Професійний Blu-ray медіа-плеєр Tascam BD-MP1
Професійний Blu-ray медіа-плеєр Tascam BD-MP1 Професійний Blu-ray медіа-плеєр Tascam BD-MP1 Професійний Blu-ray медіа-плеєр Tascam BD-MP1 Професійний Blu-ray медіа-плеєр Tascam BD-MP1 Професійний Blu-ray медіа-плеєр Tascam BD-MP1 Професійний Blu-ray медіа-плеєр Tascam BD-MP1

Професійний Blu-ray медіа-плеєр Tascam BD-MP1

  • ID товару: 8425

Новий товар

Blu-ray медіаплеєр Tascam BD-MP1 - це компактний, повнофункціональний мультиформатний професійний медіа програвач Blu-ray, що пропонує відтворення DVD/CD, SD-карти та флеш-пам'яті USB. Модель є ідеальним вибором для широкого спектру комерційних об'єктів, включаючи громадські, освітні та комерційні, а також театри, розважальні підприємства та багато інших.

Більше деталей

20 769 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TASCAM

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Blu-ray медіа плеєр Tascam BD-MP1 - це компактний, повнофункціональний мультиформатний професійний медіа-програвач Blu-ray, що пропонує відтворення DVD/CD, SD-карти та флеш-пам'яті USB. Модель є ідеальним вибором для широкого спектру комерційних об'єктів, включаючи громадські, освітні та комерційні, а також театри, розважальні підприємства та багато інших.

1. Параметри DVD/CD, SD-карти та USB-накопичувача. Універсальний BD-MP1 може автоматично відтворювати контент у широкому діапазоні форматів файлів через будь-який із трьох слотів введення на передній панелі, включаючи лоток Blu-ray/DVD/CD, флеш-пам'ять USB або картку SD.

До того ж, BD-MP1 усуває необхідність у дискретних пристроях відтворення аудіо/відео в установці, пропонуючи відтворення з одного джерела для широкого спектру форматів мультимедіа та файлів, включаючи Blue-ray (BD-ROM, BD-R, BD-RE), DVD (DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW) та CD (CD-DA, CD-R).

BD-MP1 - це ідеальне рішення відтворення з одним джерелом для комерційних установок, яке підтримує широкий спектр форматів файлів, включаючи відео (MPEG1, MPEG2, MPEG4 AVC, VC-1, AVCHD, WMV), зображення (JPEG, GIF, PNG) та аудіо (LPCM, MP3, AAC, WMA).

2. Відтворення та режим повтору. Унікальна функція Power-on Play дозволяє BD-MP1 відразу ж почати відтворення потрібного контенту при включенні живлення без необхідності спочатку задіяти функцію Play. Якщо для параметра "Режим повтору" встановлено значення "Увімк.", контент автоматично запускатиметься, циклічно відтворюватиметься і відтворюватиметься безперервно, доки живлення не буде вимкнено.
3. Блокування панелі для безпечної роботи. Функції блокування панелі, ІЧ та лотка запобігають випадковій або користувальницькій помилці або зміні встановлених елементів керування в комерційних установках, допомагаючи забезпечити стабільну і надійну роботу в будь-якій установці.
4. Приховати функцію меню для елегантної послідовності відображення під час увімкнення. На дисплеї монітора можна налаштувати відображення чорного екрана під час запуску, а не стандартних заводських налаштувань виробника та меню вибору джерела, створюючи елегантне та не відволікаюче візуальне середовище запуску при кожному включенні системи.
5. Два USB-порти пам'яті. Два порти пам'яті USB, одна передня панель та одна задня панель забезпечують фіксований або взаємозамінний доступ до даних пам'яті USB для універсальності відтворення.
6. Вихід HDMI для підключення дисплеїв. Стандартне з'єднання HDMI Output на задній панелі забезпечує просте та надійне підключення до будь-якого HDMI-сумісного монітора або телевізора.
7. Збалансовані та незбалансовані виходи. Підкреслюючи свою привабливість для комерційних середовищ установки, BD-MP1 пропонує збалансовані аналогові стереофонічні виходи XLR професійного рівня, а також незбалансовані стереофонічні виходи RCA для універсальності в маршрутизації звуку, підключенні та налаштуванні.
8. Коаксіальний та цифровий аудіо вихід. Плеєр BD-MP1 забезпечує підтримку форматів виведення цифрового звуку професійного рівня, включаючи Dolby, DTS та інші через вихідні роз'єми коаксіального та цифрового аудіо на задній панелі. Відтворення 2-канального лінійного PCM також підтримується.
9. Система об'ємного звучання. Занурення і повне, багате відтворення звуку для будь-якої комерційної установки забезпечується через аудіовиходи 7.1. праворуч (SBL/SBR) та сабвуфер (SW).
10. Порти IP та RS-232C для зовнішнього дистанційного керування. Для професійної установки пропонується безшовний, надійний двосторонній зворотний зв'язок та контроль стану пристрою через з'єднання RS-232C та Ethernet на задній панелі, що дозволяє інтегрувати BD-MP1 у складніші налаштування AV.
11. Повністю доступне керування на передній панелі. Контроль та керування функціями BD-MP1 Стоп, Відтворення, Пауза та Швидка перемотування вперед, а також навігація по налаштуванню МЕНЮ без ІЧ-пульта дистанційного керування стали можливими завдяки легко доступним кнопкам керування на передній панелі, які можуть бути заблоковані/розблоковані за бажанням.
12. Компактний 1U розмір стійки. Компактний корпус 1U BD-MP1 , поміщений в елегантний чорний корпус, виготовлений із міцного металу, що спрощує стандартну безшовну інтеграцію в будь-яку комерційну стійку чи додаток.
 
Характеристики
БрендTascam
МодельBD-MP1
ТипBlu-Ray медіа-програвач для турів та інсталяцій
Співвідношення сторін16: 9 та 4: 3
Частотний діапазон20 Гц – 20 кГц, ± 0,5 дБ
Аудіо форматAAC, APE, FLAC, MP3, WAV, WMA
Динамічний діапазонбільше 96 Дб
Вхід USBUSB A-тип (1× спереду, 1× ззаду)
Виходианалогові збалансований XLR та незбалансований RCA , 8 аналогових RCA , HDMI вихід 19-контактний, коаксіальний цифровий вихід RCA
Частота дискретизаціїдо 192 Гц, до 24 біт
Співвідношення сигнал/шумбільше 96 Дб
живлення100-240 В, 50/60 Гц
Поділ каналів на частоті 1 кГцбільше 89 Дб
Швидкістьпередачі MP3: 112–320 кбіт/с та WMA: 48–192 кбіт/с
Робоча вологість25-85%
КомплектаціяІЧ-пульт дистанційного керування, кабель живлення, комплект для монтажу в стійку, посібник користувача
Спотворенняменше 0.03%
Роз'ємиRS-232C - роз'єм D-sub 9-контактний, роз'єм Ethernet - RJ45, IEC розетка живлення
споживана потужність30 Вт
Розміри (Ш х В х Г), мм483 мм 44 мм 281 мм
Вага3 кг
Робоча температура5-35 ° C
Відео формат3GP, ASF, AVI, DAT, M2TS, MKV, MOV, MP4, MPG, OGM, RMVB, TP, TS, WMV

Напишіть відгук

Професійний Blu-ray медіа-плеєр Tascam BD-MP1

Blu-ray медіаплеєр Tascam BD-MP1 - це компактний, повнофункціональний мультиформатний професійний медіа програвач Blu-ray, що пропонує відтворення DVD/CD, SD-карти та флеш-пам'яті USB. Модель є ідеальним вибором для широкого спектру комерційних об'єктів, включаючи громадські, освітні та комерційні, а також театри, розважальні підприємства та багато інших.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ