Акустична система KEF Q900 White
Акустична система KEF Q900 White Акустична система KEF Q900 White

Знятий з виробництва

Акустична система KEF Q900 White

  • ID товару: 24736

Новий товар

KEF Q900 підлогова пасивна акустична система фазоінверторного типу з чутливістю 91 дБ, діапазоном відтворюваних частот 32-40 кГц і рекомендованою потужністю підсилювача 15-200 Вт базується на єдиній аудіофільній концепції: вузол випромінювача дифузора, та двома пасивними випромінювачами ABR.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: KEF

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Відмінностей між новим сімейством Q і попереднім набагато більше, ніж подібності, але одна незмінна - коаксіальний випромінювач Uni-Q залишається базовою деталлю колонок з покоління в покоління. З 1988 року, коли KEF продемонструвала свій перший коаксіальний СЧ/ВЧ-випромінювач, новий модуль представляє вже 11 покоління подібних динаміків, нечасто застосовуваних в індустрії через велику кількість технічних складностей, пов'язаних з їх розробкою. Компанію KEF складності ніколи не лякали, натомість спокушали можливості, фізичних розмірів динаміка та найкраще фазове узгодження двох співвісних випромінювачів, разом із покращеним контролем спрямованості звучання гучномовця в діапазоні високих частот. У сумі це дає чимало: об'ємність, розбірливість музичної сцени та велику зону гарного стереоефекту замість «солодкої точки», що створюється високоспрямованими колонками.

Новий модуль Uni-Q використовує багато технологій, адаптованих з топових проектів Reference і Blade: збільшений твітер з куполом 25 мм і «подвійною» мембраною, поміщений у фірмовий хвилевод Tangerine Waveguide, задню демпфуючу камеру твітера. Технології зменшують спотворення звучання ВЧ-головки, покращують її чутливість, розширюють спрямованість випромінювання. СЧ-динамік обладнаний мембраною з алюмінію, збільшеною магнітною системою, для передачі потужності застосовується довга, велика звукова котушка з алюмінієвого дроту діаметром 50 мм. Усунення резонансів із робочої смуги СЧ-динаміка здійснюється за допомогою двох нових технологій. Одна з них називається Cone Breakup Control: звукова котушка і діафрагма з'єднані спеціальною зв'язкою, що залишається жорсткою для СЧ/НЧ-коливань, але пружною для паразитних високочастотних мод, що призводить до їх ослаблення, подібно до того, як амортизатори автомобіля гасять дрібні нерівності дороги. Підвіс СЧ-мембрани Z-Flex діє за схожим сценарієм, його незвичайний рельєф з радіальними ребрами жорсткості допускає лише низькочастотні власні резонанси, що лежать за межами робочої лінії середньочастотника.

Модель KEF Q900 - старша в лінійці, що розглядається. Її конструкція 2,5-смугова, з двома пасивними радіаторами. Від молодших напільників цю модель відрізняють лише більший діаметр динаміків (200 мм) і, відповідно, більший корпус. Крім цього старша модель відрізняється великим 38-мм твітером, що має сприятливо позначитися на якості передачі середніх частот. Купол твітера залишився алюмінієвим, але тепер він став відкритим із тильного боку, що також важливо для отримання повітряного, відкритого звучання системи. Цілком нові динаміки тепер використовують алюмінієві дифузори та посилені литі алюмінієві кошики. Велика звукова котушка розрахована на високу потужність. Драйвери настільки вдало підібрані за своїми характеристиками, що як кросовера використовується простий фільтр першого порядку. Простіше кросовер – менше спотворень.

Укріплений перебираннями корпус спирається на міцні пластикові ніжки (знімні), в які вкручуються шипи. Колонки KEF Q900 звучать дуже відкрито та свіжо. Повітря дуже багато, образи досить великі, атака виразна і часом навіть різка. Тональність у твітері дуже світла. Внизу вона природніша, мабуть, завдяки основному динаміку з полімерним дифузором. Він, щоправда, досить сильно вкорочує післязвуччя, через що звучання стає дещо простоватим і розрядженим. Проте цей тандем звучить досить органічно. І ще акустика непогано почувається на великих гучностях, аж до появи чутних спотворень, а це вже дуже багато! Очевидно, що ця справді талановита і енергійна колонка має задерикувате і розбірливе звучання.

Манера звучання акустики поєднує у собі найвищу енергетику та приємну пластичність у всіх регістрах. Тональний баланс сприймається досить рівним, лише з невеликим ухилом у низькочастотну область. Дійсно, системи здатні відтворювати практично сабвуферний по глибині бас, причому без шуму та помітної каші на високій гучності. Однак зі зростанням рівня можуть виникати невеликі корпусні призвуки, втім, радикально не впливають на звучання.

Тонкий тональний малюнок на середніх частотах абсолютно не замилений, вражає якість верхнього діапазону. Твітер витягує масу подробиць і відрізняється високою детальністю, у його роботі немає жодного натяку на агресію. Щодо просторових характеристик системам знайдеться мало конкурентів. АС створюють масштабне та вкрай однорідне звукове поле, з найточнішим розташуванням уявних образів. А на записах аудіофільської якості з'являється справжня голографія.


Основні характеристики KEF Q900:

  • Дизайн: 2,5-смуговий фазоінвертор
  • Чутливість: 91 дБ (2,83 В/1 м)
    • Частоти кросовера: 1,8 кГц
  • Частотний діапазон: 42 Гц (-6 дБ)
  • Частотний відгук: 32 Гц – 40 кГц (±3 дБ)
  • Максимальний вихід: 113 дБ
  • Вимоги до підсилювача: 15-200 Вт
  • Номінальний імпеданс: 8 Ом (мін. 3,7 Ом)
  • Динаміки:
    • 1 х 200 мм випромінювач Uni-Q з алюмінієвим дифузором
    • 38 мм вентильований ВЧ-динамік з алюмінієвим купольним дифузором
    • 1 х 200 мм НЧ-динамік з алюмінієвим дифузором
    • 2 х 200 мм алюмінієвих пасивних випромінювачів ABR.
  • Вага: 22,1 кг
  • Розмір (В x Ш x Г):
    • 1060 x 244 x 322 мм
    • 1107 x 359 x 322 мм з цоколем
  • Колір білий
 
Характеристики
БрендKEF
МодельQ900
ТипПасивна акустика
Тип колонкиПідлогова
Потужність200 Вт
Рекомендована потужність підсилювача15-200 Вт
Максимальний звуковий тиск114 дБ
Частотний діапазон32 Гц – 40 кГц (± 3 дБ)
Імпеданс8 Ом
Країна виробникВеликобританія
Кількість смуг2,5
Чутливість91 дБ
Частота кросовера1,8 кГц
КолірБілий
Розміри (В x Ш x Г), мм1060 x 244 x 322
Доставка/оплатаЦіна вказана за пару
Гарантія12 місяців
Вага без упаковки22,1 кг.

Напишіть відгук

Акустична система KEF Q900 White

KEF Q900 підлогова пасивна акустична система фазоінверторного типу з чутливістю 91 дБ, діапазоном відтворюваних частот 32-40 кГц і рекомендованою потужністю підсилювача 15-200 Вт базується на єдиній аудіофільній концепції: вузол випромінювача дифузора, та двома пасивними випромінювачами ABR.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ