Компресор - Лімітер Behringer MDX4600 V2
Компресор - Лімітер Behringer MDX4600 V2 Компресор - Лімітер Behringer MDX4600 V2 Компресор - Лімітер Behringer MDX4600 V2 Компресор - Лімітер Behringer MDX4600 V2

Компресор - Лімітер Behringer MDX4600 V2

  • ID товару: 27338
  • Артикул: BE-0869

BE-0869

Новий товар

Behringer MDX4600 V2 – це чотириканальний динамічний процесор, що включає експандер/гейт, компресор і лімітер. Пристрій здатний коректно працювати в студійних і концертних умовах, незалежно обробляти чотири монофонічні канали або дві стерео-пари. Функції приладу допоможуть вирівняти сигналу динаміку, зробити його більш розбірливим, яскравим і чистим.

Більше деталей

8 324 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис компресора/лімітера Behringer MDX4600 V2

Behringer MDX4600 V2 – це чотириканальний динамічний процесор, що включає експандер/гейт, компресор і лімітер. Пристрій здатний коректно працювати в студійних і концертних умовах, незалежно обробляти чотири монофонічні канали або дві стерео-пари. Функції приладу допоможуть вирівняти сигналу динаміку, зробити його розбірливішим, яскравішим та чистішим, а також підняти вихідний рівень без виникнення будь-яких артефактів. Модель сумісна як з вокалом, так і музичними інструментами, при цьому з успіхом можна використовувати процесор для обробки майстер-каналу.

Кожен канал має однаковий набір можливостей обробки звуку. Є експандер/гейт, зроблений за технологією ICR (Interactive Ratio Control) і оснащений однією ручкою для налаштування порога спрацьовування та кнопкою Release, яка перемикає час відпускання з короткого до довгого. Компресор, побудований за принципом IKA (Interactive Knee Adaptation), обладнаний регуляторами Threshold (поріг), Ratio (ступінь стиснення) та Output (вихідний рівень) і може працювати в комбінації з динамічним енхансером, що збільшує область високих частот компресії. Також він обладнаний режимом Low Contour, який дозволяє пропускати область низьких частот для більш коректної та точної роботи приладу, тому що зазвичай основна частка ресурсу компресора йде саме на НЧ-діапазон, що є найгучнішим та найенергійнішим. Зрештою, для компресора є режим Interact Knee, який пропонує оптимальний баланс між жорсткою та м'якою компресією. Вбудований лімітер також має лише один регулятор Level і функціонує за принципом IGC (Interactive Gain Control), поєднуючи кліппер і програмний лімітер для найбільш дбайливого посилення сигналу і обмеження піків гучності.

Для комутації та роботи з аудіосигналом кожен канал оснащений входом та виходами, представленими роз'ємами XLR та 1/4'' Jack TRS, які можуть якісно працювати з балансним та небалансним підключенням за рахунок серво-балансного каскаду, що забезпечує максимально якісне звучання на виході. Частотний діапазон, що озвучується, лежить у спектрі від 10 Гц до 70 кГц, а вхідний рівень можна встановити в положення -10 дБВ і +4 дБн підключення побутових або студійних джерел звуку. Канали обладнані кнопками зі світлодіодним підсвічуванням, а також багатоступінчастою індикацією ступеня стиснення, вхідних та вихідних рівнів. Корпус виконаний із міцного металу та має рековий форм-фактор висотою 1U із вбудованим кріпленням. Енергозабезпечення походить від мережі.

Особливості компресора/лімітера Behringer MDX4600 V2

Чотириканальний динамічний процесор

Експандер/гейт, компресор та лімітер

Ефект динамічного енхансеру

Режим Low Contour для пропускання НЧ-діапазону компресором

Входи та виходи на роз'ємах XLR та 1/4'' Jack TRS

Світлодіодне підсвічування всіх кнопок, багатоступінчаста індикація рівнів

Міцний металевий корпус рекового формату заввишки 1U

Характеристики компресора/лімітера Behringer MDX4600 V2

Тип експандер/гейт/компресор/лімітер

Канали4

Типи ефектів динамічний енхансер, фільтр Low Contour

Частотний діапазон 10 Гц – 70 кГц (+0/-3 дБ)

Співвідношення сигнал/шум 115 дБ

Коефіцієнт нелінійних спотворень0.02%

Перехресні спотворення -90 дБ

Коефіцієнт ослаблення синфазного сигналу 60 дБ

Номінальний вхідний рівень -10 дБВ або +4 дБн

Максимальний вхідний рівень +22 дБн (balanced/unbalanced in)

Максимальний вихідний рівень +21 дБн (balanced/unbalanced out)

Вхідний опір 50 кОм (+4 дБн, balanced/unbalanced in), 50 кОм (-10 дБВ, balanced in), 100 кОм (-10 дБВ, unbalanced in)

Вихідний опір 100 Ом (balanced out), 50 Ом (unbalanced out)

Входи 4 x XLR ch 1-4 in, 4 x 1/4'' Jack TRS ch 1-4 in

Виходи 4 x XLR ch 1-4 out, 4 x 1/4'' Jack TRS ch 1-4 out

Корпусрековий, 1U

Живлення від мережі

Потужність 18 Вт

Габарити 44 x 483 x 149 мм

Вага 1.8 кг

Напишіть відгук

Компресор - Лімітер Behringer MDX4600 V2

Behringer MDX4600 V2 – це чотириканальний динамічний процесор, що включає експандер/гейт, компресор і лімітер. Пристрій здатний коректно працювати в студійних і концертних умовах, незалежно обробляти чотири монофонічні канали або дві стерео-пари. Функції приладу допоможуть вирівняти сигналу динаміку, зробити його більш розбірливим, яскравим і чистим.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ