Картридж Sumiko Blue Point Special EVO III™ Lo

Картридж Sumiko Blue Point Special EVO III™ Lo

  • ID товару: 3665

Новий товар

Звукознімаюча головка для програвача вінілу, тип: MC, вихідна напруга: 0,5 мВ, частотний діапазон: 12 Гц – 50 кГц, еліптична голка, вага: 8,3 г

Більше деталей

23 370 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sumiko

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Картридж Sumiko Blue Point Special EVO III є головкою звукознімача з рухомою котушкою і низьким рівнем вихідного сигналу (0,5 мВ). Він займає найвищу позицію у початковій серії Oyster компанії Sumiko та є оновленою версією попередньої популярної моделі.

Sumiko Blue Point Special EVO III відрізняється повною відсутністю кришки корпусу для захисту перетворювача, хизуючи дещо незвичайним і добре впізнаваним дизайном. Його верхній майданчик із двома різьбовими отворами для кріплення до шеллу має округлу передню частину. Прямо під нею під деяким кутом встановлена вся робоча система з магнітами, потужною котушкою та алюмінієвим кантелівером. Як матеріал підвісу кантелівера використовується синтетична гума. Відкрита конструкція дозволяє уникнути впливу різних перевідбитих хвиль, які часто є причиною спотворень під час використання головок із звичайними прямокутними корпусами. При підключенні такого картриджа до тонарму слід виявити максимальну обережність, щоб не пошкодити його. Вихідні контакти виготовлені з міді та позолочені.

Заточування голки виконане у формі еліпса (0,3 мм x 0,7 мм). В комплект входить акуратна щітка для її чищення. Частотний діапазон досить широкий і продовжується до верхньої межі 50000 Гц. Картридж має вагу 9 г. Його можна використовувати практично з будь-якими сучасними тонармами. Високий рівень вихідного сигналу дозволяє цій моделі працювати з фонокоректорами, призначеними для ММ-картриджів. Бажано, щоб їхній навантажувальний імпеданс дорівнював 47 кОм. Рівень розділення каналів досить високий і становить 35 дБ. Однією з корисних властивостей EVO III є його здатність точно відстежувати доріжку вінілового диска.

Головка звукознімач Sumiko Blue Point Special EVO III здатна забезпечити рівний тональний баланс і продемонструвати все багатство та теплоту аналогового звучання, зберігаючи хорошу детальність та високу роздільну здатність. Для неї характерна виразність та музичність, а також відмінна динаміка, ритмічність, правильне фокусування образів у просторі та досить точний пружний бас. Модель може впоратися практично з будь-яким музичним матеріалом, будь то записи багатоскладових оркестрів або альбоми треш-металевих гуртів, і стане першим повноцінним кроком у категорію High End.


Особливості головки звукознімач Sumiko Blue Point Special EVO III L (0.5 mV)

  • Оригінальний відкритий дизайн
  • Голка з еліптичним профілем
  • Низька вихідна напруга (0,5 мВ)
  • Широкий частотний діапазон
Тип картриджа MC
Голка алмазна, еліптичний профіль (0,3 мм x 0,7 мм)
Матеріал кантеліверу алюміній, покритий спеціальним складом
Вихідна напруга 0,5 мВ
Поділ каналів 35 дБ при 1 кГц
Нерівномірність каналів менше 0,5 дБ
Діапазон частот 12 Гц - 50 кГц
Динамічна податливість 12 х 10 – 6 см/дін
Опір фонокоректора, що рекомендується 47 ком
Діапазон притискної сили 1,7 – 2,1 г
Оптимальна притискна сила 2 г
Вага 9 г

Напишіть відгук

Картридж Sumiko Blue Point Special EVO III™ Lo

Звукознімаюча головка для програвача вінілу, тип: MC, вихідна напруга: 0,5 мВ, частотний діапазон: 12 Гц – 50 кГц, еліптична голка, вага: 8,3 г

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ