Акустична система KEF Hi-Fi Q950 White
Акустична система KEF Hi-Fi Q950 White Акустична система KEF Hi-Fi Q950 White

Акустична система KEF Q950 White

  • ID товару: 24728

Новий товар

Завдяки потужному низькочастотному динаміку, подвійним динамікам ABR та масиву динаміків Uni-Q підлогова акустична система Q950 може відтворювати музику та кіно в повному обсязі. Поєднання фірмового СЧ- та ВЧ-динаміка Uni-Q від KEF з 200-міліметровим (8-дюймовим) довгофокусним НЧ-динаміком та двома відповідними ABR забезпечує звук високої роздільної здатності з надзвичайною глибиною та чіткістю.

Більше деталей

81 900 грн.

Дивитись всі товари бренду: KEF

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

KEF Q950 – нова флагманська модель серії Q, з використанням унікальної технології компанії KEF – динаміка Uni-Q, яка працює в парі з новим довгохідним басовим динаміком діаметром 200 мм (8 дюймів) та пасивними динаміками (ABR) аналогічного розміру.

З технічної точки зору тут є ряд доробок, корпусів, кросоверів і динаміків, які торкнулися, які в сумі наближають якість відтворення АС нової Q-серії до звучання старших лінійок «R» і Reference.

Твітер модуля Uni-Q отримав удосконалену демпфуючу камеру, наслідком чого стало покращення детальності та динаміки звуку на верхніх частотах. У підлогових моделях драйвер Uni-Q «упакований» у закритий відсік корпусу, що ізолює його від впливу низькочастотних динаміків, таким чином, середина звукового спектру стала ще детальнішою та чистішою, одночасно зменшилися інтермодуляційні спотворення.

Багато зусиль розробники вклали у покращення нижніх частот, причому головною метою було не стільки збільшення кількості та глибини басу, скільки зростання натуральності звучання. Для цього було модифіковано структуру алюмінієвих дифузорів та центруючу шайбу в басовиках. У пасивних радіаторів, що застосовуються в моделях підлоги, була оптимізована вся система підвіски, що включає новий внутрішній підвіс, виконаний з гуми, і укрупнений зовнішній підвіс. В результаті збільшився хід мембран і знизилася частота налаштування пасивних випромінювачів. Додатково у низькочастотній частині розділових фільтрів використовуються нові котушки індуктивності з низьким рівнем спотворень. Всі разом ці доробки покращили контроль, розбірливість та динаміку басів.

Найпомітніші зміни конструкції зазнали поличники серії, отримавши нове компонування: драйвер Uni-Q перемістився точно в центр передньої панелі, а новий фазоінверторний порт перенісся з фасаду на задню панель. Перебудову корпусів поличників затіяли для зменшення забарвлення звуку через корпусні спотворення. Змодельований у чисельних експериментах, порт із розтрубами на обох кінцях прибирає шкідливий відгук на середніх частотах і зменшує турбулентні шуми, які можуть призводити до чутних спотворень звуку на великій гучності. Ще одна відмінність оновлених колонок – відмова розробників від двопровідного підключення, тому клемний щиток отримав лише одну пару акустичних роз'ємів.


Основні характеристики KEF Q950:

  • Дизайн: 2,5-смуговий фазоінвертор
  • Чутливість: 91 дБ (2,83 В/1 м)
  • Частотний діапазон: 42 Гц (-6 дБ)
  • Частотний відгук: 44 – 28000 Гц
  • Максимальний вихід: 113 дБ
  • Вимоги до підсилювача: 15-200 Вт
  • Номінальний імпеданс: 8 Ом (мін. 3,7 Ом)
  • Твіттер: 1x 38 мм, вентильований, з алюмінієвим купольним дифузором
  • СЧ/НЧ-випромінювач: 1x 200 мм, Uni-Q з алюмінієвим дифузором // 1x 200 мм, алюміній // 2х 200 мм, пасивні випромінювачі
  • Частоти кросовера: 2,2 кГц
  • Вага: 20,6 кг
  • Розмір (В x Ш x Г):
    • 1062 x 244 x 328
  • Колір білий
 
Характеристики
БрендKEF
МодельQ950
ТипПасивна акустика
Тип колонкиПідлогова
Потужність200 Вт
Рекомендована потужність підсилювача15-200 Вт
Максимальний звуковий тиск113 дБ
Частотний діапазон44 Гц-28 кГц (± 3 дБ)
Імпеданс8 Ом
Країна виробникВеликобританія
Кількість смуг2,5
Динаміки1x 38 мм, вентильований, з алюмінієвим купольним дифузором; 1x 200 мм, Uni-Q з алюмінієвим дифузором // 1x 200 мм, алюміній // 2х 200 мм, пасивні випромінювачі
Чутливість91 дБ
Частота кросовера2,2 кГц
КолірБілий
Розміри (В x Ш x Г), мм1062 x 244 x 328
Доставка/оплатаЦіна вказана за пару
Гарантія12 місяців
Вага без упаковки20,6 кг.

Напишіть відгук

Акустична система KEF Q950 White

Завдяки потужному низькочастотному динаміку, подвійним динамікам ABR та масиву динаміків Uni-Q підлогова акустична система Q950 може відтворювати музику та кіно в повному обсязі. Поєднання фірмового СЧ- та ВЧ-динаміка Uni-Q від KEF з 200-міліметровим (8-дюймовим) довгофокусним НЧ-динаміком та двома відповідними ABR забезпечує звук високої роздільної здатності з надзвичайною глибиною та чіткістю.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ