Підлогова акустика MONITOR AUDIO Monitor 300 3GB Black
Підлогова акустика MONITOR AUDIO Monitor 300 3GB Black Підлогова акустика MONITOR AUDIO Monitor 300 3GB Black Підлогова акустика MONITOR AUDIO Monitor 300 3GB Black Підлогова акустика MONITOR AUDIO Monitor 300 3GB Black

Знятий з виробництва

Акустика MONITOR AUDIO Monitor 300 3GB Black

  • ID товару: 12618
  • Артикул: SMB300B

SMB300B

Новий товар

Підлогові Monitor 300 3GB Black компанії Monitor Audio заповнюють всю кімнату з багатими басами, що обволікають, і надзвичайно детальним звуковим дозволом. Їхні елегантні пропорції та сучасний стиль роблять їх невід'ємною частиною будь-якого приміщення.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Monitor Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Комбінуючи високочастотні твітери C-CAM із серії Bronze від Monitor Audio з творчим використанням конфігурації драйверів, динаміки налаштовані таким чином, щоб забезпечити справді музичне виконання.
Завдяки можливості вибору з поличкових або підлогових акустичних систем, а також потужному центральному каналу та активному сабвуферу, серія Monitor забезпечує високу роздільну здатність звуку як у двоканальних, так і багатоканальних конфігураціях.
Колонки мають класний дизайн та стиль, очікувані від
Monitor Audio , у виконанні чорного кольору. Їх дизайн та конструкція гарантують, що вони прикрасять будь-яку кімнату.
Monitor Audio Monitor 300 3GB Black акустичні системи підлоги забезпечують високу продуктивність з багатим і обволікаючим басом і надзвичайно детальною звуковою роздільною здатністю. Їхні елегантні пропорції та сучасна стилістика драйверів гарантують, що вони будуть родзинкою будь-якого приміщення.
Monitor Audio Monitor 300 3GB Black є верхньою моделлю в лінійці та призначені для максимальної потужності та продуктивності. У їх корпусах розміщено три 165 мм конуси MMP II : два для басу та один для середніх частот.
Спеціальний середньочастотний драйвер забезпечує детальність та точність, очікувані від серйозних гучномовців, та додає необхідне тепло для створення вражаючого відтворення в музиці та кіно. Великі розміри драйверів та корпусу акустики виробляють масштабність та ударні баси, які рекомендуються для оптимальної роботи у приміщеннях середніх та великих розмірів.
Monitor Audio Monitor 300 3GB Black оснащені спеціальними ніжками, які забезпечують приємніший зовнішній вигляд, займають менше місця та покращують стабільність роботи акустики.

 
Характеристики
Тип колонкиПідлогова
Імпеданс8 Ом
Країна виробникВеликобританія
Чутливість90 дБ
Гарантія12 місяців

Напишіть відгук

Акустика MONITOR AUDIO Monitor 300 3GB Black

Підлогові Monitor 300 3GB Black компанії Monitor Audio заповнюють всю кімнату з багатими басами, що обволікають, і надзвичайно детальним звуковим дозволом. Їхні елегантні пропорції та сучасний стиль роблять їх невід'ємною частиною будь-якого приміщення.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ