Караоке-система Evolution EVOBOX Plus Graphite
Караоке-система Evolution EVOBOX Plus Graphite Караоке-система Evolution EVOBOX Plus Graphite Караоке-система Evolution EVOBOX Plus Graphite Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX Plus (Graphite) Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX Plus (Graphite) Караоке-система Evolution EVOBOX Plus Graphite Караоке-система Evolution EVOBOX Plus Graphite Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX Plus (Graphite) Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX Plus (Graphite) Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX Plus (Graphite)

Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX Plus (Graphite)

  • ID товару: 8583
  • Артикул: EVOBOXPLUSGR

EVOBOXPLUSGR

Новий товар

EVOBOX Plus (Graphite) – це караоке-система з чудовим звуком та підтримкою 4К, корпус якої виконаний із цільного бруску авіаційного алюмінію з анодуванням у кольорі графіт. Вона зібрала в собі: профообробку голосу, підключення 2-х мікрофонів, Wi-Fi та Bluetooth модулі, вбудовані ефекти Live FX, інтелектуальний пошук пісень, 2 небалансні виходи та вихід HDMI, 2 порти USB-A і т.д.

Більше деталей

71 900 грн.

101 Товари(ів)
Наявність уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Studio Evolution

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX Plus ( Graphite ):

EVOBOX Plus ( Graphite ) – це караоке-система кольору графіт для домашнього використання від компанії Studio Evolution. Її стильний і компактний корпус виконаний з цільного бруску авіаційного алюмінію з анодуванням, в якому також містяться сплави магнію і кремнію . Цей матеріал використовується в авіаційній та космічній промисловості та відрізняється підвищеною міцністю та стійкістю до зовнішніх факторів. А її в чудове звучання та надчітке зображення в 4К зроблять будь-яку караоке-вечірку незабутньою. Вона зібрала в собі: професійну обробку голосу, підключення 2 мікрофонів, інтелектуальний пошук пісень і т.д.

На відміну від попередніх версій модель EVOBOX отримала підтримку формату 4K, що дозволяє досягти чудового зображення в максимально можливій на даний момент якості. Для підключення до телеекрана або проектора передбачено вихід HDMI. За забезпечення чистого та природного звучання відповідають преміальні АЦ/ЦА-конвертори моделей Asahi Kasei Microdevices AK5703 та Cirrus Logic CS4345.

Караоке-система підтримує роботу одночасно з двома динамічними мікрофонами, для яких є балансні входи на роз'ємах 1/4" Jack TRS. Для підключення до підсилювача потужності або активної акустичної системи є стереофонічний балансний вихід на двох роз'ємах RCA. ефекти, як реверберація і дилей, а також цікавий алгоритм обробки Live FX, здатний відтворити відчуття повноцінного концертного виступу зі зворотним зв'язком залу, оплесками, а також характерною реверберацією.

Головна відмінність EVOBOX Plus від звичайної версії EVOBOX, це розширена пам'ять 960 ГБ (замість 120 ГБ EVOBOX). А також велика бібліотека пісень 41 тисяча у версії Plus, проти 2 тисяч у стандартній версії.


Чим же караоке-система Studio Evolution EVOBOX Plus ( Graphite ) така популярна?

Цілих шість колірних варіацій караоке-системи EVOBOX Plus

Нова караоке-система EVOBOX Plus відрізняється стильним та компактним дизайном. Корпус системи вифрезерований з авіаля з наступним анодуванням і представлений у шести кольорах: чорний, «срібло», «графіт», «золото», «рубін» та «океан».

Стильний корпус караоке-системи EVOBOX Plus

Основна частина корпусу EVOBOX Plus була виготовлена з авіаційного алюмінію - особливого сплаву, який використовується в авіабудуванні та космічній інженерії. Фрезерування корпусу із цільного бруску алюмінію з подальшим анодуванням роблять дизайн EVOBOX Plus справді унікальним і вражаючим.

Надчітке зображення у 4К

Завдяки наявності підтримки стандарту HDMI 2.0 Ви зможете насолоджуватися максимально чітким, контрастним та чітким зображенням на екрані Вашого телевізора. Картинка Ultra HD 4K 60FPS вразить Вас своєю неймовірною реалістичністю і деталізацією.

Караоке-система для дому EVOBOX Plus завжди радуватиме вас чудовим звучанням та надчітким зображенням у 4К. У EVOBOX Plus зібрано все: вокальні ефекти та обробка голосу, можливість підключення двох мікрофонів, інтелектуальний пошук пісень, автоматична оцінка співу та професійний звукозапис у вас вдома.

Безшумна робота караоке-системи EVOBOX Plus , без зайвих звуків

Завдяки технології пасивного охолодження та SSD-накопичувачу EVOBOX Plus працює абсолютно безшумно. Якщо залишити увімкнену караоке-систему на ніч вона не завадить навіть людям із найчутливішим сном.

Неймовірно просте та зручне керування в караоке-системі EVOBOX Plus

Управління EVOBOX Plus – просте та приємне. Bluetooth-пульт, програми EvoControl і EvoNet для планшета і смартфона - який спосіб управління ви б для себе не вибрали, ви легко впораєтеся з пошуком пісень, налаштуваннями, ефектами і миттєво навчитеся керувати системою на інтуїтивному рівні.

EvoControl - це мобільний додаток від Studio Evolution, який встановлюється на iPad та планшети на Android. Дозволяє керувати клубними та домашніми караоке-системами Studio Evolution. Програма дозволяє, шукати та відтворювати композиції, налаштовувати ефекти вокалу та фонограми, керувати чергою відтворення, а також медіацентром (для Studio Evolution Compact HD).

EvoNet - це мобільний додаток від Studio Evolution, який встановлюється на iPhone та Android-смартфон. Повне керування своєю головною караоке-системою. Шукайте та слухайте пісні, налаштовуйте темп, тон та голосові ефекти, керуйте чергу відтворення та медіацентром (для Studio Evolution Compact HD).

Тепер розумна караоке-система EVOBOX Plus є і у вашому розумному будинку

Караоке-система EVOBOX Plus легко інтегрується в систему «розумного будинку», завдяки відкритому RESTful API. Таку інтеграцію підтримують комплексні рішення світових брендів Savant та Crestron, а також безліч інших систем. Після налаштування за допомогою пульта «розумного будинку» ви зможете вмикати систему дистанційно або запланувати її включення-вимкнення у певний час.

Поділися своїм крутим виступом з караоке-системою EVOBOX Plus

Записуйте та зберігайте виступи в один клік. Ваші записи в студійній якості можна не тільки скопіювати на USB-носій, але й викласти в соцмережі або надіслати друзям у месенджері завдяки додатку EvoNet.

Величезна пісенна база та кліпи на будь-який смак

База пісень EVOBOX Plus – це 21000+ вітчизняних пісень у форматі Pro, понад 6000 пісень у форматі Lite та понад 14000 зарубіжних фонограм. Разом у EVOBOX Plus вже завантажено понад 41 000 професійних караоке-композицій. Крім того, в EVOBOX Plus ви знайдете величезну кількість оригінальних кліпів. У будь-який момент ви зможете придбати інші хіти та новинки, що зацікавили вас, з повного каталогу на 80000+ пісень. Каталог Studio Evolution поповнюється щотижня і включає десятки тисяч пісень чотирнадцятьма мовами світу.

LiveFX ефект у караоке-системі EVOBOX Plus

Studio Evolution створили новий караоке-ефект для вокалістів. EVOBOX Plus – перша караоке-система, в якій доступний ефект LiveFX. Він розроблений окремо для кожної композиції, щоб максимально передати ефект присутності та атмосферу виступу. Відчуйте себе на сцені живого концерту, де тисячі Ваших фанатів аплодуватимуть та підспівуватимуть Вам.

Комплектація

У коробці ви знайдете караоке-систему EVOBOX Plus ( Graphite ) , Bluetooth пульт управління, HDMI кабель, пару RCA кабелів, блок живлення, 2 батарейки та посібник користувача.


Особливості караоке-системи для дому Studio Evolution EVOBOX Plus ( Graphite ):

  1. Портативна караоке-система
  2. Високоякісні АЦ/ЦА-перетворювачі для природного та натурального звучання
  3. Понад 41 тисяча встановлених композицій, безліч кліпів, пакети оновлень
  4. Підключення двох мікрофонів одночасно для виконання дуетом
  5. Підтримка відеоформату 4K
  6. Алгоритм Live FX для імітації концертного виступу
  7. Вихід в інтернет через Wi-Fi або LAN
  8. Вбудований жорсткий диск на 960 Гб
  9. 2 порти USB-A для флеш-карт
  10. Дистанційне керування за допомогою пульта Д/У або мобільних додатків для iOS та Android
  11. Міцний та стильний корпус з анодованого авіаційного алюмінію


Характеристики караоке-системи для дому Studio Evolution EVOBOX Plus ( Graphite ):

Типи ефектів:
  • Вбудовані ефекти: Live FX, реверберація, дилей, зміна висоти тону та темпу
Аудіовходи:
  • Мікрофонні входи: 2 х балансні TRS 6.3 мм (Jack)
  • Максимальне посилення по мікрофонному входу: 32.5 дБ
  • Максимальна вхідна амплітуда: 0.14 дБн (0.788 Vrms)
  • Співвідношення сигнал/шум на вході: - 95.9 дБ (A - weighted)
  • Динамічний діапазон: 95.7 дБ
  • Гармонічні спотворення + шум: 0.0011%
  • Смуга частот (+/- 0.5 дБ): 50 Гц – 20 кГц
  • Взаємне проникнення каналів: - 95.3 дБ
  • Вхідний опір: 25 кОм
  • Аудіо АЦП: Asahi Kasei Microdevices AK5703
Аудіовиходи:
  • Стерео вихід: 2 х RCA
  • Співвідношення сигнал/шум після виходу: 99.3 дБ (A-weighted)
  • Динамічний діапазон: 99.4 дБ
  • Гармонічні спотворення + шум: 0.005%
  • Смуга частот (+/- 0.5 дБ): 20 Гц – 20 кГц
  • Взаємне проникнення каналів: - 98.3 дБ
  • Максимальна вихідна амплітуда: + 4.7 дБн (1.34 Vrms)
  • Вихідний опір: 470 Ом
  • Аудіо ЦАП: Cirrus Logic CS4345
Відео:
  • Максимальна роздільна здатність зображення: 4K UHD (3840 х 2160)
Накопичувачі:
  • Об'єм SSD: 960 Гб
Формати файлів, що підтримуються:
  • Відео: MOV, AVI, MP4, MKV
  • Аудіо: WAV, OGG, MP3
  • Графічні: PNG, JPG, JPEG
  • Караоке: EK2
Роз'єми та інтерфейси:
  • Підтримка Wi-Fi: 802.11aс
  • Робота у двох діапазонах (Wi-Fi): 2.4 ГГц та 5 ГГц
  • Підтримка Bluetooth: так
  • Версія Bluetooth: 4.1 Low Energy
  • Роз'єм HDMI: 1 х HDMI 2.0
  • Роз'єми USB: 2 х USB Type - A
  • Гігабітний LAN: 1 х RJ45
  • Інші роз'єми: 1 х роз'єм живлення
Система:
  • Процесор: Quad Core Cortex - A53
  • Об'єм оперативної пам'яті DDR4: 2 Гб
  • Графічна підсистема: Mali - T820 MP3 GPU
Інші характеристики:
  • Матеріал корпусу: анодований авіаційний алюміній
  • Харчування: 12 В/2 А
  • Потужність: 24 Вт
  • Робочий діапазон температур: 0 – 50 ºC
  • Розміри (Ш × В × Г), мм: 198 х 49 х 198
  • Розміри транспортної коробки (Ш × В × Г), мм: 313 × 124 × 316
  • Вага: 870 г
  • Колір: графіт
 
Характеристики
БрендStudio Evolution
МодельEVOBOX Plus (Graphite)
ТипКараоке-система
Тип установкиПоличний
Частотний діапазон50 Гц - 20 кГц (+/- 0.5 дБ) або 20 Гц - 20 кГц (+/- 0.5 дБ)
Версія HDMIHDMI 2.0
Аудіо форматWAV, OGG, MP3
Динамічний діапазон95.7 дБ/99.4 дБ
Bluetooth4.1 Low Energy
Вхід USB2 х USB Type - A
Мікрофонний вхід2 х балансний TRS 6.3 мм (Jack)
Виходи1 х HDMI 2.0, 2 х стерео RCA
Співвідношення сигнал/шум- 95.9 дБ/99.3 дБ
живлення12 В/2 А
Приміткивзаємне проникнення каналів: - 95.3 дБ/- 98.3 дБ
ФормаПрямокутна
Розширення4K UHD (3840 х 2160)
Вхідний опір25 ком
Вбудована голосова обробкареверберація, дилей, зміна висоти тону та темпу
Завантаження оновлень через інтернетТак
Періодичність виходу оновленьщотижня
Підтримувані форматикараоке: EK2
Матеріал корпусуанодований авіаційний алюміній
КомплектаціяEVOBOX Plus (Graphite), Bluetooth пульт управління, HDMI кабель, пару RCA кабелів, блок живлення, 2 батарейки та посібник користувача
споживана потужність24 Вт
Колірграфіт
Пульт ДУBluetooth пульт
Додатковомаксимальна вхідна амплітуда: 0.14 дБн (0.788 Vrms) та вихідна: + 4.7 дБн (1.34 Vrms); максимальне посилення по мікрофонному входу: 32.5 дБ
Гарантія12 місяців
Особливостіграфічна підсистема: Mali – T820 MP3 GPU; аудіо АЦП: Asahi Kasei Microdevices AK5703
Роз'єми та інтерфейсиWi-Fi, Bluetooth, USB, гігабітний LAN (1 х RJ45), 1 х роз'єм живлення
ЦАПCirrus Logic CS4345
Діапазон бездротових частот2.4 ГГц та 5 ГГц
Форматграфічний: PNG, JPG, JPEG
Загальна кількість пісень41 тис.
Вихідний опір470 Ом
ВагаВага: 0.87 кг
Робоча температура0 - 50 ºC
Відео форматMOV, AVI, MP4, MKV
Wifi802.11aс
Завантаження пісень через інтернетТак
Об'єм вбудованого SSD накопичувача960 Гб
THD+N0.0011%/0.005%
Габарити198 х 198 х 49 мм
ФункціїBluetooth, USB
Об'єм оперативної пам'ятіDDR4: 2 Гб
ПроцесорQuad Core Cortex - A53

Напишіть відгук

Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX Plus (Graphite)

EVOBOX Plus (Graphite) – це караоке-система з чудовим звуком та підтримкою 4К, корпус якої виконаний із цільного бруску авіаційного алюмінію з анодуванням у кольорі графіт. Вона зібрала в собі: профообробку голосу, підключення 2-х мікрофонів, Wi-Fi та Bluetooth модулі, вбудовані ефекти Live FX, інтелектуальний пошук пісень, 2 небалансні виходи та вихід HDMI, 2 порти USB-A і т.д.

Напишіть відгук

Аксесуари

14 інших товарів в цій категорії:

  • Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX (Ruby)
    49 900 грн. Наявність уточнюйте
    Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX (Ruby) - це 2000 встановлених композицій та можливість скачування нових плюс 100 будь-яких пісень на Ваш вибір з каталогу Studio Evolution, які доступні для безкоштовного завантаження. Підтримка формату 4K, вбудовані ефекти Live FX, реверберації та ділея. Корпус із авіаційного алюмінію. Підтримка Wi-Fi та...
  • Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX (Gold)
    49 900 грн. Наявність уточнюйте
    Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX (Gold) - це 2000 встановлених композицій і можливість завантаження нових плюс 100 будь-яких пісень на Ваш вибір з каталогу Studio Evolution, які доступні для безкоштовного завантаження. Підтримка формату 4K, вбудовані ефекти Live FX, реверберації та ділея. Корпус із авіаційного алюмінію. Підтримка Wi-Fi та...
  • Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX (Silver)
    49 900 грн. Наявність уточнюйте
    Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX (Silver) - це 2000 встановлених композицій та можливість скачування нових плюс 100 будь-яких пісень на Ваш вибір з каталогу Studio Evolution, які доступні для безкоштовного завантаження. Підтримка формату 4K, вбудовані ефекти Live FX, реверберації та ділея. Корпус із авіаційного алюмінію. Підтримка Wi-Fi та...
  • Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX (Black)
    49 900 грн. Наявність уточнюйте
    Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX (Black) - це 2000 встановлених композицій та можливість скачування нових плюс 100 будь-яких пісень на Ваш вибір з каталогу Studio Evolution, які доступні для безкоштовного завантаження. Підтримка формату 4K, вбудовані ефекти Live FX, реверберації та ділея. Корпус із авіаційного алюмінію. Підтримка Wi-Fi та...
  • Караоке-система Evolution PRO 2
    165 900 грн. Наявність уточнюйте
    Найдосконаліша у світі професійна караоке-система для вашого караоке-бізнесу - караоке-клубу, ресторану чи кафе. Тепер ви можете керувати караоке-системою з планшета. Забудьте про клавіатуру та миші. Працюйте з Evolution Pro2 з будь-якого зручного місця у клубі. Каталог системи містить понад 55 тисяч композицій у студійній якості та понад 13 тисяч...
  • Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX (Ocean)
    49 900 грн. Наявність уточнюйте
    Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX (Ocean) - це 2000 встановлених композицій та можливість скачування нових плюс 100 будь-яких пісень на Ваш вибір з каталогу Studio Evolution, які доступні для безкоштовного завантаження. Підтримка формату 4K, вбудовані ефекти Live FX, реверберації та ділея. Корпус із авіаційного алюмінію. Підтримка Wi-Fi та...
  • Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX (Graphite)
    49 900 грн. Наявність уточнюйте
    Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX (Graphite) - це 2000 встановлених композицій та можливість скачування нових плюс 100 будь-яких пісень на Ваш вибір з каталогу Studio Evolution, які доступні для безкоштовного завантаження. Підтримка формату 4K, вбудовані ефекти Live FX, реверберації та ділея. Корпус із авіаційного алюмінію. Підтримка Wi-Fi...
  • Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX Plus (Silver)
    71 900 грн. Наявність уточнюйте
    EVOBOX Plus (Silver) – це караоке-система з чудовим звуком та підтримкою 4К, корпус якої виконаний із цільного бруску авіаційного алюмінію з анодуванням у срібному кольорі. Вона зібрала в собі: профообробку голосу, підключення 2-х мікрофонів, Wi-Fi та Bluetooth модулі, вбудовані ефекти Live FX, інтелектуальний пошук пісень, 2 небалансні виходи та вихід...
  • Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX Plus (Black)
    71 900 грн. Наявність уточнюйте
    EVOBOX Plus (Black) – це караоке-система з чудовим звуком та підтримкою 4К, корпус якої виконаний із цільного бруску авіаційного алюмінію з анодуванням у чорному кольорі. Вона зібрала в собі: профообробку голосу, підключення 2-х мікрофонів, Wi-Fi та Bluetooth модулі, вбудовані ефекти Live FX, інтелектуальний пошук пісень, 2 небалансні виходи та вихід...
  • Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX Plus (Ocean)
    71 900 грн. Наявність уточнюйте
    EVOBOX Plus (Ocean) – це караоке-система з чудовим звуком та підтримкою 4К, корпус якої виконаний із цільного бруску авіаційного алюмінію з анодуванням у кольорі океан. Вона зібрала в собі: профообробку голосу, підключення 2-х мікрофонів, Wi-Fi та Bluetooth модулі, вбудовані ефекти Live FX, інтелектуальний пошук пісень, 2 небалансні виходи та вихід HDMI,...
  • Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX Plus (Gold)
    71 900 грн. Наявність уточнюйте
    EVOBOX Plus (Gold) – це караоке-система для дому від Studio Evolution. Її стильний і компактний корпус виконаний з цільного бруску авіаційного алюмінію з анодуванням в золотому кольорі. Чудове звучання та надчітке зображення в 4К зроблять караоке-вечірку незабутньою. Вона зібрала в собі: професійну обробку голосу, підключення 2 мікрофонів, інтелектуальний...
  • Караоке-система для дому Studio Evolution EVOBOX Plus (Ruby)
    71 900 грн. Наявність уточнюйте
    EVOBOX Plus ( Ruby ) - це караоке-система для дому від Studio Evolution. Її стильний і компактний корпус виконаний з цільного бруску авіаційного алюмінію з анодуванням в рубіновому кольорі. Чудове звучання та надчітке зображення в 4К зроблять караоке-вечірку незабутньою. Вона зібрала в собі: професійну обробку голосу, підключення 2 мікрофонів,...
  • Hi-End караоке-система EVOBOX Premium [Graphite]
    170 900 грн. В наявності
    EVOBOX Premium - це Hi-End караоке-система з преміальними комплектуючими, можливістю підключення чотирьох мікрофонів та неперевершеним звучанням композицій як FLAC (вперше в караоке). Всі досягнення компанії Studio Evolution як в інженерних рішеннях, так і в роботі з контентом караоке зібрані в EVOBOX Premium .
  • Hi-End караоке-система EVOBOX Premium [Black]
    120 000 грн. В наявності
    EVOBOX Premium - це Hi-End караоке-система з преміальними комплектуючими, можливістю підключення чотирьох мікрофонів та неперевершеним звучанням композицій як FLAC (вперше в караоке). Всі досягнення компанії Studio Evolution як в інженерних рішеннях, так і в роботі з контентом караоке зібрані в EVOBOX Premium .

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ