Студійні навушники AKG K612 PRO
Студійні навушники AKG K612 PRO Студійні навушники AKG K612 PRO Студійні навушники AKG K612 PRO Студійні навушники AKG K612 PRO Студійні навушники AKG K612 PRO Студійні навушники AKG K612 PRO

Студійні навушники AKG K612 PRO

  • ID товару: 28947
  • Артикул: 2458X00100

2458X00100

Новий товар

Навушники K612 PRO є референсними відкритими навушниками, які забезпечують природне звучання професійного моніторингу. Передові відкриті технології забезпечують комфорт для тривалих робочих сесій та повний, просторий звук.

Більше деталей

8 299 грн.

222 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: AKG

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

AKG K612 PRO – професійні повнорозмірні навушники відкритого типу, створені як для ретельного студійного моніторингу, так і для вдумливого аналітичного сприйняття аудіоматеріалу. AKG K612 PRO відрізняється рівною АЧХ, міцною металевою, але відносно легкою конструкцією, посиленим вхідним опором та автентичним. AKG K612 PRO, оснащені прорізами корпусу чаш, виводять звук назовні, тому не варто розглядати пристрій як варіант для процесу запису, оскільки чаші, що “звучать”, будуть чутні мікрофонам. Також потрібно не забувати і про менш видатні шумоізолюючі властивості відкритої конструкції в порівнянні із закритою. Але для прослуховування композицій відкритий тип кращий, бо такий відрізняється меншим звуковим тиском і дає вухам "дихати".

Говорячи про специфіку конструктивних особливостей моделі, слід згадати і механізм автопідстроювання розміру оголов'я під конкретного слухача, виготовлену з натуральної шкіри підкладку та велюрові, тактильно приємні змінні амбушюри. Вбудований кабель має довжину 3 м, що сприятливо вплине на відчуття користувачем просторової свободи. Виробник називає аналізований пристрій як "референсні навушники", проте, важливо пам'ятати, що в контексті цінової приналежності моделі, можна говорити лише про відносну референсність звучання K612 PRO. При прослуховуванні даного рішення відзначається незначне виділення із загальної звукової картини областей нижньої середини і ВЧ, що дещо небажано позначається на лінійності звучання, але позитивним чином впливає на емоційність і виразність композицій, що прослуховуються. Бас, у свою чергу, як і прийнято в AKG, не відрізняється надпотужністю та наполегливістю, але при цьому він цілком опрацьований і фактурний. Високо імпеданс у 120 Ом очевидно передбачає обов'язкову наявність підсилювача, портативного hi-fi плеєра або зовнішнього аудіоінтерфейсу для повного розкриття потенціалу моніторів. AKG K612 PRO – класичний профільний продукт австрійського підрозділу Нarman Industries, якому властиві характерний дизайн, гідне звучання та продумана ергономіка. У поєднанні з помірним цінником отримуємо оптимальний варіант для комфортної студійної роботи та спокійного повільного домашнього прослуховування.

 Характеристики

Призначення: Аудіофільські, Для дому, Професійні

Тип підключення: Дротовий

Тип навушників: Повнорозмірні накладні.

Акустичне оформлення: Відкриті

Діапазон частот, Гц: 12-39500

Імпеданс, Ом: 120

Довжина шнура, м: 3

 
Характеристики
Довжина шнура3 м
Тип роз'ємуMini-Jack 3.5 mm
КолірЧорний
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківПовнорозмірні
ОсобливостіНеодимові магніти
Акустичне оформленняВідкриті
Тип випромінювачаДинамічні
Призначення навушниківСтудійні, Для аудіофілів
Опір навушників120 ом
Тип кабелю для навушниківКруглий

Напишіть відгук

Студійні навушники AKG K612 PRO

Навушники K612 PRO є референсними відкритими навушниками, які забезпечують природне звучання професійного моніторингу. Передові відкриті технології забезпечують комфорт для тривалих робочих сесій та повний, просторий звук.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ