HDMI кабель AudioQuest Pearl 5м
HDMI кабель AudioQuest Pearl 5м HDMI кабель AudioQuest Pearl 5м

HDMI кабель AudioQuest HDMI Pearl 5м

  • ID товару: 5834
  • Артикул: A0004005

A0004005

Новий товар

HDMI відеокабель для підключення до телевізора DVD, BluRay програвача, супутникового тюнера, Apple TV, Sony PS, медіаприставки.

Більше деталей

3 161 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис
Високоякісний HDMI-кабель v.2.0 від американської компанії Audioquest. Підтримує передачу відео сигналу у форматі ультра високої чіткості UltraHD, роздільною здатністю 4K. Відмінно справляється із передачею відео у форматі 3D. Кабель HDMI v.2.0 із позначенням "HIGH SPEED" здатний передавати потік даних зі швидкістю до 18 Гіга біт за секунду. Позначення "ARC" означає наявність зворотного аудіо каналу.
Pearl HDMI втілює всі основні принципи AudioQuest з дизайну кабелів. Він використовує тверді довгозернисті мідні провідники, тверду поліетиленову ізоляцію з високою щільністю та точну геометрію. Особлива увага була приділена максимізації продуктивності HDMI, і дійсно кабелі HDMI AudioQuest підштовхують звукові характеристики до нових рівнів.
Усі кабелі AudioQuest HDMI до 10 метрів мають високу швидкість із Ethernet. Від 12 до 20 метрів. Кабелі HDMI AudioQuest мають стандартну швидкість із Ethernet. НАПРЯМОК: Усі аудіо кабелі орієнтовані.
Стрілки чітко позначені на роз'ємах, щоб забезпечити чудову якість звуку.

З того часу, як цифровий інтерфейс DVI вперше був включений до стандарту HDMI самі стандарти HDMI та їх можливості суттєво розвинулися. Усі стандарти HDMI мають зворотну сумісність. Тим не менш, не всі ранні випуски кабелів HDMI можуть передавати повний об'єм даних швидкістю 18Гб/сек (18Gbps), потрібних для оптимізації обладнання HDMI 2.0.

Хоча в даний час немає програмних засобів з характеристиками 4K/60 4:4:4, що вимагають від кабелю HDMI 2.0 повної пропускної здатності 18 Гб/сек, деякі пристрої (плеєри надвисокої чіткості (UHD) Blu-ray) можуть бути налаштовані на дискретизацію, що підвищує (up-sampling), що потребує пропускну здатність 18 Гб/сек. Таку дискретизацію краще мати у ТБ-приймачі, ніж у передавачі, але це ваше рішення.

HDMI-кабелі компанії AudioQuest із зазначенням на коробці 18G гарантовано перевищують вимоги для всіх можливих потоків HDMI-даних.
1. Крупнозерниста мідь (LGC) має менше забруднень і менше внутрішніх сполук зерен, що знижує спотворення та помилки синхронізації.
2. Тверді провідники виключають електричні та магнітні взаємодії жил.
3. Жорстке довкілля (HCF-ізоляція) забезпечує критично важливу геометрію сигнальної пари.
4. Захисне екранування кабелю HDMI із суцільного металу забезпечує очевидно кращу пропускну здатність, ніж звичайні багатоелементні системи екранування.
5. Внутрішні провідники локальної мережі Ethernet пов'язують комунікативні компоненти цієї мережі та забезпечують максимальну пропускну здатність реверсивного звукового каналу (ARC).
6. Спеціально виготовлене металеве обплетення створює спрямовану структуру зерен. Компанія AudioQuest (AQ) контролює невеликі результуючі коливання імпедансу в діапазоні ефірних перешкод з метою відведення шумів, що викликають спотворення.

Вказівка: використовуйте кабель зі стрілками, спрямованими до аудіо-відео (A/V) приймача або телевізора. Провід реверсивного аудіоканалу (ARC) реверсивний внутрішньо, тому HDMI-кабель, спрямований до звукової панелі, слід також направляти до телевізора.

4K UltraHD, HDCP 2.2, HDR, Blu-ray UltraHD, 3D, 4:4:4 Color

Підтримка високошвидкісного двонаправленого Ethernet-зв'язку, зворотного каналу аудіо (Audio Return Channel)

4K 50/60, (2160p), що дає вчетверо кращу чіткість, ніж роздільна здатність відео 1080p/60

Метал - Монолітна довгокристалічна мідь

Діелектрик - Спінений жорсткий полімер

Оболонка - CМG (CL3 та FT4) сертифікований ПВХ (задовольняє СНІП для прокладання у стіні)

Тип - високошвидкісний з Ethernet

Версія HDMI – 2.0

 
Характеристики
БрендAudioQuest
Тип шнураHDMI - HDMI
Довжина шнура5 м
Версія HDMIHDMI 2.0
Матеріал провідникаМонолітна довгокристалічна мідь
Зовнішня оболонкаCМG (CL3 та FT4) сертифікований ПВХ (задовольняє СНІП для прокладання у стіні)
КолірЧорний

Напишіть відгук

HDMI кабель AudioQuest HDMI Pearl 5м

HDMI відеокабель для підключення до телевізора DVD, BluRay програвача, супутникового тюнера, Apple TV, Sony PS, медіаприставки.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ