Акустична пара: DALI Fazon F 5 Black High Gloss
Акустична пара: DALI Fazon F 5 Black High Gloss Акустична пара: DALI Fazon F 5 Акустична пара: DALI Fazon F 5 Black High Gloss Акустична пара: DALI Fazon F 5 Red High Gloss Акустична пара: DALI Fazon F 5 Red High Gloss Акустична пара: DALI Fazon F 5 Red High Gloss Акустична пара: DALI Fazon F 5 Red High Gloss

Акустична пара: DALI Fazon F 5 Red High Gloss

  • ID товару: 6948
  • Артикул: 201909

201909

Новий товар

ALI FAZON F5 – це унікальний продукт, судячи з того, яку величезну увагу він уже встиг привернути своїми чудовими звуковими здібностями та скульптурно оформленим дизайном – об'єднаним в одному продукті.

Ціна вказана за пару

Більше деталей

113 100 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Dali

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустична система DALI FAZON F5 здобула нагороду EISA Award та звання «Найкращий за дизайном європейський аудіо продукт 2011-2012 року» - "European Audio Design 2011-2012"!

DALI FAZON F5 – це унікальний продукт, судячи з того, яку величезну увагу він уже встиг привернути своїми чудовими звуковими здібностями та скульптурно оформленим дизайном – об'єднаним в одному продукті.

Компанія DALI все більше звертає увагу на lifestyle-ринок акустичних систем. Нова акустика DALI FAZON F5 продовжує ідеї серії FAZON і орієнтована на тих, хто шукає стильне і водночас повноцінне Hi-Fi рішення для музичного або кінотеатрального застосування. Стильний, але не нав'язливий дизайн, витончений, багатий і надзвичайно чарівний звук, що гармонійно зливаються в єдине звукове поле. DALI FAZON F5, створена на базі технологій серії MENTOR, має найсучасніший візуальний вигляд, сконструйована, спроектована і зроблена в Данії і заслужила найвищі оцінки експертів.

Членами EISA (European Imaging and Sound Association) сьогодні є 50 впливових аудіо/відео журналів з 20 країн, і її нагорода вважається найпрестижнішою та найвагомішою в Європі

Міжнародне журі у складі EISA написало про FAZON F5 наступне:

"Їх корпус з плавними обводами не тільки пестить погляд, але ідеально підходить для мінімізації внутрішніх відображень і резонансів, забезпечуючи при цьому високу міцність і жорсткість".

FAZON F5 не тільки приємна на вигляд, вона прийняла на озброєння випробувані і перевірені часом фірмові паперові дифузори DALI, армовані дерев'яними волокнами, а також легкий купольний шовковий твітер. Доступна в полірованому чорному, червоному та білому оздобленні, ця «скульптура» 86-см висоти поставляється разом із узгодженою підставкою, в яку можна сховати всі кабелі».

«Якщо ви думаєте, що всі hi-fi колонки випускаються в прямокутних дерев'яних коробках, то компанія DALI змусить вас ще раз подумати і подивитися на їх стильні АС FAZON F5. Замість використання традиційних та перевірених матеріалів, данські фахівці з акустики з DALI вирішили використовувати алюмінієве лиття, щоб отримати колонки з якісно новими та елегантними обрисами».

Корпус

В основу створення взято корпус з литого алюмінію. Цей вибір створював деякі складнощі як для інженерів, так і для виробництва, але результат того вартий. Завдяки властивостям алюмінію вдалося досягти ножної жорсткості конструкції та створити необхідний внутрішній об'єм у компактному корпусі.

Наприклад: якщо створити такий же корпус із МДФ із товщиною стінок 19мм (відповідно параметрам динаміків), то внутрішній об'єм був би меншим на 30%.

Дифузори з деревоволоконного композиту є однією з ключових технологій DALI. При надмірно великому ході динаміка виникають механічні спотворення, які негативно впливають на якість звуку. Драйвери DALI оптимально сконструйовані так щоб звести до мінімуму всі негативні вібрації, що виникають. Завдяки підвісу з натурального каучуку та центруючої шайби з оптимальною жорсткістю, драйвери DALI практично не мають ефекту залипання. Хід динаміка вільний і вимагає додаткових витрат енергії.

Купол твітера виготовлений із надлегкого матеріалу, завдяки якому котушці легше контролювати його рух у магнітній системі. Внаслідок чого краще відтворюються найдрібніші деталі музики. У стандартних ВЧ динаміках діаметр твітера становить 25-26 мм, а DALI Fazon F5 - 28мм. За рахунок цього на 10% збільшено зону поширення, що є додатковою перевагою.

Панель терміналів може розташовуватися у двох положеннях: назовні та усередину. Зовнішнє кріплення дає можливість підключити кабель, що виходить зі стіни, а внутрішнє дозволяє повністю приховати підключення.

Специфікація DALI FAZON F5

  • Тип корпусу: Bass Reflex
  • Драйвери: 1x 28 мм м'який купольний твітер, 2x 130 мм конус деревного волокна
  • Максимальний звуковий тиск: 109 дБ
  • Діапазон частот (+/- 3 дБ): 49Hz - 23kHz
  • Частоти кросовера (Гц): 800, 3000Hz
  • Bass Reflex налаштування частоти: 47Hz
  • Чутливість (2.83V/1m): 87.5dB
  • Номінальний імпеданс: 6?
  • Розміри: Висота 919mm, Ширина 281mm, Глибина 323mm
  • Вага: 13.9 kg

Напишіть відгук

Акустична пара: DALI Fazon F 5 Red High Gloss

ALI FAZON F5 – це унікальний продукт, судячи з того, яку величезну увагу він уже встиг привернути своїми чудовими звуковими здібностями та скульптурно оформленим дизайном – об'єднаним в одному продукті.

Ціна вказана за пару

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ