Full HD відео стример/рекордер Tascam VS-R264
Full HD відео стример/рекордер Tascam VS-R264 Full HD відео стример/рекордер Tascam VS-R264 Full HD відео стример/рекордер Tascam VS-R264 Full HD відео стример/рекордер Tascam VS-R264

Full HD відео стример/рекордер TascamVS-R264

  • ID товару: 8415

Новий товар

Tascam VS-R264це потоковий кодер/декодер AV-over-IP, який забезпечує потокову передачу у форматі Full HD з використанням кодування H.264 Long GOP. Він працює як автономний кодер YouTube у потоковому середовищі та забезпечує потокову передачу Full-HD для Wowza, Ustream, AWS Elemental MediaLive, CloudFront та інших мереж доставки контенту.

Більше деталей

76 970 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TASCAM

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Full HD відео стример/рекордер Tascam VS-R264 є потоковим кодером та декодером AV-over-IP, який пропонує одночасне кодування, потокову передачу, запис та декодування аудіо/відео матеріалів у роздільній здатності Full HD з використанням H.264 відеокодека. Його можна використовувати для передачі по корпоративних мережах та глобальних мережах, а також для прямої трансляції в Інтернет або для автозавантаження по FTP записаних файлів до мережевого сховища. Використовуючи відкриті потокові формати та протоколи, модель підтримує мережі доставки контенту та онлайн-платформи, такі як YouTube, Wowza, Ustream, AWS Elemental MediaLive, CloudFront та інші.

Завдяки живленню через Ethernet або зовнішньому 12-вольтовому джерелу живлення, входу/виходу HDMI з вбудовуванням та виведенням звуку, а також повним керуванням за допомогою RESTful API, що дозволяє інтегрувати Tascam VS-R264 у системи автоматизації та керування, цей рекордер надзвичайно універсальний.

У той час як багато інших продуктів або не мають професійних рівнів звуку або роз'ємів, або взагалі не записують, або не можуть одночасно кодувати і декодувати, Tascam VS-R264 має повністю збалансований аудіовхід/введення через роз'єми Euroblock з еталоном, що налаштовується, рівні для сумісності з професійними аудіосистемами. Незбалансовані 3,5 мм стерео міні-роз'єми також передбачені для сумісності зі споживчими пристроями.

Двонаправлена робота AV, потокова онлайн-трансляція, безпечне захоплення на носії SD з подальшим завантаженням на веб-сайт ідеально підходять для проведення живих заходів, лекцій, засідань уряду, презентацій у залі засідань, концертних майданчиків та молитовних будинків, а також для зв'язку між кімнатами . З компактним 1U, розміром половини стійки, пристрій може бути встановлений у стійку поряд. Tascam VS-R264 також можна легко розмістити на столі або прикрутити під полицею за допомогою монтажного кронштейна, що додається.

Надійна AV-потокова передача з кодуванням та декодуванням. Tascam VS-R264 Video Streamer/Recorder – це надійна потокова передача з кодуванням та декодуванням. При потоковій передачі відеосигналу вашого онлайн-тренування, презентації або події по мережі VS-R264 може кодувати і знижувати частоту сигналу відповідно до цільового формату, необхідного для послуги, що використовується. Ви можете виконати потокову передачу безпосередньо з роздільною здатністю Full HD. Використовуючи інший VS-R264 в іншій кімнаті або навіть країні, той же потік можна декодувати і виводити на телевізор або на загальнодоступний екран через HDMI.

Основні потокові протоколи для найпопулярніших онлайн-сервісів. Tascam VS-R264 підтримує стандартні потокові протоколи, включаючи RTMP, RTP/RTSP, HLS, а також Multicast та Unicast для сумісності з широким спектром програм. Декілька потокових протоколів можуть бути виведені одночасно, забезпечуючи одночасну потокову передачу до кількох служб потокового відео. Ви також можете вибрати між одноадресною та багатоадресною передачею. Одноадресна передача відправляє потік лише однієї мети, а багатоадресне розсилання дозволяє передавати потік кільком хостів одночасно.

Професійне аудіо без компромісів. Рекордер VS-R264 використовує багаторічний досвід Tascam у сфері професійного аудіо. Володіючи збалансованими аналоговими входами і виходами, рівнями виходу, що налаштовуються, і вибираються опорними рівнями, а також чудовими звуковими схемами, цей потоковий аудіо-відео пристрій чудово взаємодіє з будь-яким студійним середовищем або системою постійної установки. Аудіо від мікрофонів, мікшерних пультів, звукових процесорів та інших пристроїв може бути вбудовано у відеопотік та витягнуто з потоку або безпосередньо виводиться, наприклад, для подачі на систему PA або розподілену систему посилення звуку у конференц-центрі. Також є міні-роз'єм для швидкого підключення споживчого обладнання через незбалансовані аудіопідключення.

Легко змінюйте налаштування через зрозумілий веб-інтерфейс. Сучасний, простий у використанні веб-інтерфейс дозволяє налаштувати всі ваші пристрої через мережу за допомогою веб-браузера на планшеті або настільному комп'ютері. Ви можете швидко змінити налаштування кодера, декодера, звуку та інших пристроїв, підключити або вимкнути пристрій та стежити за перевантаженням звуку.

Програми. Існує багато потенційних застосувань цього продукту, таких як потокова передача ваших корпоративних оголошень, запис лекцій, концерти потокової музики у прямому ефірі або навіть потокова передача музики та спортивних подій на загальнодоступний сайт.

 
Характеристики
БрендTascam
МодельVS-R264
ТипПристрій для кодування та декодування AV Over IP для потокової передачі Full HD Live
Входивхід HDMI v1.4a (тип А), аналогові аудіовходи (незбалансовані) - 3,5-мм стерео міні-роз'єм, аналогові аудіовходи (збалансовані) - Euroblock 3,81 мм pitch
Вхід USBUSB-роз'єм USB 3.0, тип A
Виходивихід HDMI v2.0 (тип A), аналогові аудіовиходи (збалансовані) - Euroblock 3,81 мм pitch, аналогові аудіовиходи (незбалансовані) - 3,5-мм стерео міні-джек
живленняPoE+ або Tascam PS-P1220E (продається окремо)
Розширеннявхідний - 1080 p, 720 p, 576 p, 480 p
Швидкістьвід 500 кбіт/с до 30 Мбіт/с
Комплектаціяустановочні кронштейни, роз'єми Euroblock, набір для кабельної стрічки, USB-накопичувач з додатком discovery та довідковий посібник, пилозахисні чохли для роз'ємів RJ-45, USB та HDMI, короткий посібник з інформацією про гарантію
споживана потужністьTBD
Розміри (Ш х В х Г), мм214 мм × 45 мм × 136 мм
ДодатковоАудіокодек AAC, 64–512 кбіт/с, 32/44,1/48 кГц
Тип підключеннямережеве Gigabit Ethernet
Форматформат кодування H.264
Вага0,85 кг
Робоча температура0-40 ° C
Функціїодночасна потокова передача 1 × RTMP/RTMPS, 1 × RTSP, 1 × HLS, 2 × Unicast, 1 × Multicast
Підтримка носіївUSB, SD/SDHC карта

Напишіть відгук

Full HD відео стример/рекордер TascamVS-R264

Tascam VS-R264це потоковий кодер/декодер AV-over-IP, який забезпечує потокову передачу у форматі Full HD з використанням кодування H.264 Long GOP. Він працює як автономний кодер YouTube у потоковому середовищі та забезпечує потокову передачу Full-HD для Wowza, Ustream, AWS Elemental MediaLive, CloudFront та інших мереж доставки контенту.

Напишіть відгук

26 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ