Підлогова акустика Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition Oak
Підлогова акустика Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition Oak Підлогова акустика Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition Oak Підлогова акустика Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition Oak Підлогова акустика Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition Oak

Підлогова акустика Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition Oak

  • ID товару: 16360

Новий товар

Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition - це найбільша та потужна АС у ювілейній серії 600 Anniversary. Вона створена для визначної точності, потужності та музичності звучання. Ідеально підходить для великих кімнат, а також домашнього кінотеатру.

Більше деталей

80 730 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустика B&W нової 600-ї серії Anniversary Edition була випущена до 25-річного ювілею появи цих одних з найпопулярніших Hi-Fi-колонок. В оновленій акустиці було зроблено кілька важливих доопрацювань, що дозволили додатково підвищити якість її звучання. Крім того, колонки 600-ї серії Anniversary Edition отримали і спеціальне ювілейне оздоблення.

Підлогові акустичні системи B&W 603 S2 Anniversary Edition є найстарішою моделлю у своїй серії. Вони мають трисмугову конфігурацію і завдяки значному звуковому тиску, що розвивається, підходять для роботи у великих приміщеннях. Колонки виготовлені в корпусі з добірного MDF з обробкою натуральним деревом, а вдало обрана геометрія (ширина колонки значно менша за її глибину) робить B&W 603 S2 Anniversary Edition не такою громіздкою, як інші АС порівнянного обсягу. У колонці встановлено доопрацьований фірмовий твітер із подвійним демпфованим алюмінієвим куполом Decoupled Double Dome, який відтворює високі частоти до 38 кГц. На металевому кільці, що обрамляє захисну сітку твітера, нанесена назва серії, що підкреслює особливий статус цієї моделі.

Середні частоти B&W 603 S2 Anniversary Edition відтворює динамік з дифузором Continuun – його конструкція була вперше розроблена для використання в колонках топової 800-ї серії. Дифузор цього випромінювача не має традиційного підвісу, що унеможливлює виникнення небажаних резонансів, а матеріал, з якого він виготовлений, є секретом компанії B&W. Окремий СЧ-динамік забезпечує натуральне та артикульоване відтворення вокалу, а також акустичних інструментів. Два басові динаміки в B&W 603 S2 Anniversary Edition оснащені паперовими дифузорами діаметром 6,5 дюйма і навантажені на фірмовий фазоінвертор Flow Port, вихідний отвір якого знаходиться на задній панелі.

Однією з найважливіших змін, зроблених в акустиці ювілейної серії є розділовий фільтр. Його схема була повністю перероблена. Це дозволило зробити звучання колонок максимально прозорим та збалансованим.

Особливості Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition Oak:

  • трисмугова акустика із потужним звуком;
  • твітер, оснащений подвійним алюмінієвим куполом;
  • два 165 мм вуфери з дифузорами з кевлару та паперу;
  • СЧ-динамік з дифузором Continuum та підвісом FST;
  • порт фазоінвертора Flowport, що знижує шум повітряного потоку, що виходить;
  • новий кросовер;
  • святковий логотип, нанесений на окантування твітерів;
  • покращені байпасні конденсатори.
 
Характеристики
БрендBowers & Wilkins
Модель603 S2 Anniversary Edition Oak
Тип колонкиПідлогова
Потужність200 Вт
Рекомендована потужність підсилювача30 Вт-200 Вт
Частотний діапазон28 Гц - 33 кГц (- 6 дБ); 48 Гц – 28 кГц (± 3 дБ)
Імпеданс8 Ом
Країна виробникВеликобританія
Кількість смуг3
ДинамікиВЧ: 1 х 25 мм драйвер з алюмінієвим куполом СЧ: 1 х 150 мм, дифузор Continuum FST НЧ: 1 х 165 мм, НЧ паперовий профіль
Чутливість88,5 дБ
Матеріал корпусудерево/MDF
КолірOak (дуб)
Розміри (Ш х В х Г), мм190 x 985 x 340 мм (тільки корпус), 320 х 1055 х 370 мм (з опорою)
Доставка/оплатаЦіна вказана за пару
Гарантія12 місяців
Акустичне оформленнявідкритий (фазоінвертор)
Вага без упаковки24,1 кг

Напишіть відгук

Підлогова акустика Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition Oak

Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition - це найбільша та потужна АС у ювілейній серії 600 Anniversary. Вона створена для визначної точності, потужності та музичності звучання. Ідеально підходить для великих кімнат, а також домашнього кінотеатру.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ