HDMI передавач по кручений парі з ІЧ управлінням ASK HDEX007M1
HDMI передавач по кручений парі з ІЧ управлінням ASK HDEX007M1 HDMI передавач по кручений парі з ІЧ управлінням ASK HDEX007M1

HDMI передавач по кручений парі з ІЧ управлінням ASK HDEX007M1

  • ID товару: 19285
  • Артикул: HDEX007M1

HDEX007M1

Новий товар

Дана модель « HDMI подовжувача» дозволяє передати по одній кручений парі категорії Cat 5E/6 на відстань до 50 метрів у прямому напрямку Full HD сигнал (у тому числі і 3D контент), а у зворотному напрямку - сигнали керування джерелом HDMI сигналу.

Більше деталей

3 040 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: ASK

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Дана модель « HDMI подовжувача» дозволяє передати по одній кручений парі категорії Cat 5E/6 на відстань до 50 метрів у прямому напрямку Full HD сигнал (у тому числі і 3D контент), а у зворотному напрямку - сигнали керування джерелом HDMI сигналу. Подовжувач HDEX007M1 дозволяє передавати HDMI сигнал дозволу до Full HD 1080 p на відстань до 5 0 м від джерела сигналу (HD-ресивер, BD-плеєр, Android -приставка, комп'ютер та інші) до приймача сигналу (HD-телевізор, панель, проектор). Як канал передачі використовується одна кручена пара Cat 5E/ Cat 6 .

Дана модель подовжувача дозволяє переглядати сигнал, що передається, відразу на двох моніторах – на віддаленому (куди власне і треба доставити картинку) і на розташованому в безпосередній близькості від джерела сигналу. Ця функція досягається без додаткового зовнішнього HDMI дільника за рахунок вбудованого в передавач дільника. Вбудована функція передачі у зворотному каналі сигналів керування дозволяє керувати джерелом сигналу за потреби за допомогою його рідного пульта дистанційного керування. Подовжувач розрахований на передачу контенту з роздільною здатністю до 1080 p та форматом зображення 3D .

Комплект " HDMI подовжувача" складається з передавача та приймача. Конструктивно передавач TX та приймач RX виконані досить мініатюрно та мають пази для кріплення на вертикальну поверхню. Живлення комплекту TX + RX здійснюється одним блоком живлення, що підключається до передавача TX , від якого вже по кручений парі воно подається на приймач RX . Датчики ІЧ управління виведені за межі корпусів приймача та передавача – в комплекті поставки є зовнішній ІЧ-приймач та зовнішній ІЧ-випромінювач, які дещо відрізняються конструктивно (щоб не плутати їх місцями) та підключаються відповідні роз'єми . In » та « IR Out ». 

Система при першому запуску перед подачею живлення вимагає мінімального налаштування: перемикач « EDID » на корпусі передавача необхідно встановити відповідно до вашого завдання та використовуваних «моніторів», а на перемикачах « EQ » у приймачі сигналу підібрати кодову комбінацію довжини лінії передачі з метою правильної компенсації спотворень при передачі HDMI сигналу. Зупинимося на підключення до передавача та приймача. Передавач TX на одній бічній панелі має порти для підключення джерела сигналу « HDMI In » та близького «монітора» « HDMI  Out », та перемикач « EDID »; а на протилежній бічній панелі розташовані роз'єми для підключення зовнішнього ІЧ-випромінювача, живлення від 5В постійного струму та кручений пари « CAT » для передачі сигналу до приймача. Виробник рекомендує використовувати стандарт обтиснення роз'єму на кручений пару «568- B ».

У приймача RX , аналогічно передавачу, на одній бічній панелі розташовані роз'єми для підключення зовнішнього ІЧ-приймача, кручений пари « CAT » для прийому сигналу від передавача та резервний роз'єм живлення від 5В постійного струму. Аналогічно, на протилежній бічній панелі приймача розташований порт для підключення монітора . Out » та набір перемикачів « EQ » для встановлення компенсації спотворень передачі HDMI сигналу, залежно від довжини лінії передачі. Кодові комбінації наведені в інструкції з експлуатації. HDMI Extender дозволяє використовувати HDMI кабелю для підключення до моніторів довжиною до 5 метрів.

Специфікація:

  • Підтримувана роздільна здатність - 1080p/1080i/720p/576p/576i/480p/480i/24/50/60fps;
  • Підтримка передачі 3D-контенту;
  • Довжина кабелю CAT-6 між Rx та TX: до 50 м
  • Максимальна смуга пропускання – 165 МГц;
  • Швидкість передачі - до 4.95 Гбіт/с;
  • Рівень вхідних/вихідних сигналів TDMS - 0.5...1.5В (TTL);
  • Рівень вхідних/вихідних DDC сигналів – 5В (TTL);
  • Допустима довжина кабелю типу AWG26 між джерелом та передавачем - до 5 метрів;
  • Компенсація втрат у кабелі типу AWG26, що підключається до виходу, - довжиною до 5 метрів;
  • Струм споживання - до 600мА;
  • Живлення - зовнішній блок живлення AC 100-240В/50Гц, DC 5В/1А;
  • Діапазон температур експлуатації – 0°С...+40°С;
  • Допустима вологість при експлуатації - 5...85% (без конденсації);
  • Габарити одного пристрою (Д х Ш х В) – 67x61x21 мм;
  • Варіанти інсталяції – на вертикальну поверхню;
  • Вага – 226 р.
 
Характеристики
БрендASK
МодельHDEX007M1
Довжина шнураCAT-6 між Rx та TX: до 50 м
Роздільна здатність відео1080p/1080i/720p/576p/576i/480p/480i/24/50/60fps
Смуга пропуску165 МГц
КолірЧорний
Розміри(Д х Ш х В) - 67x61x21
Вага226 г
Адаптер живленнязовнішній блок живлення AC 100-240В/50Гц, DC 5В/1А
Робоча температура0°С...+40°С
Довжина вхідного кабелюменше 5 м Стандартний кабель HDMI AWG26
Довжина вихідного кабелюменше 5 м Стандартний кабель HDMI AWG26
Швидкість передачі HDMIдо 4.95 Гбіт/с
Максимальний робочий струмдо 600мА
Вхідний/Вихідний сигнал TMDS0.5...1.5В (TTL)
Вхідний/Вихідний сигнал DDC5В (TTL)

Напишіть відгук

HDMI передавач по кручений парі з ІЧ управлінням ASK HDEX007M1

Дана модель « HDMI подовжувача» дозволяє передати по одній кручений парі категорії Cat 5E/6 на відстань до 50 метрів у прямому напрямку Full HD сигнал (у тому числі і 3D контент), а у зворотному напрямку - сигнали керування джерелом HDMI сигналу.

Напишіть відгук

14 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ