Акустична система KEF Hi-Fi Q750 White
Акустична система KEF Hi-Fi Q750 White Акустична система KEF Hi-Fi Q750 White

Акустична система KEF Q750 White

  • ID товару: 24727

Новий товар

Завдяки середнім та високим частотам Uni-Q, підкріпленим басовим драйвером та двома ABR, Q750 створений для того, щоб доставляти повну музичну насолоду. Поєднуючи фірмовий масив драйверів Uni-Q від KEF з алюмінієвим басовим драйвером 165 мм (6,5 дюйма) та двома відповідними ABR, Q750 забезпечує приголомшливу якість звуку.

Ціна вказана за пару.

Більше деталей

71 400 грн.

Дивитись всі товари бренду: KEF

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустична система Q750 є проміжною моделлю з колонок підлоги серії Q, з використанням унікальної технології компанії KEF - динаміка Uni-Q, який працює в парі з новим довгохідним басовим динаміком діаметром 165 мм (6,5 дюймів) і пасивними динаміками (ABR) аналогічного розміру . Завдяки найновішому вдосконаленню акустичного оформлення та дизайну, акустика Q750 відтворює звук з високою роздільною здатністю, надзвичайною глибиною і винятковою чіткістю.

В основі еволюціонованої серії Q лежить масив драйверів Uni-Q. Фірмова інновація полягає в тому, що високочастотний динамік поміщений в центр середньочастотного драйвера, наближаючи конструкцію до акустично ідеальних параметрів єдиного точкового джерела звуку ближче, ніж будь-коли. У більшості акустичних систем високочастотний і середньочастотний динаміки розташовані одна над одною, так що звук виходить з двох різних точок, приводячи до акустичної «плутанини» і втрати можливості досягнення дійсно природного звучання. У випромінювачі Uni-Q середньочастотний та високочастотний динаміки встановлені в одній точці у просторі, що дозволяє повністю узгодити їхню роботу та створити для слухача ідеальне звукове поле з переконливо природним звучанням. В результаті виходить більш детальне, точне тривимірне звукове зображення, яке розподіляється рівномірніше по всій кімнаті, ніж це можливо при використанні будь-якого звичайного динаміка. Надширока дисперсія Uni-Q ще більше посилюється через "мандариновий" (Tangerine) хвилевід KEF над куполом високочастотного динаміка.
З точки зору слухача, комбінація узгодженої спрямованості та точної синхронізації за часом у всіх напрямках значно покращує стереофонічний звуковий образ у широкій зоні прослуховування, реалізм якого ще більше підвищується за рахунок рівномірного балансу реверберації у приміщенні прослуховування.

З додаванням демпфуючої завантажувальної труби для твітера, що забезпечує м'яке згасання звуку, що створюється з тильного боку ВЧ-динаміка, різко покращуються нижні високі частоти, а новий індуктор на кросовері з низькими спотвореннями забезпечує більш чистий бас.

Низькочастотні (НЧ) драйвери тепер мають велике коло підвісу, а також нову підвіску центруючих шайб для отримання більш чистого басу при більших рівнях гучності. Нова конструкція конуса покращує чіткість середніх частот, а покращений пасивний басовий випромінювач (ABR) з новим зовнішнім та заднім підвісом забезпечує покращений керований та більш вражаючий бас.


Основні характеристики KEF Q750:

  • Дизайн: 2,5-смуговий фазоінвертор
  • Чутливість: 88 дБ (2,83 В/1 м)
  • Частотний діапазон: 42 Гц (-6 дБ)
  • Частотний відгук: 48 Гц-28 кГц (± 3 дБ)
  • Максимальний вихід: 111 дБ
  • Вимоги до підсилювача: 15-150 Вт
  • Номінальний імпеданс: 8 Ом (мін. 3,7 Ом)
  • Твіттер: 1 х 25 мм (1"), вентильований ВЧ-динамік з алюмінієвим купольним дифузором
  • СЧ/НЧ-випромінювач: 1 х 165 мм, Uni-Q з алюмінієвим дифузором / 2 х 165 мм, з алюмінієвим дифузором
  • Частоти кросовера: 2,5 кГц
  • Вага: 16,5 кг
  • Розмір (В x Ш x Г):
    • 923 x 210 x 306 мм
    • 977 x 323 x 310 мм (з цоколем)
  • Колір білий
 
Характеристики
БрендKEF
МодельQ750
ТипПасивна акустика
Тип колонкиПідлогова
Потужність150 Вт
Рекомендована потужність підсилювача15-150 Вт
Максимальний звуковий тиск111 дБ
Частотний діапазон48 Гц-28 кГц (± 3 дБ)
Імпеданс8 Ом
Країна виробникВеликобританія
Кількість смуг2,5
Динаміки1 х 25 мм (1"), вентильований ВЧ-динамік з алюмінієвим купольним дифузором; 1 х 165 мм, Uni-Q з алюмінієвим дифузором / 2 х 165 мм, з алюмінієвим дифузором
Чутливість88 дБ
Частота кросовера2,5 кГц
КолірБілий
Розміри (В x Ш x Г), мм923 x 210 x 306 мм; 977 x 323 x 310 мм (з цоколем)
Доставка/оплатаЦіна вказана за пару
Гарантія12 місяців
Вага без упаковки16,5 кг.

Напишіть відгук

Акустична система KEF Q750 White

Завдяки середнім та високим частотам Uni-Q, підкріпленим басовим драйвером та двома ABR, Q750 створений для того, щоб доставляти повну музичну насолоду. Поєднуючи фірмовий масив драйверів Uni-Q від KEF з алюмінієвим басовим драйвером 165 мм (6,5 дюйма) та двома відповідними ABR, Q750 забезпечує приголомшливу якість звуку.

Ціна вказана за пару.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ