Машина для миття пластин Pro-Ject VC-S INT Record cleaning machin
Машина для миття пластин Pro-Ject VC-S INT Record cleaning machin Машина для миття пластин Pro-Ject VC-S INT Record cleaning machin Машина для миття пластин Pro-Ject VC-S INT Record cleaning machin Машина для миття пластин Pro-Ject VC-S INT Record cleaning machin

Знятий з виробництва

Машина для миття пластин Pro-Ject VC-S INT Record cleaning machin

  • ID товару: 6536
  • Артикул: 9120065189791

9120065189791

Новий товар

Компанія Pro-Ject представляє нову машинку для миття вінілових пластин VC S, яка дозволить легко містити дорогоцінну колекцію пластин у чистоті.

Ціна за шт.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Компанія Pro-Ject представляє нову машинку для миття вінілових пластин VC S, яка дозволить легко містити дорогоцінну колекцію пластин у чистоті. Необхідно пам'ятати, що будь-які забруднення на поверхні вінілу, навіть мікроскопічні, не лише погіршують якість звуку, а й суттєво знижують термін служби не лише платівок, а й голки звукознімачів.

Машинка Pro-Ject VC S має абсолютно нову конструкцію і має цілу низку незаперечних переваг:

  1. Машинка Pro-Ject VC S має високу потужність і здатна очистити платівку за 1 - 2 обороти (один оборот у прямому напрямку і один у зворотному)
  2. Обертання пластинки відбувається дуже швидко (близько 2 секунд на поворот), що приблизно в 3 рази швидше, ніж у звичайних машинок. В результаті очищення відбувається швидше і здійснюється якісніше, а платівка виходить на 100 відсотків сухою (не виділяється зайвої вологи).
  3. Новий тип притиску, який захищає етикетку пластинки від потрапляння рідини, що чистить, оберігаючи її від пошкоджень. Так як пластинка не стосується опорного диска, її поверхня не може бути повторно забруднена.
  4. Надійна металева трубка вакуумного насоса, проста у використанні, яка жорстко фіксується (без пружин)
  5. Великий контейнер (2,5 літра) для збирання відпрацьованої рідини, з індикатором наповненості та гарантією від протікання. Видалити використану рідину з контейнера дуже просто
  6. Нові концентрати: для чищення вінілу Wash it і Wash it 78 для шелакових пластинок на 78 оборотів забезпечують чудову якість очищення дисків, а також зняття статичної напруги.

Важливо: рідини Wash it та Wash it 78 не взаємозамінні між собою! Кожна з них підходить для очищення тільки платівок свого типу.

Переважна більшість доступних машинок для чищення вінілу, крім вакуумного насоса з трубкою, оснащені опорним диском, що обертається, проте конструктивне рішення Pro-Ject VC S інше. Платівка може швидко обертатися в обох напрямках. На поверхню пластинки рідина, що чистить, наноситься і розподіляється за допомогою щітки, а потім збирається разом із забрудненнями за допомогою трубки вакуумного насоса. Вакуумний насос з'єднаний з контейнером, в якому відбувається поділ повітря та рідини. Цей контейнер запобігає небезпеці повторного засмоктування відпрацьованої рідини насосом. Сухе повітря виводиться назовні. Трубка вакуумного насоса оснащена двома щітками, які закріплені за канавкою на трубці, що всмоктує. Коли відбувається очищення, за рахунок ефекту всмоктування платівка притискається до цих щіток.
Схоже, що Pro-Ject вдалося створити практично ідеальну машинку для чищення вінілу, яка працює швидше та якісніше, ніж інші моделі рівної вартості. Машинка забезпечується повним набором аксесуарів, і для неї Pro-Ject випускає рідину, що чистить, двох типів - Clean it (для вінілових пластинок) і Clean it 78 (для шелакових пластинок).
Для моделі VC S компанія Pro-Ject пропонує опціональну пилозахисну кришку (Pro-Ject VC-S COVER).
Аксесуари VC S, що входять до комплекту: зливна трубка, притискний диск, кулькова рукоятка, чистяча рідина, щітка з козячої вовни, самоклеючі стрічки, трубка вакуумного насоса.

особливості:

  • Спеціальна конструкція опори для платівки, захист етикетки
  • Двостороннє обертання диска
  • Контейнер для збирання відпрацьованої рідини об'ємом 2,5 літра

Технічні характеристики:

Типмашинка для очищення вінілових платівок
Об'єм бака для збору відпрацьованої рідини2,5 літри
Обертання платівкипряме/зворотне
споживана потужність800 Вт (максимум)
Габарити (ШхВхГ)435 x 335 x 280 мм
Вага10,5 кг
Комплектаціящітка VC-S, самоклеюча стрічка VC-S, трубка вакуумного насоса VC-S, рідина Wash it, круглий притиск для пластинок
 
Характеристики
БрендPro-Ject
ТипМашинка для очищення вінілових платівок
Комплектаціящітка VC-S, самоклеюча стрічка VC-S, трубка вакуумного насоса VC-S, рідина Wash it, круглий притиск для пластинок
споживана потужність800 Вт (максимум)
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм435 x 335 x 280
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт
Об `єм2,5 л
Вага без упаковки10,5 кг

Напишіть відгук

Машина для миття пластин Pro-Ject VC-S INT Record cleaning machin

Компанія Pro-Ject представляє нову машинку для миття вінілових пластин VC S, яка дозволить легко містити дорогоцінну колекцію пластин у чистоті.

Ціна за шт.

Напишіть відгук

4 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ