Студійні навушники AKG K92
Студійні навушники AKG K92 Студійні навушники AKG K92 Студійні навушники AKG K92 Студійні навушники AKG K92 Студійні навушники AKG K92 Студійні навушники AKG K92

Студійні навушники AKG K92

  • ID товару: 28931
  • Артикул: 3169H00030

3169H00030

Новий товар

Повнорозмірні студійні навушники закритого типу AKG K92 сподобаються не лише професійним музикантам та звукорежисерам, а й багатьом меломанам. Навушники оснащені динамічними випромінювачами діаметром 40 мм, із спеціально налаштованою АЧХ для отримання максимально рівномірного тонального балансу в широкому діапазоні частот.

Більше деталей

2 899 грн.

222 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: AKG

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Дизайн та конструктивні переваги AKG K92

Закритий тип конструкції забезпечує стовідсотковий захист від зовнішніх шумів. Конструктивні особливості:

амбушюри великого розміру м'яко охоплюють вухо, повністю закриваючи його;

покриття зі штучної шкіри створює комфорт для користувача;

металеве заголовок у вигляді пари металевих дуг автоматично підлаштовується під конкретний розмір.

В цілому конструкція відрізняється м'якістю та легкістю, що важливо для режиму тривалої роботи. Загальна оцінка AKG K92 з ергономіки та комфортності – чудово.

Треба сказати, що симпатією до навушників даної моделі перейнялися як меломани, так і професійні звукорежисери та музиканти. І це має причини:

динамічні випромінювачі 40 мм разом із налаштованою АЧХ видають рівномірний тональний баланс;

приваблює широкий діапазон частот від 16 до 22000 Гц;

навушники мають хорошу чутливість 113 дБ;

дуже низький опір 32 Ом відкриває широкі можливості для роботи з портативними пристроями.

Однак, повною мірою навушники розкривають свій потенціал звичайно ж у роботі з професійним обладнанням, тому використання в них як студійні - це розумне рішення.

Шикарна якість звучання AKG K92

Приємно дивує впевненість нижнього регістру. Навушники видають правильний бас, реалістично і динамічно передають звукову сцену, є чітка деталізація всіх інструментів. Музика, в якій переважають низькі частоти, звучить з AKG K92 особливо красиво. Нижні тони не переходять у середні, відрізняються теплим оксамитовим забарвленням.

Частоти середнього рівня чудово передають емоції. Щоправда, іноді трохи бентежить вагу вокалу, присутня невелика тонкоголосість, що чудово відчувається у чоловічих партіях – баритону не вистачає монументальності. Оглядаючись на такі моменти, як ціна навушників та їх студійна спрямованість, дані спостереження не можна вважати істотним недоліком. Середина має відмінну деталізацію, тембр звучання максимально природний та реалістичний.

З верхніми частотами у AKG K92 також все в повному порядку. Вони відрізняються природністю, дзвінким тембром, композиція сприймається рівно, металеве забарвлення відсутнє, синтетичних ноток також немає. Легка та повітряна подача верхніх частот ллється комфортно та невимушено, що дуже важливо при моніторингу вокалу.

Якщо говорити про звуковий почерк навушників, то його можна назвати благородним, м'яким і водночас потужним та енергійним. Вони добре справляються з будь-якими музичними стилями, створюючи максимально натуральну звукову сцену з детальною деталізацією та чутністю кожного інструменту.

Загальна думка

Воно не просто хороше, воно відмінне. Навушники з такими класними параметрами і настільки приємною ціною припадуть до душі професійним музикантам і звукорежисерам, тим, хто тільки збирається осягнути мистецтво створення якісного звуку і меломанам і аудіофілам.

Як свідчать відгуки, тих, кому вже пощастило купити це чудо аудіотехніки, створене відомим брендом AKG, багато хто вперше отримав відмінну якість за бюджетною ціною. Користувачі відзначають реальну присутність звуку, ніби перебуваєш на концерті улюбленого гурту.

Об'ємне та збалансоване звучання навушників AKG K92 приносить естетичне задоволення, викликає чудові емоції, що є незаперечною перевагою в сьогоднішньому суєтному та напруженому житті.

 
Характеристики
Довжина шнура2.5 м
Тип роз'ємуMini-Jack 3.5 mm
КолірЧорний
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківПовнорозмірні
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Призначення навушниківДля аудіосистеми, Моніторні, Студійні
Опір навушників32 Ом
Тип кабелю для навушниківКруглий

Напишіть відгук

Студійні навушники AKG K92

Повнорозмірні студійні навушники закритого типу AKG K92 сподобаються не лише професійним музикантам та звукорежисерам, а й багатьом меломанам. Навушники оснащені динамічними випромінювачами діаметром 40 мм, із спеціально налаштованою АЧХ для отримання максимально рівномірного тонального балансу в широкому діапазоні частот.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ