Акустична система Sony MHC-GT4D
Акустична система Sony MHC-GT4D Акустична система Sony MHC-GT4D Акустична система Sony MHC-GT4D Акустична система Sony MHC-GT4D Акустична система Sony MHC-GT4D Акустична система Sony MHC-GT4D

Знятий з виробництва

Акустична система Sony MHC-GT4D

  • ID товару: 20514
  • Артикул: MHCGT4D.RU1

MHCGT4D.RU1

Новий товар

Технологія об'ємного звучання S-Force Front Surround симулює нейронні процеси, створюючи об'ємний реалістичний звук із затримкою звучання та широким спектром звукових хвиль – цього вдається досягти лише за допомогою правого та лівого звукових каналів.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Sony

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Відчуйте повний ефект присутності завдяки багатству деталей звукової сцени. Технологія об'ємного звучання S-Force Front Surround симулює нейронні процеси, створюючи об'ємний реалістичний звук із затримкою звучання та широким спектром звукових хвиль – цього вдається досягти лише за допомогою правого та лівого звукових каналів. Емуляція природного звуку тривимірного звукового поля для повного занурення в об'ємний звук без установки повноцінної акустичної системи.

Поліпшення якості музичних файлів. Якщо оригінальний музичний файл стиснутий, в ньому губляться високочастотні елементи, які надають вашим улюбленим композиціям виразні деталі та насиченість. Технологія цифрового покращення звуку (Digital Sound Enhancement Engine, DSEE) точно відновлює деталі, що забезпечує високоякісний звук, близький до початкового CD-запису.

Універсальні варіанти установки дозволяють використовувати MHC-GT4D як потужну аудіосистему для вечірки або як заміну системі домашнього кінотеатру. Завдяки модульній конструкції два динаміки можна розташувати на низькочастотному динаміці, що дозволить заощадити місце. Такий варіант ідеально підійде для вечірки. При використанні домашнього кінотеатру можна підключити модулі аудіосистеми у форматі саундбару або розташувати на деякому віддаленні один від одного для створення ефекту об'ємного звуку.

Щоб активувати музику, активуйте режим за допомогою кнопки Mega Bass. Режим посилює низькі частоти, створюючи потужніший звук музики. Просто натисніть на кнопку, щоб активувати режим, і приготуйтеся до надзвичайного насиченого звучання басів.

Створіть клубну атмосферу завдяки ефектам підсвічування динаміків. Світло проходить через лінзу, що розсіює, і проектує світловий візерунок у вигляді світлових плям або ліній. За допомогою програми Fiestable або безпосередньо з пристрою можна керувати світловими ефектами, спостерігати за їх пульсацією в такт музиці та відчути себе на танцполі модного клубу прямо у вітальні.

Засвітіть вечірку одним простим рухом. Інтуїтивно зрозуміле та зручне жестове керування дозволяє легко керувати функціями для вечірки: підсвічуванням, DJ-ефектами та звуковими ефектами мікрофона. Жестом пензля вправо або вліво можна перемикати треки, а вгору і вниз – відрегулювати гучність. Надавати святу неповторної атмосфери ще ніколи не було так цікаво.

З додатком Fiestable можна керувати музикою та запалювати атмосферу вечірки прямо з танцполу. Перемикайте оригінальне підсвічування динаміків, експериментуйте з ефектами для діджеїв та вмикайте караоке за кілька простих рухів завдяки функції керування жестами. Ви також можете вибрати улюблені списки відтворення на смартфоні або додавати треки до плейлисту, не приковуючи себе до діджейського пульта.

Стати справжнім організатором вечірки завдяки DJ-ефектам. Чотири спеціальні ефекти для створення клубної атмосфери: ефект «фленжер» забезпечує оглушувальну міць, ефект «вау-вау» динамічно змінює тембр звучання, «ізолятор» виділяє певний частотний діапазон, а ефект «PAN» створює панорамне звучання, проводячи звук від одного динаміка до іншому. Ви можете керувати DJ-ефектами за допомогою програми та керування жестами, завдяки чому перед вами відкривається свобода творчості при організації вечірки.

Чудова гра ще ніколи не звучала так реалістично. Режим футбольного матчу реалістично відтворює атмосферу стадіону, що панує на трибунах уболівальників. Це стало можливим завдяки акустичним даним, зібраним під час матчу бразильської команди. Відчуйте себе в самому центрі тріумфуючого натовпу.

Додайте потужності до своєї аудіосистеми. Створіть послідовне підключення кількох стереосистем для більш потужного звуку. Зробіть один із пристроїв у ланцюжку провідним та синхронізуйте музичні та світлові ефекти на цьому пристрої з іншими пристроями.

Організувати конкурс караоке з друзями дуже легко: просто підключіть MHC-GT4D до телевізора, вставте DVD для караоке або підспівуйте улюбленим виконавцям на YouTube, підключившись через Bluetooth. Два виходи для мікрофона, функція виставлення оцінок та звукові ефекти дадуть згуртуватися з друзями та створювати прекрасні дуети. Вбудована функція Karaoke-PON дозволяє зменшити рівень гучності на компакт-диску, тому ви зможете виконати будь-яку пісню, яку захочете.

Завантажте програму SongPal на смартфон або планшет і систематизуйте свою фонотеку. Підключайтеся за допомогою Bluetooth і слухайте улюблені композиції без перешкод, незалежно від того, де вони знаходяться: на комп'ютері, сервері або популярному музичному онлайн-сервісі. Додаток можна також використовувати для індивідуального налаштування звуку, щоб він був збалансованим та якісним.

Просте підключення до телевізора забезпечить потужний звук під час перегляду кіно або прослуховування музики. Завдяки наявності порту HDMI для підключення достатньо підключити пристрої одним кабелем.

Кодек LDAC є новою аудіотехнологією від Sony, яка забезпечує високу якість бездротового потокового відтворення аудіо через Bluetooth. Цей формат дозволяє передавати у 3 рази більше даних, що виводить бездротове потокове відтворення музики на якісно новий рівень.

Технологія зв'язку на коротких відстанях (NFC) та Bluetooth позбавляють необхідності у дротових підключеннях та складному встановленні з'єднання. Просто торкніться пристроєм, що підтримує NFC, корпуси швидкого підключення без будь-яких проблем, а потім почніть потокову передачу своєї улюбленої музики. Ні NFC? Не проблема. Підключіться через Bluetooth і можете відразу розпочати потокову передачу.

Можливість підключення аудіовізуального обладнання завдяки наявності аудіовходу та аудіовиходу. Підключіть телевізор, ігрову консоль і навіть додатковий динамік і перетворите будь-яку домашню розвагу на справжню звукову пригоду.

Хочете послухати улюблених діджеїв? Просто покрутіть ручку налаштування FM-радіо та перегляньте, що знайдете.

Потужний звук для домашнього кіноперегляду та спортивних передач з портативною аудіосистемою, яка також стане в нагоді, щоб організувати вечірок. Вам допоможуть яскраве підсвічування та НЧ-динамік діаметром 25 см (9.8") у поєднанні з функцією Mega Bass для оглушувальних басів.

Поточна передача музики з цифрової аудіоколекції за секунди завдяки підключенню через NFC в один дотик.

Стати ще ближче до того, що відбувається на екрані з 2.1-канальним віртуальним навколишнім звуком.

Скористайтеся кнопкою Mega Bass, щоб увімкнути посилення басів, які відчуватимуться всім тілом. А технологія покращення звуку DSEE забезпечить багатство та якість звучання.

Розширені можливості аудіо підключень завдяки портам USB та HDMI для чудового звуку, що б ви не слухали.

  • Вихід HDMI. Просте підключення до телевізора за допомогою одного кабелю HDMI.
  • Порт USB. Відтворення музики зі смартфона або портативного музичного програвача.
  • Аудіовхід та аудіовихід. Підключення до ігрової приставки або додаткової акустичної системи.

Повне занурення у атмосферу кіно з об'ємним звуком S-Force Front Surround
Чудово реалістичне звучання фільмів, відеоігор та музики. Завдяки 2.1-канальному об'ємному віртуальному звуку з технологією S-Force ви опиняєтеся в самому епіцентрі подій.

Оглушливий звук MHC-GT4D стане в нагоді в будь-якій ситуації, а гнучкі варіанти установки і портативність дозволять взяти аудіосистему з собою.

  • Варіант установки на кшталт домашнього кінотеатру. Встановіть колонки від аудіосистеми на рівну поверхню, щоб створити класичну систему домашнього кінотеатру.
  • Варіант встановлення для вечірки. Завдяки можливості вертикального встановлення секцій аудіосистеми одна на інший можна економити місце на підлозі. Також можна налаштувати висоту від 130 до 160 см (51-63") для оптимального звучання сцени.
  • Саундбар. Підключіть обидві колонки один до одного, щоб встановити як саундбар під екраном телевізора.

Просте управління звуковим та світловим оформленням завдяки світлодіодному підсвічуванню динаміків, DJ-ефектам, жестовому управлінню та багатьом іншим оригінальним функціям.


Характеристики

  • Тип: Музичні центри
  • Входи: 2 х RCA
  • Інтерфейси:
    • S/PDIF
    • USB
  • Кількість предметів, шт: 1
  • Бездротові можливості: NFC
  • Кількість акустичних каналів: 2.0
  • Підтримка форматів: MP3, WMA, AAC, WAV, MPEG4, Xvid
  • Габарити: 42 x 80.7 x 59 см
  • Харчування: Від мережі
  • Комплектація:
    • Активний сабвуфер (DVD-ресивер): SA-WGT4D
    • Акустична система: SS-GT4DB
    • Пульт дистанційного керування
    • Батарейки типу R03 (розмір AAA)
    • Зовнішня FM-антена
    • Шнур живлення змінного струму
    • Стійки для гучномовця
    • Підкладки для гучномовця
    • Гвинти
    • Документація
  • Вага, кг: 32
  • Підключення: Дротове
  • Колір: Black
  • Країна-виробник товару: Китай
  • Країна реєстрації бренду: Японія
  • Гарантія: 12 місяців
 
Характеристики
БрендSony
МодельMHC-GT4D
ТипМузичний центр
Кількість каналів2.0
Входи2 х RCA
живленняВід мережі
Країна виробникКитай
КолірЧорний
Розміри42 x 80.7 x 59 см
Гарантія12 місяців
ІнтерфейсиS/PDIF; USB;
Тип підключенняПровідне
Вага32 кг

Напишіть відгук

Акустична система Sony MHC-GT4D

Технологія об'ємного звучання S-Force Front Surround симулює нейронні процеси, створюючи об'ємний реалістичний звук із затримкою звучання та широким спектром звукових хвиль – цього вдається досягти лише за допомогою правого та лівого звукових каналів.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ