Акустична система Paradigm MilleniaCT System
Акустична система Paradigm MilleniaCT System Акустична система Paradigm MilleniaCT System Акустична система Paradigm MilleniaCT System

Акустична система Paradigm Millenia CT System

  • ID товару: 4800

Новий товар

Ціна за комплект

Пульт ДУ; оптичний; 20000; Загальний частотний діапазон (Гц): 32 - Сумарна потужність (Вт): 160; Імпеданс (Ом): 8; Кількість смуг: 2; Кількість динаміків: 2; Кількість каналів: комплект 2.1; Тип: пасивна; Установка: полична

Більше деталей

40 584 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Paradigm

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Система Millenia СТ ідеально підходить для Apple TV та інших аудіо/відео застосувань, при цьому вона не вимагає складного налаштування та інсталяції. Підтримка Air Play дозволяє бездротово слухати музику з iPhone, iPod, iPad або iTunes-бібліотеки на комп'ютері. Для цього досить просто підключити Millenia CT до Apple TV або Air Port Express за допомогою аудіо кабелю, що додається. У коробковому комплекті є все необхідне: два сателіти з регульованими підставками, сабвуфер з вбудованим підсилювачем, з тримачем для вертикального позиціонування та гумовими ніжками, що забезпечують необхідний зазор при горизонтальному положенні. Крім пульта управління з комплектом літієвих батарей, у коробці шість кабелів для всіх варіантів комутації.

Акустична система Paradigm Millenia CT та Paradigm Millenia One CTMillenia One CT – наступний крок у розвитку. Ця система являє собою еталонний продукт: високоякісний литий алюміній кабінетів та екструдований алюміній корпусу сабвуфера, запатентована технологія об'ємних гофрованих підвісів сабвуфера. Система підтримує Dolby Digital Sound (всі його варіанти – від 1.0 до 5.1). Плоский сабвуфер дуже універсальний: його можна поставити вертикально, встановити впритул до стінки або сховати під диван, не впливаючи при цьому на якість звуку. Маркування СТ для компактних театральних систем ще більше підкреслює наявність якісного звуку в компактному форматі.

Складні математичні алгоритми обробки сигналу забезпечують точне, ясне та музичне звучання Millenia One CT. Вбудовані функції тон-компенсації забезпечують більш природне звучання в режимі, коли система працює на низьких рівнях гучності. Сабвуфер має гладку характеристику, мінімізує можливості виникнення чутних спотворень та забезпечує музичний бас на вищій гучності – аналогічні за своїм характером технології використовуються у сабвуферах Paradigm вищих класів. MilleniaOne CT також може похвалитися унікальною функцією обмеження, що зводить до мінімуму спотворення великої гучності.

Як і в Millenia CT, в комплект входять настільні підставки для сателітів, пульт, кабелі та Контрольний блок. Литі алюмінієві сателіти укомплектовані однодюймовим S-PAL* атласним купольним твітером з мембраною з анодованого алюмінію та структурованим неодимовим магнітом. Голосова котушка - із високотемпературного дроту. Чотирьохдюймовий вуфер - також із матеріалу S-РАL, забезпечений потужним керамічним феритовим магнітом. У рухомій системі застосований бутадієновий підвіс. Сателіти мають регульовані по куту та нахилу стійки.

Сабвуфер має тримач для вертикального позиціонування. Дифузор створений із застосуванням патентованої технології бренду (рухлива система з низьким рівнем спотворень, патент № D654.479S) з армованого композитного полімеру. Дифузор має розміри 14×3дюйма, що дозволило створити корпус сабвуфера унікальної плоскої форми, що значно підвищує зручність його розміщення. Потужний вбудований 3-канальний підсилювач працює за технологією Ultra-Class D.

Очевидно, що активні акустичні системи Paradigm Millenia CT та Paradigm MilleniaOne CT здатні стати чудовим варіантом озвучування частини міської квартири або заміського будинку з чудовим поєднанням компактності, просунутого дизайну та якісного звучання.

Paradigm Millenia CT 2.1 є спадкоємцем слави заслуженої серії Paradigm Reference MilleniaOne. Це повністю самодостатня аудіо/мультимедійна система, яка не потребує застосування ресівера. Сателіти забезпечують високу якість відтворення практично у всіх жанрах, у них використовуються фірмові SPAL атласні анодовані алюмінієві дифузори, а сабвуфер, крім іншого, передбачає зручні варіанти розміщення, що дозволяють розмістити його у вертикальному або горизонтальному положенні, або навіть сховати. Його динамік створений на базі полімерного композитного дифузора з напівторадюймовою високотемпературною звуковою котушкою. Корпус сабвуфера – з литого полімеру, з подвійним високошвидкісним низькотурбулентним портом фазоінвертора. Вбудований 3-канальний UltraClass D підсилювач. 40 Вт RMS х 2 обслуговує сателії. 80 Ватт RMS отримує сабвуфер. Система пікової потужності 480 Вт. Millenia CT здатна створювати велике звучання за мінімальних власних розмірів.

Комплект акустики Paradigm Millenia CT System

  • Акустична система 2.1. 2 Millenia CT Speaker + Millenia CT Subwoofer
  • В комплект входять настільні підставки для сателітів, пульт, кабелі та контрольний блок.
  • Частотний діапазон: 32Гц-20кГц (±2dB)
  • Вхід: Optical TOSLINK x 1, Stereo aux x 1
  • Вбудований підсилювач класу D, Digital Signal Processing (DSP)
  • Потужність підсилювача (RMS): сателіти 2x40, сабвуфер 1Х80 Вт
  • Габарити сателіту: В197хГ146хШ115. Вага: 2,27 кг
  • Габарити сабвуфера: В400хГ356хШ127. Вага: 5,7 кг

Напишіть відгук

Акустична система Paradigm Millenia CT System

Ціна за комплект

Пульт ДУ; оптичний; 20000; Загальний частотний діапазон (Гц): 32 - Сумарна потужність (Вт): 160; Імпеданс (Ом): 8; Кількість смуг: 2; Кількість динаміків: 2; Кількість каналів: комплект 2.1; Тип: пасивна; Установка: полична

Напишіть відгук

24 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ