Акустична система Sonus Faber SERAFINO
Акустична система Sonus Faber SERAFINO Акустична система Sonus Faber SERAFINO

Акустична система Sonus Faber SERAFINO

  • ID товару: 4523

Новий товар

Ціна за пару

Підлогова АС відкритого типу, пасивна, 3.5-смугова, фазоінвертор, частотний діапазон (Гц): 30 - 35000, максимальна потужність підсилювача: 350 Вт, імпеданс 4 Ом, габарити: 1091х396х485 мм, вага: 52

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Sonus faber

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Sonus Faber створює справжній італійський дизайн з творчим підходом у його кращих проявах, шляхом рестайлінгу серії Homage, найбільш знакової серії компанії, яка була повністю переосмислена відповідно до багатого досвіду та різноманітної спадщини.

Нова серія Homage Tradition!
Створена в Італії, у кращих традиціях Sonus Faber, нова серія має класичний дизайн, з акцентом на стиль «Ретро», де форма лютні, як і раніше, є історичною основою композиції, але при цьому технічні компоненти, оздоблення та дизайн були повністю оновлені.

Проект
Патенти та технологічні рішення, що застосовуються у моделях Lilium, Il Cremonese та Olympica, знайшли подальшу еволюцію у Homage Tradition. Система "Stealth Ultraflex", що застосовується, є еволюцією "Stealth Reflex", його зовнішня частина розташована на задній панелі акустики, виконаної з алюмінію і регулює потік повітря, контролюючи при цьому його швидкість, зменшуючи тим самим турбулентності і, отже, спотворення. Вся задня панель також є частиною нової системи Exosqueleton разом з Dampshelves на верхній та нижній частинах корпусу. Моделі Guarneri і Serafino оснащені так званими «німими шипами». Це шипи з коаксіальною будовою за принципом метал/еластомер/метал, які є патентованою системою ZVT (Zero Vibration Transmission – Нульова Передача Вібрацій) і застосовувалися раніше в моделі Il Cremonese. Модель Amati зберегла класичну оптимізовану систему підвісу.

Середньо-високочастотний модуль, застосовуваний у всій серії Homage Tradition, був запозичений у Il Cremonese та отримав розвиток.

Дизайн
Форма перерізу поперечної частини корпусу колекції повторює форму лютні і є плодом ретельного дослідження та основою рестайлінгу. Геометрія бічних ліній корпусу змінилася, і стала схожа з моделлю Lilium, що надає їй менших візуальних габаритів, але при цьому забезпечує великий внутрішній об'єм, роблячи менш схильною до резонансів.

Відмінною рисою оновленого дизайну серії Homage Tradition є верхня частина, яка тепер виконана з дерева в тій же обробці, що і весь корпус.

Система
3.5-смугова, акустична підлогова система з фазоінфертором "Stealth Ultraflex System" і шипами "Zero Vibration Transmission" (нульова передача вібрації).

ВЧ-Динамік
Модель H28 XTR-04. Купольний шовковий 28-міліметровий динамік з демпфуванням у верхній точці та окремій камері з натурального дерева з оформленням «акустичний лабіринт».

СЧ-Динамік
Модель W15 XTR-04. 150-міліметровий динамік розроблений Sonus Faber, з неодіовим магнітом та надвисокою динамічною лінійною характеристикою.

НЧ-Динамік
Два динаміки моделі W18XTR-08. 180-міліметровий, розроблений Sonus Faber, легкий конус, що має структуру «сендвіч» (високотехнологічний синтаксичний пінопласт між двома шарами целюлози)

Кросовер
Антирезонансна конструкція, оптимізована за амплітудою та фазою, для ефективної «швидкої» продуктивності. Технологія "Paracross topology". Контролює опір у діапазоні низьких частот для якісної роботи підсилювача. Елементна база найвищої якості: конденсатори останнього покоління Mundorf "Evo" та котушки Jantzen. Частоти розділу: 80 Гц, 250 Гц, 2500 Гц.

Загальні

Тип акустичної системи: Підлогова акустика
Опис: підлогова, пасивна, фазоінверторного типу
Колірна група: Темно коричневий
Точний колір: Коричневий
Склад комплекту: 2 колонки
Акустичне оформлення: відкритий (фазоінвертор)
Країна (Головний офіс): Італія
Варіанти оздоблення: шпон

Потужність

Мінімальна потужність підсилювача: 80 Вт на канал
Максимальна потужність підсилювача: 350 Вт на канал

Технічні характеристики

Кількість смуг: 3.5
Чутливість: 90 дБ
Частота поділу кросовера: 80/250/2500 Гц
Макс. вхідний опір: 4 Ом
мін. частота відтворення: 30 Гц
Макс. частота відтворення: 35 кГц

Конструктивні особливості

Конструктивні особливості: фазоінвертор

Динаміки

Кількість динаміків: 4
ВЧ динамік: 1 х 28 мм, купольний, шовк
СЧ динамік: 1 х 150 мм, конус
НЧ динамік: 2 х 180 мм, конус

Фізичні характеристики

Ширина колонки: 396 мм
Висота колонки: 1090 мм
Глибина колонки: 485 мм
Вага: 52 кг

Корпус

Матеріал корпусу: дерево/MDF

Роз'єми

Вхідні роз'єми: Bi-amping / bi-wiring

Встановлення акустики

Місце встановлення: стать



Напишіть відгук

Акустична система Sonus Faber SERAFINO

Ціна за пару

Підлогова АС відкритого типу, пасивна, 3.5-смугова, фазоінвертор, частотний діапазон (Гц): 30 - 35000, максимальна потужність підсилювача: 350 Вт, імпеданс 4 Ом, габарити: 1091х396х485 мм, вага: 52

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ