Кабель для тонарма Pro-Ject Connect-IT Phono 5P C

Кабель для тонарма Pro-Ject Connect-IT Phono 5P C

  • ID товару: 6548

Новий товар

Connect it Phono 5P-C має невеликий власний опір і ємність і, з урахуванням надійного екранування та якісних роз'ємів, не робить практично ніякого впливу на сигнал, що передається.

Ціна за шт.

Більше деталей

3 320 грн.

  • 0,82 м.
  • 1,23 м.
  • 1,85 м.
Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

З'єднувачі серії Connect it, які випускає компанія Pro-Ject, мають різне призначення та конструктивне виконання. Модель Connect it Phono 5P-C призначена для з'єднання звукознімача (тонарма) із фонокорректором. Кабель має провідники з безкисневої міді високого ступеня очищення, додатковий з'єднувач для заземлення та повне екранування.
Connect it Phono 5P-C оснащений 5-контактним роз'ємом для підключення до тонарму, з відповідним виходом. На іншому кінці кабелю знаходиться пара RCA-штекерів для підсилювача-коректора. У базовому варіанті поставки даної моделі 5-контактний штекер має пряму конструкцію, проте існує версія з роз'ємом, повернутим на 90 градусів. Таке підключення в деяких випадках може бути зручнішим. Рознімання мають спеціальне покриття, що забезпечує надійний електричний контакт, і не втрачає своїх властивостей з часом. З'єднувач випускається у варіантах довжини 82, 123 чи 185 сантиметрів, що дозволяє вибрати оптимальну модель для кожного конкретного випадку.
Цей міжблочний кабель оптимізований для роботи зі слабким сигналом, що знімається з головки звукознімача. З'єднувачі випускаються на заводі фірми в Європі та виготовляються вручну досвідченими робітниками. Connect it Phono 5P-C має невеликий власний опір і ємність і, з урахуванням надійного екранування та якісних роз'ємів, не робить практично ніякого впливу на сигнал, що передається. Для зручності прокладання Connect it Phono 5P-C, як і решта з'єднувачів даної серії, має високу гнучкість.
Фахівці компанії Pro-Ject, яка є одним із лідерів ринку програвачів вінілу, чудово усвідомлюють роль, яку грають кабелі, що з'єднують звукознімач із фонокоректором. Для того, щоб техніка фірми могла забезпечити найкращу якість звуку, яка замислювалася під час її створення, компанія Pro-Ject пропонує власні з'єднувачі. Їх можна використовувати з будь-якими сумісними плеєрами, незмінно отримуючи дуже хороший результат.

особливості:

  • Провідник із безкисневої міді
  • П'ять контактний роз'єм для підключення до тонарму (mini DIN)
 
Характеристики
ТипКабель для тонарма
Тип роз'єму◾П'ять контактний роз'єм для підключення до тонарю (mini DIN)
Матеріал провідникаЧиста безкиснева мідь OFC

Напишіть відгук

Кабель для тонарма Pro-Ject Connect-IT Phono 5P C

Connect it Phono 5P-C має невеликий власний опір і ємність і, з урахуванням надійного екранування та якісних роз'ємів, не робить практично ніякого впливу на сигнал, що передається.

Ціна за шт.

Напишіть відгук

28 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ