довжина: 2 м, колір: чорний.

Напишіть відгук

29 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ