HDMI кабель Audioquest Forest 48 HDMI 4K-8K 48Gbps 0.6 м

HDMI кабель Audioquest Forest 48 HDMI 8K-10K 48Gbps 0.6 м

  • ID товару: 13488
  • Артикул: HDM48FOR060

HDM48FOR060

Новий товар

Forest 48 містить провідники з міді із срібним покриттям 0,5%, напрямок яких регулюється для найбільш ефективного розсіювання радіочастотного шуму.

Ціна за шт.

Більше деталей

2 829 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Forest 48 містить провідники з міді із срібним покриттям 0,5%, напрямок яких регулюється для найбільш ефективного розсіювання радіочастотного шуму.

48G

HDMI-кабелі AudioQuest "48" дозволяють передавати професійне відео у форматі 10K Ultra-HD. Пропускна здатність 48 Гбіт/с забезпечується 4 збалансованими парами аудіо/відео зі швидкістю 12 Гбіт/с кожна. Точність і більш жорсткі виробничі допуски, необхідні для виробництва кабелів HDMI з пропускною здатністю до 48 Гбіт/с, означають, що багато перевірених часом компонентів і методів AudioQuest важливіше, ніж будь-коли раніше.

8K / 10K

Кабелі HDMI AudioQuest 48 Гбіт/с мають пропускну здатність, необхідну для відео з роздільною здатністю до 10K та роздільною здатністю/частотою оновлення до 8K/60 і 4K/120. Всі кабелі HDMI AudioQuest повністю зворотно сумісні з існуючими дисплеями 4K.

Рівень 1 розсіювання шуму: з контролем напряму

Це основа технологій шумозаглушення AudioQuest. Традиційного «100% екранування» недостатньо для захисту від все більш поширеної дії Wi-Fi, стільникового та супутникового випромінювання. У HDMI-кабелях AudioQuest всі 19 провідників керуються напрямком, щоб мінімізувати радіочастотний шум, який погіршує продуктивність, «спрямовуючи» або відводячи його від найуразливіших ланцюгів. Додаткові методи розсіювання шуму (рівні 2 та вище) застосовуються, якщо дозволяє бюджет, для подальшого зниження шуму.

0,5% посріблені мідні аудіо/відео провідники (HDMI)

У кабелях HDMI AudioQuest все товстіші шари срібного покриття наносяться на провідники з довгозернистої міді (LGC) AudioQuest для покращення розсіювання шуму. Розміщення високоякісного металу на зовнішній стороні провідника дає найбільше покращення загальних характеристик – надзвичайно економічний спосіб максимально використовувати цифровий кабель. Forest 48 використовує 0,5%-ну посріблену мідь для своїх провідників.

eARC: 0,5% срібла + рівень розсіювання шуму 1

Оскільки звук має значення, провідники eARC у кабелях HDMI AudioQuest 48-ї серії отримують однакову любов і прихильність, використовуючи ті ж найкращі метали, провідники з керованим напрямом та технології розсіювання шуму, що й основні пари AV-даних. У кабелях AudioQuest eARC-Priority основні пари даних A/V мають продуктивність на рівні "кориці" (тверде 0,5% срібла Forest 48 + карбон та шумоізоляція рівня 3 для горілки 48), у той час як пара даних eARC та відведення заземлення використовують ті самі передові елементи дизайну, що і їх «48» аналоги. Канал повернення аудіосигналу (ARC) HDMI відправляє звук із телевізора на звукову панель або AV-ресивер для більшої простоти та гнучкості в налаштуванні системи. Попередні апаратні можливості ARC досягли максимуму при стисненні об'ємного 5.1-канального звуку з втратами.

особливості:
  • У всіх моделях використовуються провідники з моножили та провідника зворотного заземлення.
  • Усі 19 провідників (A/V, eARC, заземлюючий провідник, для сигналів живлення та керуючих сигналів) мають спрямованість.
  • Кабелі HDMI AudioQuest "48" довжиною до 5 м мають пропускну здатність, необхідну для забезпечення відео з роздільною здатністю до 10K, роздільною здатністю/частотою оновлення до 8K/60 Гц і 4K/120 Гц.
  • Усі покоління моделей кабелю HDMI повністю сумісні з попереднім обладнанням. Тільки для нових версій обладнання з HDMI 2.1 необхідні останні моделі кабелю

Характеристики HDMI кабель Audioquest Forest 48 HDMI 8K-10K

  • Модель: Forest 48
  • 18 Gbps або 48 Gbps: 48Gbps 8K-10K
  • A/V провід: 0,5% срібло
  • eARC провід: 0,5% срібло
  • Опорне заземлення: Луджена мідь
  • Розсіювання шуму: Усі 19 провідників з контролем напряму
  • Ізоляція: CMG (CL3/FT4)
  • Довжина: 0.6м.
  • Країна (головний офіс): США
 
Характеристики
БрендAudioQuest
МодельForest 48 HDMI
Тип шнураHDMI - HDMI
Довжина шнура0.6 м
Версія HDMIHDMI 2.1
Матеріал провідника0.5% срібло
ЕкрануванняТак
КолірЗелений
ДодатковоeARC провід: 0,5% срібло; Опорне заземлення: Луджена мідь; Розсіювання шуму: Усі 19 провідників з контролем напряму; Ізоляція: CMG (CL3/FT4)

Напишіть відгук

HDMI кабель Audioquest Forest 48 HDMI 8K-10K 48Gbps 0.6 м

Forest 48 містить провідники з міді із срібним покриттям 0,5%, напрямок яких регулюється для найбільш ефективного розсіювання радіочастотного шуму.

Ціна за шт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ