Гарнітура Sennheiser HD 25 PLUS
Гарнітура Sennheiser HD 25 PLUS Гарнітура Sennheiser HD 25 PLUS Гарнітура Sennheiser HD 25 PLUS Гарнітура Sennheiser HD 25 PLUS Навушники Sennheiser HD 25 Plus Black Навушники Sennheiser HD 25 Plus Black Навушники Sennheiser HD 25 Plus Black

Навушники Sennheiser HD 25 Plus Black

  • ID товару: 8997

Новий товар

Нову версію, покликану спростити купівельний вибір, відрізняють логотипи Sennheiser на чашках, а також назва моделі та показники опору на оголов'ї. Більше ніяких індексів і різних версій – лише одні, ті самі «двадцять п'яті», з легкими доробками корпусу та комплектації.

Більше деталей

8 557 грн.

6 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Sennheiser HD 25 – «перезапуск» легендарних навушників, які понад чверть століття утримували чемпіонський титул серед професійних діджеїв. Сьогодні на ринку можна виявити до шести ревізій цієї моделі, випущених у різний час (не рахуючи найпершої). Нову версію, покликану спростити купівельний вибір, відрізняють логотипи Sennheiser на чашках, а також назва моделі та показники опору на оголов'ї. Більше ніяких індексів та різних версій – тільки одні, ті самі «двадцять п'яті», з легкими доробками корпусу та комплектації.

HD 25 – універсальне рішення для професійного моніторингу, готове задовольнити запити найвибагливіших любителів музики. Модель розроблена спеціально для тривалих сеансів роботи у гучних умовах. За рахунок закритої конструкції та щільного притиску чашок, досягнутий феноменальний рівень звукоізоляції для повнорозмірних навушників – можна порівняти з внутрішньоканальними. HD 25 відмінно підійдуть для прослуховування музики у метро чи маршрутці. Тиск чашок компенсується м'якими амбушюрами зі шкірозамінника, таким чином, навушники залишаються комфортними навіть після кількох годин використання. Цьому ж сприяє і невелика вага - всього 140г . Але "легкість" зовсім не означає "хлипкість" - HD 25 надійні і стійкі до зносу, як і належить навушникам для діджеїв. Витримавши випробування часом, навіть ранні ревізії «двадцять-п'ятих» досі залишаються на ходу і продовжують радувати своїх господарів.

Посадка надійна, щільна завдяки здвоєному оголов'ю з м'якими «подушками» в області контакту з головою – навушники не зрушать навіть від різких рухів, а в положенні на шиї не стискатимуть поворотів голови. Кріплення можна підлаштувати під себе : тугість розсувного механізму оголовья регулюється гвинтом, а ліва чашка повертається на шарнірі. Останнє, до речі, дозволяє слухати кожну чашку окремо , що важливо у роботі діджея.

Характер звучання HD25 – моніторний , з чудовим поділом інструментів та деталізацією. Для діджеїв, злегка акцентовані нижні частоти, але без налазіння на середину. Відсутність форсування на високих частотах дозволяє слухати музику без втоми.

Звук збалансований і жанрово універсальний . Варто згадати невеликий ухил у темне звучання, що надає навушникам приємної музичності – далеко не завжди притаманної студійному обладнанню. Але лише на рівні відтінків, адже хороші монітори не можуть дозволити собі прикрашати запис на догоду публіці. Якщо аудіоматеріал з огріхами – ці навушники покажуть все, як є, у цьому їхнє завдання. Серед завзятих аудіофілів існує думка, що звучання HD25 може відчутно покращуватися з прогріванням – стаючи благороднішим і багатшим, як витримане марочне вино.

Націленість моделі на професіоналів підкреслюють стійкість до перевантажень (а значить, можливість роботи з потужними підсилювачами) та високий показник звукового тиску (SPL). Опір 70 Ом дозволяє HD25 гідно грати від більшості джерел, включаючи портативні – хоча звичайний смартфон навряд чи розкриє весь закладений в них потенціал.

Навушники поставляються з кабелем, що від'єднується, посиленим сталевою житловою . Для використання будинку довжини 1,5м може здатися обмаль, зате для роботи діджея - якраз. Достатньо вільно кружляти над пультом (тим більше, що підключення одностороннє), і без надлишку, який плутатиметься в ногах. При бажанні, радіус дії навушників можна збільшити, підключивши більш довгий провід - наприклад, кволий кабель, що розтягується до 3м, який входить в розширену комплектацію Sennheiser HD25 PLUS . Крім двох кабелів, ревізія PLUS включає зручний чохол і пару велюрових амбушюрів , які можна встановити замість базових зі шкірозамінника. З велюровими амбушюрами вуха менше потітимуть, але шумоізоляція дещо погіршиться.

Комплектація:

  • навушники з витим 3,0 м. кабелем та прямим джеком;
  • додатковий кабель 1,5 м. із кутовим джеком;
  • пара велюрових амбушюр;
  • перехідник на 6,3 мм;
  • чохол для перенесення.

Особливості

  • легендарні діджейські навушники з 28-річною історією;
  • феноменальна шумоізоляція, порівнянна із внутрішньоканальними моделями;
  • надзвичайно легка та надійна конструкція;
  • ергономічний дизайн, м'які амбушюри – все для комфорту тривалого прослуховування;
  • збалансований, рівний звук ідеальний для моніторингу та виявлення недоліків звукозапису;
  • густий, детальний та виразний бас для ефективного контролю «бочки» та темпу музики;
  • легкий ухил у темне звучання надає приємної музичності, знижує стомлюваність;
  • сумісність із професійною апаратурою: високий SPL, стійкість до перевантажень, у комплекті перехідник на 6,3 мм на різьбленні;
  • кабель, що від'єднується 1,5м, посилений сталевий житловий;
  • розширена комплектація: розтягуваний до 3м кручений кабель, змінні велюрові амбушури та зручний чохол для перенесення

Технічні характеристики
Навушники Sennheiser HD 25 PLUS

Артикул506908
Гарантія, міс.24
Тип підключеннязнімний 3,0 м кручений кабель з прямим джеком
Довжина кабелю, м3
Роз'ємджек 3,5 мм, перехідник на джек 6,3 мм
Конструкціязакрита
Тип амбушюрнакладні
Тип перетворювачадинамічний
Відтворювані частоти, Гц16-22000
Рівень звукового тиску SPL (1 кГц, 1 Вт RMS), дБ120
Опір, Ом70
Потужність звуку, мВт200
Коефіцієнт нелінійних спотворень, КНД (1 кГц, 1 Вт RMS)<0,3%
Вага (без кабелю), г140
Контактний тиск, H2.5

 
Характеристики
БрендSennheiser
МодельHD 25 PLUS
Довжина шнура3 м
Тип роз'ємуMini-Jack 3.5 mm
Опір70 Ом
Коефіцієнт нелінійних спотворень0.3%
КолірЧорний
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківНакладні
ОсобливостіКутовий конектор
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Вага140 г
Призначення навушниківДля DJ
Опір навушників70 ом
Тип кабелю для навушниківКруглий

Напишіть відгук

Навушники Sennheiser HD 25 Plus Black

Нову версію, покликану спростити купівельний вибір, відрізняють логотипи Sennheiser на чашках, а також назва моделі та показники опору на оголов'ї. Більше ніяких індексів і різних версій – лише одні, ті самі «двадцять п'яті», з легкими доробками корпусу та комплектації.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ