Мийна машина (ручна) для миття пластин Tonar Knosti Record Washing Machine
Мийна машина (ручна) для миття пластин Tonar Knosti Record Washing Machine Мийна машина (ручна) для миття пластин Tonar Knosti Record Washing Machine Мийна машина (ручна) для миття пластин Tonar Knosti Record Washing Machine Мийна машина (ручна) для миття пластин Tonar Knosti Record Washing Machine Мийна машина (ручна) для миття пластин Tonar Knosti Record Washing Machine Мийна машина (ручна) для миття пластин Tonar Knosti Record Washing Machine

Мийна машина для платівок Tonar Knosti Record Washing Machine

  • ID товару: 4009
  • Артикул: 192345

192345

Новий товар

Механічне ручне пристрій для миття вінілових грамплатівок.

Більше деталей

2 574 грн.

2 Товари(ів)
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Tonar

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Багато любителів аналогової музики, а також комерційні та професійні організації часто задаються питанням про те, як можна ретельно та швидко чистити вінілові платівки. Вочевидь, що з очищенні великої кількості записів, особливо у комерційних умовах, час - гроші. Але навіть суто при особистому використанні, чистити диски можна набагато якісніше і легше, якщо це не робити власноруч, а за допомогою спеціального обладнання.

Чиста вінілова платівка має набагато більше можливостей: більше інформації, докладніший і, давайте подивимося правді в очі, кращий звук. Ось чому звукові експерти виступають за очищення не тільки ваших знахідок з блошиного ринку, але й нових вінілових дисків тільки з-під преса - для видалення небажаних поверхневих хімічних залишків.

Tonar Knosti Disco Antistat Record Washing Machine - економічна альтернатива дорогим моторизованим машинам, що чистять. Це єдина машина для очищення записів, яка занурює запис у ванну з рідиною, що чистить. Принцип простий: два диски діаметром 100 мм затискають диск з кожного боку етикетки, тим самим захищаючи лейбл під час очищення, у ванну наливається рідина, що поставляється, диск повертається навколо своєї центральної осі. Коли платівка проходить через ванну, дві щітки очищають кожну її сторону. Коли ви задоволені результатом, просто витягніть диск, від'єднайте центральні затискачі і помістіть чисту пластинку на комплектну стійку, щоб висохнути. Оскільки в чистячому розчині міститься агент, що випаровує, пластинка висихає без плям на ній. Коли очищення завершено, вилийте використану рідину, що очищає, з ванни через фільтрувальну воронку назад у пляшку з рідиною для повторного використання.

Особливості системи Knosti Disco Antistat Record Washing Machine:

  • Можливо, найекономічніший пристрій для очищення записів на ринку
  • Очищає диски розміром 7", 10" та 12"
  • Усі рідини та потрібні аксесуари поставляються в коробці
  • Поставляється з інструкціями та 1.0 літром рідини для чищення
  • Легко використовувати
  • Додаткова рідина, що очищає, легко доступна

Характеристики

  • Призначення: машина для миття дисків
  • Тип: контактна, ручна

Обережно! Ніколи не використовуйте рідину Tonar Knosti Fluid або рідину Tonar QS для очищення пластин з шелаку. Спиртовий склад, який використовується в цих рідинах, може назавжди пошкодити або знищити шелак.

Напишіть відгук

Мийна машина для платівок Tonar Knosti Record Washing Machine

Механічне ручне пристрій для миття вінілових грамплатівок.

Напишіть відгук

 
Comments(1)
2020-10-09

якісний продукт

чітка допомога. з боку консультанта Назара.швидкий вихід на звязок і вирішення питання в мою користь.Всім рекомендую даний продукт і придбання через РОЗЕТКУ. Особлива подяка консультанту Антьоніе

  • Цей коментар справді був для Вас корисним
  • (0) (0)

Написати свій відгук!

3 інших товарів в цій категорії:

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ