Аудіо стример з підсилювачем потужності VSSL A.3
Аудіо стример з підсилювачем потужності VSSL A.3 Аудіо стример з підсилювачем потужності VSSL A.3 Аудіо стример з підсилювачем потужності VSSL A.3

Знятий з виробництва

Аудіо стрімер з підсилювачем потужності VSSL A.3

  • ID товару: 13196

Новий товар

VSSL A.3 підключає до 3 зон до Вашої домашньої аудіо системи, що дає Вам свободу використовувати будь-яку програму на будь-якому пристрої для відтворення будь-якого звуку в цих 3 зонах. Ви можете мати три різні пристрої, що відтворюють три різні пісні в трьох різних аудіо зонах одночасно, або насолоджуватися однією і тією ж піснею у всіх трьох аудіо зонах одночасно.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: VSSL

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Ми живемо у світі, де потокова музика – це найзручніший спосіб насолоджуватися улюбленим звуком. Але ми не хочемо обмежуватись прослуховуванням нашого звуку тільки на нашому пристрої. Серія пристроїв VSSL приносить Вашу потокову музику до Вашого будинку. Нарешті, продукт, який дозволяє передавати музику з улюблених пристроїв безпосередньо на Ваші домашні динаміки. VSSL A.3 підключає до 3 зон до Вашої домашньої аудіо системи, що дає Вам свободу використовувати будь-яку програму на будь-якому пристрої для відтворення будь-якого звуку в цих 3 зонах. Ви можете мати три різних пристрої, що відтворюють три різні пісні в трьох різних аудіо зонах одночасно, або насолоджуватися однією і тією ж піснею у всіх трьох аудіо зонах одночасно. З можливостями Native Streaming використовуйте будь-яку з улюблених програм для відтворення музики прямо в потрібні звукові зони. Нові музичні сервіси доступні одразу, не чекаючи оновлення системи. Управління аудіо зоною за допомогою будь-якого мобільного пристрою чи планшета. Просте у використанні програма для встановлення та тонкого налаштування керування. Використовуйте програму VSSL на iOS та Android, щоб налаштувати звук, параметри та додати керування кімнатою. 3×3x3 — три різні люди слухають три різні пісні в трьох різних аудіо зонах, одночасно. Високоякісний підсилювач A.3 зроблений для ентузіастів музики з високоякісними з доступних компонентів. З A.3 Ви можете використовувати власні функції прослуховування кількох кімнат Airplay2 або Google Chromecast. Для локальних входів Ви можете поділитись ними з іншими зонами VSSL за допомогою програми VSSL. Стабільна конструкція виходів з високою деталізацією стабілізованих для динаміків 8 та 4 Ом з автоматичним запобіжником мережі для того, щоб змусити Вашу музику зіграти. Продукти VSSL пропонують широкий спектр функцій задоволення будь-яких потреб.

Галузь застосування:
Системи мультирум аудіо для житлових будинків. Використовуйте кілька A.3 для звучання Вашої улюбленої музики у кожній кімнаті. Є кілька кімнат, що звучать в унісон, тоді як інші транслюють свій власний плейлист. A.3 легко поєднується з VSSL A.6 та A.1, щоб легко виростити Вашу систему мультирум аудіо. Системи автоматизації - Control4, Elan, URC, RTI, Crestron, QSC, Driver Central.

Унікальні особливості:

  • Підключений будинок - Ваша музика в будь-якій кімнаті.
  • Голосова активація - "Гей, Гугл, включи музику."
  • Нативна потокова передача — Використовуйте програми, які Ви вже знаєте.
  • Потужний - Достатньо потужності, щоб керувати будь-яким будинком.
  • Простий у використанні — Доступний для будь-якого віку.
  • Вечірні зони — Згрупуйте свої кімнати в аудіо-зони.

Свобода:
Слухайте з iOS, Android або ПК з будь-яким музичним додатком у світі, як Spotify, Pandora, Apple Music, або будь-яким іншим. Доступ до всіх функцій Вашої улюбленої програми. Нові музичні сервіси доступні відразу, без очікування оновлення системи

Нативна потокова передача:
Ніяка нова програма (app) не потрібна. Native Streaming підключає Вашу музику безпосередньо до Ваших динаміків із музичних програм, які Ви вже знаєте та любите. Використовуйте самі музичні програми вдома, в автомобілі, на роботі або в тренажерному залі. Підключіться та керуйте своєю мультирум аудіо системою прямо з музичної програми. Це просто у використанні, легко зрозуміти та легко поділитися.

Неперевершена простота:
Від установки до потокової передачі музики Серія А знаходиться у своєму власному класі. Використовуйте програму VSSL на iOS і Android щоб встановити, налаштувати і додати управління кімнатою.

Легкі налаштування зон для вечірки: Легкі налаштування зони вечірки унеможливлюють резервні кроки для прослуховування в декількох кімнатах. Для зон, які Ви групуєте знову і знову, просто налаштувати зону вечірки, щоб легко відтворювати музику в кілька зон прямо з музичної програми в один крок.

Висока якість:
Серія А сконструйована для ентузіастів музики з високоякісними з доступних компонентів. З високою потужністю підсилення та 50 Вт на канал, VSSL дозволяє Вашій музиці звучати добре.

Стабільність:
Стабільна конструкція виходів з високою деталізацією стабілізованих для динаміків 8 та 4 Ом з автоматичним запобіжником мережі для того, щоб змусити Вашу музику зазвучати.

Потік аудіо на будь-якій системі:
Оновлення будь-якої системи за допомогою VSSL. A.3 який дає можливість додати Native Streaming в існуючу систему. Використовуйте A.3 як джерело звуку для Вашого дама, патіо, гаража.

Бездротова передача аудіо:

  • Airplay2 — Дозволяє надсилати звук одразу на кілька динаміків, все з меню пристрою Airplay.
  • Google Chromecast — Використовуйте програми, які Ви вже знаєте, та підключайтеся через Chromecast до iOS, Android або Chromecast.
  • Spotify підключення — Використовуйте Spotify Connect у Spotify для суцільного потоку музики до Ваших динаміків.
  • Бездротовий доступ до Інтернету — Підключіться до програм, які Ви вже знаєте через Wi-Fi.

Інтеграція із системами автоматизації:
Інтеграція із основною системою домашньої автоматизації для більшого контролю. Драйвери виставляють можливості в матрицю та інші елементи управління, що дозволяють використовувати VSSL як матричну аудіо систему.

Оздоблення: Чорний.
Виробник США.

Характеристики:

  • Тип: Аудіо стрімер з багатоканальним підсилювачем потужності
  • Кількість аудіо зон: 3
  • Кількість каналів: 6 (3 стерео пари)
  • Вихідна потужність, RMS: 50 Вт на канал @ 8/4 Ом
  • Входи: (1) мережевий LAN, (1) лінійний вхід шини, (3) локальний лінійний вхід
  • Бездротові входи: 3+1 macro party
  • Виходи: (1) мережевий LAN, (1) наскрізний лінійний вхід-вихід
  • Еквалайзер: 7-смуговий параметричний регульований з передустановками для кожної зони
  • Коефіцієнт S/N: > 101 дБ
  • Характеристика: 5-50 000 Гц
  • Робоча напруга: 115-240 AC автоперемикач
  • Місце у стійці: 1U
  • Розміри без ніжок (ШхВхГ), мм: 432x44х269
  • Розміри з ніжками (ШхВхГ), мм: 432x51х269
  • Вага в упаковці: 3.8 кг
 
Характеристики
Кількість зон3

Напишіть відгук

Аудіо стрімер з підсилювачем потужності VSSL A.3

VSSL A.3 підключає до 3 зон до Вашої домашньої аудіо системи, що дає Вам свободу використовувати будь-яку програму на будь-якому пристрої для відтворення будь-якого звуку в цих 3 зонах. Ви можете мати три різні пристрої, що відтворюють три різні пісні в трьох різних аудіо зонах одночасно, або насолоджуватися однією і тією ж піснею у всіх трьох аудіо зонах одночасно.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ