HDMI-кабель AudioQuest HD 7.5 м, 18G HDMI Forest Long Distance
HDMI-кабель AudioQuest HD 7.5 м, 18G HDMI Forest Long Distance HDMI-кабель AudioQuest HD 7.5 м, 18G HDMI Forest Long Distance

HDMI-кабель AudioQuest HD 7.5 м, 18G HDMI Forest Long Distance

  • ID товару: 25994
  • Артикул: HDMFOR07.5A

HDMFOR07.5A

Новий товар

Forest HDMI втілює всі основні принципи AudioQuest в області проектування кабелів. У Forest використовуються суцільні провідники з 0.5% посріблення, тверда ізоляція з поліетилену високої щільності та точна геометрія сигналу. Особлива увага була приділена максимізації продуктивності HDMI, і дійсно HDMI-кабелі AudioQuest виводять якість звуку на новий рівень.

Більше деталей

15 889 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

4К/8К. Кабелі AudioQuest High Speed ​​HDMI 18 Гбіт/с мають пропускну здатність, необхідну для передачі відео до 8K/30 (8 біт, 4:2:0), що відповідає роздільній здатності 7680 x 4320 (більше 33 мільйонів пікселів) зі швидкістю до 30 кадрів за секунду. (кадрів на секунду). 24 та 30 кадрів за секунду — це частота кадрів майже для всіх фільмів та багатьох телешоу.

Пропускна спроможність 18 Гбіт/с. Усі кабелі AudioQuest High Speed ​​HDMI 18 Гбіт/с гарантовано мають пропускну здатність 18 Гбіт/с, необхідну для таких привабливих функцій, як відео 8K/30, зображення HDR (розширений динамічний діапазон) та eARC (розширений канал повернення звуку).

eARC. Попередні можливості апаратного забезпечення HDMI ARC максимально забезпечують 5.1-канальний об'ємний звук із втратами (стислий). Мало того, що всі покоління HDMI-кабелів AudioQuest «з Ethernet» підтримують ARC, але й для забезпечення чудової якості звуку пари провідників каналу ARC внутрішньо контролюється для напрямку, що йде у напрямку, протилежному 4 парам, які несуть інформацію. до телевізора. Нове обладнання HDMI 2.1 підтримує Enhanced Audio Return Channel (eARC), який значно збільшує пропускну здатність для підтримки багатоканального звуку високої роздільної здатності без втрат, включаючи Dolby TrueHD і Atmos, а також DTS-HD Master Audio і DTS: X.

HDR. Високошвидкісні кабелі HDMI AudioQuest 18 Гбіт/с підтримують розширений динамічний діапазон (HDR) та динамічний HDR. HDR-контент розширює контрастність зображення за рахунок більш чорного чорного та яскравішого білого/відблисків, а також підвищує насиченість та яскравість кольору. Динамічний HDR (наприклад, HDR 10+ та Dolby Vision) забезпечує покадрову оптимізацію HDR, а не налаштування HDR, фіксовані для всієї програми.

Тверді 0,5% срібні провідники. Тверді провідники зводять до мінімуму шкідливий вплив як електричної, так і магнітної взаємодії між жилами. Для цифрових кабелів, чиї сигнали мають таку високу частоту, що вони проходять майже виключно поверхнею провідника, все товстіші шари срібного покриття наносяться на провідники AudioQuest з довгозернистої міді (LGC) для подальшого поліпшення розсіювання шуму. Розміщення чудового металу на зовнішній стороні провідника дає найбільший зиск від загальної продуктивності - це надзвичайно економічний спосіб максимізувати цифровий кабель.

Ізоляція із твердопористого піноматеріалу. Ізоляція з твердопористого піноматеріалу (HCF) забезпечує критичну геометрію сигнальної пари. Будь-який твердий матеріал, прилеглий до провідника, є частиною недосконалого ланцюга. Ізоляція проводів та матеріали друкованої плати поглинають енергію. Частина цієї енергії зберігається, а потім вивільняється як спотворення. Ізоляція з піноматеріалу Hard-Cell схожа на спінений поліетилен, який використовується в наших доступніших кабелях Bridges & Falls, і містить азот для створення повітряних кишень. Оскільки азот (як повітря) не поглинає енергію і, отже, не виділяє енергію з провідника чи нього, спотворення зменшуються. Крім того, жорсткість матеріалу дозволяє провідникам кабелю зберігати стабільне співвідношення по всій довжині кабелю, забезпечуючи стабільний характер імпеданс і додатково зводячи до мінімуму спотворення.

Активні HDMI. AudioQuest Pearl, Forest та Cinnamon HDMI використовують активну частотну корекцію для забезпечення повної продуктивності 18 Гбіт/с/4K UltraHD на відстані від 10 до 15 метрів.

Спрямованість HDMI. Усі аудіокабелі є спрямованими. Правильне спрямування визначається шляхом прослуховування кожної партії металевих провідників, які використовуються у кожному аудіокабелі AudioQuest. Всі сигнальні провідники контролюються для направлення цифрового звуку в кабелях AudioQuest HDMI, і навіть приділяється увага тому, щоб прокладати провідники, які використовуються у зворотному аудіоканалі, у протилежному напрямку, щоб забезпечити найкращу продуктивність для цієї програми. Стрілки чітко позначені на роз'ємах для забезпечення чудової якості звуку.

Висока швидкість передачі. Стандарти та можливості HDMI значно покращилися з того часу, як DVI вперше перетворився на HDMI. Усі покоління обернено сумісні. Однак, не всі попередні кабелі HDMI могли передавати повні 18 Гбіт/с даних, необхідні для оптимізації сучасного обладнання HDMI 2.0. Хоча в даний час не існує програмного забезпечення для 4K/60 4:4:4, що вимагає повної пропускної здатності HDMI 18 Гбіт/с, деякі джерела (програвачі UHD Blu-ray) можуть бути налаштовані на підвищення дискретизації, що вимагає пропускної спроможності 18 Гбіт/с. Підвищення частоти дискретизації часто має виконуватися в телевізорі, а не в попередньому компоненті, але це ваше рішення. Кабелі AudioQuest HDMI з написом "Exceeds 18 Gbps" на передній панелі коробки гарантовано перевищують вимоги для всіх можливих потоків даних HDMI.

Характеристики:

  • Тип роз'єму: HDMI-HDMI
  • Пропускна спроможність: 18 Гбіт/с
  • Матеріал провідника: довгозерниста мідь (LGC), посріблені 0.5%
  • Матеріал ізоляції: жорсткопористий піноматеріал (HCF)
  • Форма кабелю: круглий
  • Підтримка 4К: є
  • Зворотний звуковий канал ARC: є
  • Спрямованість: є
  • Довжина: 7.5 м
  • Колір зелений
  • Країна (головний офіс): США
 
Характеристики
БрендAudioQuest
МодельHD 7.5 м 18G HDMI Forest Long Distance
Тип шнураHDMI - HDMI
Довжина шнура7.5 м
Версія HDMIHDMI 2.0
Матеріал провідникадовгозерниста мідь (LGC), посріблені 0.5%
Колірзелений
Додатковопропускна здатність 18 Гбіт/с, підтримка 4К, зворотний звуковий канал ARC, спрямованість

Напишіть відгук

HDMI-кабель AudioQuest HD 7.5 м, 18G HDMI Forest Long Distance

Forest HDMI втілює всі основні принципи AudioQuest в області проектування кабелів. У Forest використовуються суцільні провідники з 0.5% посріблення, тверда ізоляція з поліетилену високої щільності та точна геометрія сигналу. Особлива увага була приділена максимізації продуктивності HDMI, і дійсно HDMI-кабелі AudioQuest виводять якість звуку на новий рівень.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ