Акустична система Sonus Faber LILIUM
Акустична система Sonus Faber LILIUM Акустична система Sonus Faber LILIUM

Акустична система Sonus Faber LILIUM

  • ID товару: 4520

Новий товар

Ціна за пару

Підлогова АС відкритого типу, пасивна, 3.5-смугова, фазоінвертор, частотний діапазон (Гц): 20 - 35000, максимальна потужність підсилювача: 800 Вт, імпеданс 4 Ом, габарити: 1600х491х705 мм, вага: 10

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Sonus faber

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Створення колекції Olympica, запущеної під час роботи Мюнхенської виставки Munich Hi End Show, було для Sonus faber поверненням до глибокого традиційного коріння. У 2014 році компанія з Віченці представила на Баварському Міжнародному ярмарку свій новий проект. Sonus faber повертається через три роки з новим повнодіапазонним гучномовцем для підлоги, створеним на основі знань, отриманих при створенні Aida.

Інновації та технології
Влада та милість. Динамічність та мелодійність. Наповненість та спустошеність. Доброта та стрімкість. Гармонійність та хаотичність. Такі різні поняття, що здаються на перший погляд, співіснують у музиці. Модель Lilium була створена щоб поєднати у собі зовсім протилежні речі, що виражаються музикою. Це воля синтезу двох різних елементів: двох окремих ідентичностей, які хоч і працюють незалежно одне від одного, але поєднуються всередині однієї і тієї ж форми. Створення форми, що об'єднує два різних елементи, представляло саме собою великий виклик як з технічної точки зору, так і з дизайнерської точки зору. Основне завдання полягало в тому, щоб знайти новий шлях для об'єднання великого обсягу, який був потрібний для відтворення дуже низьких частот зі структурою призначеної для відтворення основної частини спектру, що чує. Відзначений поділ цих двох елементів зроблено цілком чітко за допомогою різних матеріалів: ідеально оброблений шпон горіхового дерева для передньої частини і зовсім протилежний матеріал – м'яка шкіра – для задньої частини корпусу. Ми вирішили використати органічний стиль натуральних форм, характерний для колекції Lilium. Безперечно, цей результат знаменує собою ще один крок уперед у стилістичних та акустичних дослідженнях Sonus faber.

Конструкція корпусу у формі ліри
Ліроподібна конструкція корпусу з прогресивною товщиною потрійної кривизни стінок корпусу з системою загасання резонансів у широкому діапазоні. Субструктурні ребра розташовані в критично важливих місцях для виключення паразитних вібрацій і стоячих хвиль.

Понад низькочастотний динамік
Динаміка Sonus faber SW26 XT-08. У Sonus faber розробили 260 мм понад низькочастотний динамік з легким паперово-композитним конусом, виготовленим за технологією «сендвіч» для досягнення максимальної жорсткості при роботі з акустично-аморфним пасивним радіатором, налаштованим в окремому корпусі.

Кросовер
Кросовер має безрезонансну конструкцію з оптимізованими характеристиками амплітуди та фази для оптимального просторово-часового відтворення. Схема кросовера названа "Paracross topology". Опір на низьких частотах оптимізований для чіткої та безпечної роботи підсилювача.

Високочастотний динамік
У динаміці використовується технологія Sonus Faber "Arrow Point" DAD (Damped Apex Dome – Купол з демпфуванням у верхній точці поєднує класичний купол та кільцевий випромінювач) H28 XTR-04. У Sonus Faber розробили 28 мм звукову котушку динаміка із внутрішньою структурою, що оптимізує механічні вібрації.

Загальні

Тип акустичної системи: Підлогова акустика
Опис: підлогова, пасивна, фазоінверторного типу
Колірна група: Темно коричневий
Точний колір: Червоне дерево
Склад комплекту: 2 колонки
Акустичне оформлення: відкритий (фазоінвертор)
Країна (Головний офіс): Італія
Варіанти оздоблення: шпон

Потужність

Мінімальна потужність підсилювача: 100 Вт на канал
Максимальна потужність підсилювача: 800 Вт на канал

Технічні характеристики

Кількість смуг: 3.5
Чутливість: 92 дБ
Частота поділу кросовера: 250/2500 Гц
Макс. вхідний опір: 4 Ом
мін. частота відтворення: 20 Гц
Макс. частота відтворення: 35 кГц

Конструктивні особливості

Конструктивні особливості: фазоінвертор

Динаміки

Кількість динаміків: 4
ВЧ динамік: 1 х 28 мм, купольний, шовк
СЧ динамік: 1 х 180 мм, конус
СЧ/НЧ динамік: 1 х 180 мм, конус
НЧ динамік: 1 х 260 мм, конус

Фізичні характеристики

Висота колонки: 1600 мм
Вага: 103 кг (пара)

Корпус

Матеріал корпусу: дерево/MDF

Роз'єми

Вхідні роз'єми: гвинтові клеми

Встановлення акустики

Місце встановлення: стать



Напишіть відгук

Акустична система Sonus Faber LILIUM

Ціна за пару

Підлогова АС відкритого типу, пасивна, 3.5-смугова, фазоінвертор, частотний діапазон (Гц): 20 - 35000, максимальна потужність підсилювача: 800 Вт, імпеданс 4 Ом, габарити: 1600х491х705 мм, вага: 10

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ