Медіаплеєр Dune HD Pro 4K Plus
Медіаплеєр Dune HD Pro 4K Plus Медіаплеєр Dune HD Pro 4K Plus Медіаплеєр Dune HD Pro 4K Plus Медіаплеєр Dune HD Pro 4K Plus Медіаплеєр Dune HD Pro 4K Plus Медіаплеєр Dune HD Pro 4K Plus Медіаплеєр Dune HD Pro 4K Plus

Медіаплеєр Dune HD Pro 4K Plus II

  • ID товару: 5482

Новий товар

Dune HD Pro 4K Plus II - це медіаплеєр з HDD-відсіком на найновішому та найпотужнішому процесорі RTD1619 з підтримкою HDR10+ та YouTube 4K HDR та розширеною пам'яттю 4 Гб. Цей компактний преміальний медіаплеєр та Android Smart TV-приставка підтримує 4Kp60, HDR, HDR10+, HDMI 2.0b, HD-звук, BD4K, BD3D, Blu-ray меню, NFS, SMB, 1Gbit Ethernet, WiFi 2.4/5, USB 3.1, SATA .

Більше деталей

14 560 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Dune

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Медіапроцесор RTD1619. Найновіший, найпросунутіший і найпотужніший медіапроцесор від Realtek.

Підтримка HDR10+. Медіаплеєр підтримує не тільки технологію HDR, але й останню та передову технологію HDR10+ від Samsung. У звичайній технології HDR діапазон яскравості визначається на початку фільму і не змінюється протягом фільму, тому повністю темні і повністю світлі сцени можуть мати недостатню деталізацію. У новітній технології HDR10+ діапазон яскравості може змінюватися від кадру до кадру, тому максимальна деталізація картинки забезпечується навіть у сценах, які містять лише темні або світлі елементи.

Підтримка VP9 Profile 2 та YouTube 4K HDR. Медіаплеєр підтримує не тільки звичайний відеокодек VP9 (який не підтримує HDR), але й найновіший VP9 profile 2, який використовується в YouTube для 4K HDR контенту. Більшість інших медіаплеєрів не має такої підтримки.

На 77% потужніший 6-ядерний центральний процесор. RTD1619 використовує 6-ядерний процесор ARM A55, який на 77% потужніший, ніж 4-ядерний ARM A53, який використовувався у попередній моделі Pro 4K Plus.

На 50% потужніший графічний процесор. RTD1619 використовує новий графічний процесор Mali-G51, який на 50% потужніший, ніж Mali-T820, який використовувався у попередній моделі Pro 4K Plus.

4 Гб оперативної пам'яті. Медіаплеєр містить 4 Гб оперативної пам'яті, що вдвічі більше, ніж у попередньої моделі Pro 4K Plus. Це забезпечує найкращу продуктивність у важких додатках.

32 Гб флеш-пам'яті. Медіаплеєр містить 32 Гб флеш-пам'яті, що вдвічі більше, ніж у попередньої моделі Pro 4K Plus. Це дає більше місця для важких програм і для внутрішнього сховища.

BD4K, BD3D, Blu-ray меню. Медіаплеєр підтримує відтворення повних Blu-ray образів у максимальній якості в будь-яких форматах (BDMV, BD ISO, BD4K, BD3D, BD-Java, безкоштовні branching, obfuscated playlists). При відтворенні Blu-Ray образів доступне як спрощене меню BDLite, так і повноцінне Blu-Ray меню з можливістю вибору сцен і додаткових матеріалів.

100% гладке відтворення Blu-ray образів. На відміну від інших медіаплеєрів, медіаплеєри Dune HD містять максимально повноцінний двигун для відтворення Blu-ray образів, який містить 100% повну підтримку для безшовної склеювання (seamless branching) фрагментів відео. Це забезпечує гладке відтворення всього фільму без будь-яких мікроривків у порівнянні з усіма конкурентами.

Автоперемикання частоти кадрів та роздільної здатності без мерехтіння. У медіаплеєрах Dune HD реалізовано унікальний покращений механізм автоматичного перемикання частоти кадрів та роздільної здатності без мерехтіння, що гарантує відсутність перемикання відеорежиму (і переініціалізації HDMI) після початку відтворення файлу. Інші медіаплеєри на Realtek-процесорах виконують перемикання режиму відео після початку відтворення файлу, що супроводжується неприємним мерехтінням.

Двохдіапазонний Wi-Fi 802.11ac та 1Gbit Ethernet. Медіаплеєр оснащений дводіапазонним Wi-Fi 802.11b/g/n/ac (2.4 ГГц + 5 ГГц), що дозволяє відтворювати високобітрейтний контент у т.ч. і "по повітрю". Порт Ethernet 1Gbit дозволяє отримати максимальну продуктивність при дротовому підключенні.

Вбудований Bluetooth 5.0. Вбудований інтерфейс Bluetooth дозволяє легко підключати різні пульти дистанційного керування, бездротові клавіатури, мишки, джойстики, аудіоколонки, навушники, гарнітури та інші пристрої. Підтримується нова версія Bluetooth 5.0 (порівняно з версією, яка підтримувалася в попередній моделі Pro 4K Plus).

3 зовнішні антени. 2 зовнішні антени для Wi-Fi (2T2R) та окрема зовнішня антена для Bluetooth забезпечують максимальну продуктивність Wi-Fi та Bluetooth.

Розширена комутація та комплектація. Порт USB Type-C, порт USB 3.1, два порти USB 2.0, оптичний S/PDIF аудіовиход, коаксіальний S/PDIF аудіовиход, додатковий HDMI Audio Only вихід, HDMI-вхід, ІЧ-вхід. Медіаплеєр поставляється одразу з двома пультами дистанційного керування – великий ІЧ-пульт із функцією навчання та додатковий Bluetooth-пульт із функцією AirMouse.

ІЧ-вхід. ІЧ-вхід дозволяє підключити подовжувач ІЧ-сигналу або інше джерело ІЧ-сигналу в системах домашньої автоматизації.

Навчальний ІЧ-пульт. Комплектний інфрачервоний пульт має функцію навчання, що дозволяє налаштувати пульт на керування не тільки медіаплеєром, але й телевізором або іншим обладнанням.

Пульт Bluetooth з функцією AirMouse. Додатковий Bluetooth-пульт керує приставкою по радіоканалу, а також підтримує функцію AirMouse (аеромиш) для зручного керування Android-додатками, які не оптимізовані для керування зі звичайного пульта.

Стильний корпус із відсіком для жорстких дисків та просунутим охолодженням. Стильний алюмінієвий корпус із відсіком для 3.5” SATA жорстких дисків, з підтримкою жорстких дисків до 16 Тб та більше. Продумане пасивне та активне охолодження (безшумний вентилятор).

Два HDMI-виходи. Додатковий HDMI-вихід для виведення звуку дозволяє отримати зображення та звук у максимальній якості в різних сценаріях використання, наприклад, при використанні 4K/HDR ТВ та ресивера без підтримки 4K/HDR.

USB-порт Type-C. Можливість підключення USB-накопичувачів найсучаснішого формату USB Type-C.

USB-порт на передній панелі. Дозволяє зручно та швидко підключати USB-флешки або інші USB-пристрої.

Зручне керування на передній панелі. Розширений дисплей з відображенням секунд і управлінням яскравістю. Кнопка увімкнення-вимкнення.

Багатоканальний та HD-звук. Підтримка виведення на A/V-ресивер багатоканального звуку та HD-звуку.

Повна підтримка 3D формату. Підтримка форматів Side-by-side, Top-to-bottom та MVC (BD3D) гарантує ідеальне відтворення Full HD відео у форматі 3D.

Підтримка Widevine Level 1 DRM. Наявність підтримки найпросунутішого рівня (L1) технології захисту відеоконтенту Widevine DRM дає можливість дивитися відео високої чіткості при використанні преміальних онлайн відеосервісів. Багато преміальних відеосервісів обмежують якість відео або не працюють за відсутності такої підтримки. Більшість Android смарт ТВ-приставок на ринку не мають такої підтримки.

Професійний контроль параметрів виведення відео. Розширені налаштування дозволяють професійним користувачам та установникам якнайкраще налаштувати параметри виводу відео для конкретної настройки. Зокрема, можна налаштувати, які режими субдискретизації кольорів використовувати для окремих відеорежимів HDMI. Більшість конкуруючих моделей медіаплеєрів не мають таких налаштувань.

Операційна система Dune HD з урахуванням Linux. Медіаплеєр працює під управлінням унікальної гібридної операційної системи, яка складається з ОС Dune HD на базі Linux (для забезпечення стабільної роботи та плавного відтворення медіаконтенту) та ОС Android (для підтримки програм Android), які працюють одночасно.

Android 9.0 Медіаплеєр використовує найновішу версію Android 9.0 замість версії 7.0, яка використовувалася в попередній моделі Pro 4K Plus. Це забезпечує найкращу підтримку для найновіших Android-додатків.

Поєднання Dune HD та Android екосистем. Знаменитий Hi-End інтерфейс користувача Dune HD, який розроблявся і покращувався протягом багатьох років, працює одночасно з ОС Android, що об'єднує всі переваги класичних базуються на ОС Linux медіацентрів Dune HD і Android смарт ТВ-приставок в одному пристрої. Добре відомий медіацентр Dune HD та різні програми та плагіни Dune HD, оптимізовані для використання на екрані ТБ, мільйони програм Android (онлайн відео та ТБ сервіси, ігри та багато іншого) – все це доступно одночасно.

Технологія Dune HD Android Playback Accelerator. Нова унікальна для медіаплеєрів Dune HD технологія інтелектуально управляє ресурсами ОС Android для мінімізації впливу ОС на механізм плеєра та забезпечення гладкого та високоякісного відтворення відео та аудіо.

Супер-плавний інтерфейс користувача. Потужні багатоядерні центральний і графічний процесори, а також оптимізований механізм інтерфейсу користувача забезпечують плавний інтерфейс користувача.

Просунуті можливості інтерфейсу Dune HD. Функція Моя Колекція для створення барвистого каталогу з колекції фільмів. Вбудована фільмова енциклопедія з детальними описами, трейлерами, навігацією між фільмами та персоналіями. Прямі посилання з опису фільму онлайн відеосервіси для перегляду фільму. Потужний файловий браузер із доступом до локальних мережевих ресурсів та автоматичним розпізнаванням фільмів. Зручний браузер ТВ-каналів з відображенням розширеної інформації про передачі та переходи до каталогу фільмів. Фонове відтворення музики, радіо, ТВ-каналів або відео при роботі з меню інтерфейсу користувача Dune HD, або навіть при роботі з додатками Android.

Мобільний додаток Dune HD. Унікальна мобільна програма Dune HD (Dune Control) для мобільних пристроїв iOS та Android забезпечує повний доступ до всіх функцій медіаплеєра Dune HD. Воно повністю замінює стандартний інфрачервоний пульт дистанційного керування, дозволяє переглядати та вибирати мультимедійний контент безпосередньо на вашому мобільному пристрої (меню, що відображається на мобільному пристрої, відображає меню, що відображається на екрані телевізора), і містить розділ «Відтворюється зараз» для зручного керування відтворенням мультимедіа .


Характеристики медіаплеєра Dune HD Pro 4K Plus II:

  • Wi-Fi: 802.11/b/g/n/ac (2.4 ГГц + 5 ГГц ) 2T2R
  • Порт USB: 2 x USB 2.0, 1 x USB Type-C, 1 x USB 3.1
  • Відсік для жорсткого диска SATA HDD: 3.5"
  • Процесор (SoC): Realtek RTD1619
  • Центральний процесор (CPU): ARM 6-core Cortex A55
  • Графічний процесор (GPU): Mali-G51
  • Операційна система: Android 9.0
  • Оперативна пам'ять (RAM): 4 Гб
  • Внутрішня пам'ять (Flash): 32 Гб
  • OpenGL: OpenGL ES 3.1
  • Ethernet: 1Gbit
  • Bluetooth: Bluetooth 5.0
  • Вбудований тюнер: ні
  • Слот CI+: ні
  • Порт подовжувача ІЧ-модуля: IR input
  • Дисплей: так
  • Вентилятор охолодження: так
  • Підтримка 4К 60fps: так
  • Підтримка HDR: так
  • Підтримка HDR10+: так
  • Підтримка HEVC 10-bit: так
  • Підтримка VP9 Profile 2: так
  • Підтримка 3D TnB/SbS: так
  • Підтримка 3D FullHD (BD3D MVC): так
  • Автоперемикання частоти кадрів: так
  • Вихід HDMI: HDMI 2.0b (основний), HDMI 1.4 (тільки звук)
  • Вхід HDMI: HDMI 2.0
  • Композитний відео вихід: так
  • Аудіо оптичний вихід (S/PDIF): так
  • Підтримка IPTV та OTT сервісів: так
  • Управління за допомогою смартфона (iOS, Android): так
  • Аудіо коаксіальний вихід (S/PDIF): так
  • Аудіо/відео вихід (A/V out): 3 x RCA
  • Цифровий аудіо вхід: оптичний (S/PDIF)
  • Адаптер живлення: 12 В
  • Пульт управління: ІЧ-пульт учнів, Bluetooth-пульт з AirMouse
  • Графічний інтерфейс Dune HD: так
  • Каталогизатор "Моя колекція": є
  • Підтримка програм Dune HD: PHP
  • Каталог "Фільми": є
  • Каталог "Музика": є
  • Функція "Остання" (швидкий доступ до недавно відтворюваного контенту): є
  • Підтримка повного Blu-ray меню: так
  • Встановлення програм Android: так
  • Підтримка Widevine DRM для VoD сервісів: L1
  • Аудіоформати, що підтримуються: HD-звук, MPEG/MP3/MPA, AAC, WMA/WMAPro, APE, FLAC, WAV, WAV Pack (WV), ALAC, OGG, SACD, AC3, DTS, DTS-WAV
  • Підтримувані відеоконтейнери: MKV, MPEG-TS, MPEG-RS, M2TS, VOB, AVI, MOV, MP4, QT, ASF, WMV, ISO, BDMV, VIDEO TS
  • Вбудовані відеокодеки: MPEG2, MPEG4, Xvid, WMV9, VC-1, H264, H.265 (HEVC) Hi10p
  • Формати зображень: JPEG, PNG, BMP, GIF
  • Формати плейлистів: M3U, PLS
  • Підтримувані субтитри: SRT (зовнішні), SUB (MicroDVD) (зовнішні), text (MKV), SSA/ASS (MKV, зовнішні), VobSub (MP4, MKV, зовнішні SUB/IDX), PGS (Blu-ray, TS, MKV)
  • Підтримка DVD ISO: повна
  • Підтримка BLU-RAY ISO: повна
  • Підтримка файлових систем : FAT16, FAT32, exFAT, NTFS, EXT2, EXT3, EXT4, HFS/HFS+ (read only), BTRFS
  • Підтримка мережевих протоколів : SMB, NFS клієнт , FTP сервер , UPnP клієнт , UPnP сервер , UPnP рендерер , UPnP, DLNA, FTP клієнт , FTP
  • Вага брутто: 2.83 кг
  • Габарити: 215 x 71 x 174 мм
  • Комплектація: медіаплеєр, ІЧ-пульт управління, Bluetooth-пульт управління з AirMouse, адаптер живлення, кабель HDMI, 1 Bluetooth антена, 2 Wi-Fi антени, 4 елементи живлення ААА, документація
  • Колір чорний
 
Характеристики
БрендDune
МодельHD Pro 4K Plus II
Типмедіаплеєр
Тип установкиПоличний
УправлінняІЧ-пульт керування, Bluetooth-пульт керування з AirMouse
Версія HDMI2.0b, 1.4, 2.0
Аудіо форматHD-звук, MPEG/MP3/MPA, AAC, WMA/WMAPro, APE, FLAC, WAV, WAV Pack (WV), ALAC, OGG, SACD, AC3, DTS, DTS-WAV
FM-тюнерНі
Bluetoothверсія 5.0
Входи1 x HDMI 2.0, 1 x S/PDIF цифровий оптичний аудіо вхід
Вхід USB2 x USB 2.0, 1 x USB Type-C, 1 x USB 3.1
Виходи1 x HDMI 2.0b (основний), 1 x HDMI 1.4 (тільки звук), 1 x композитний відео вихід, 1 x S/PDIF аудіо оптичний вихід, 1 x S/PDIF аудіо коаксіальний вихід, 3 x RCA A/V вихід
ДисплейЄ
Приміткивстановлення програм Android, каталогізатор "Моя колекція", каталоги "Фільми" та "Музика", функція "Остання", підтримка програм Dune HD (PHP), OpenGL ES 3.1
ФормаПрямокутна
Управління з планшетного комп'ютера та смартфонаТак
Підтримувані форматиформати зображень: JPEG, PNG, BMP, GIF; формати плейлистів: M3U, PLS
ОхолодженняПримусове вентилятор
Комплектаціямедіаплеєр, ІЧ-пульт, Bluetooth-пульт, адаптер живлення, кабель HDMI, 3 антени, елементи живлення, документація
Колірчерный
Розміри215 x 71 x 174 мм
Пульт ДУІЧ-пульт учнів, Bluetooth-пульт з AirMouse
ДодатковоВідсік для жорсткого диска SATA HDD: 3.5" HDD rack. Центральний процесор: ARM 6-core Cortex A55. Графічний процесор: Mali-G51. ОС: Android 9.0.
ІнтерфейсиEthernet, Wi-Fi, Bluetooth, USB
Особливостіпідтримка 4К 60fps, HDR, HDR10+, HEVC 10-bit, VP9 Profile 2, 3D TnB/SbS, 3D FullHD; автоперекл. частоти кадрів; підтримка IPTV та OTT; підтримка повного Blu-ray меню, DVD ISO, BLU-RAY ISO.
Діапазон бездротових частот2.4 ГГц + 5 ГГц
Вага2.83 кг
Адаптер живлення12 В
Відео форматMKV, MPEG-TS, MPEG-RS, M2TS, VOB, AVI, MOV, MP4, QT, ASF, WMV, ISO, BDMV, VIDEO TS
Wifi802.11/b/g/n/ac
ФункціїUSB, Bluetooth
вбудована пам'ять32 Гб
Об'єм оперативної пам'яті4 Гб
ПроцесорRealtek RTD1619

Напишіть відгук

Медіаплеєр Dune HD Pro 4K Plus II

Dune HD Pro 4K Plus II - це медіаплеєр з HDD-відсіком на найновішому та найпотужнішому процесорі RTD1619 з підтримкою HDR10+ та YouTube 4K HDR та розширеною пам'яттю 4 Гб. Цей компактний преміальний медіаплеєр та Android Smart TV-приставка підтримує 4Kp60, HDR, HDR10+, HDMI 2.0b, HD-звук, BD4K, BD3D, Blu-ray меню, NFS, SMB, 1Gbit Ethernet, WiFi 2.4/5, USB 3.1, SATA .

Напишіть відгук

19 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ