Навушники Pioneer SE-M531 Black
Навушники Pioneer SE-M531 Black Навушники Pioneer SE-M531 Black Навушники Pioneer SE-M531 Black

Навушники Pioneer SE-M531 Black

  • ID товару: 11501
  • Артикул: 158141

158141

Новий товар

Навушники Pioneer SE-M531 чорного кольору мають охоплююче оголов'я. Завдяки регульованій формі конструкція буде зручною для кожного користувача. М'які амбушюри комфортно прилягають до вуха та захищають слух від сторонніх шумів та фонів. Великий діаметр динамічних випромінювачів (40 мм у діаметрі) дає можливість насолодитися чистим та об'ємним звуком.

Більше деталей

1 421 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pioneer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Навушники для реалістичного об'ємного звуку. Створені для любителів домашнього кінотеатру, ці навушники підходять для всіх видів аудіорозваг у вашому житті – чи то телевізор, DVD, CD, чи ролики з Інтернету. Конструкція Powerful Bass duct (так званий потужний басовий тракт) передає динамічні, глибокі та потужні баси, пропонуючи оптимальні характеристики звучання. Невеликі отвори в чашках, місце яких ретельно розраховане, дозволяють навушнику дихати.

Зручність. М'які шкіряні амбушюри ізолюючи Вас від зовнішнього шуму і, одночасно, не допускаючи витоку звуку, що відтворюється, подарують Вам годинник насолоди музикою з максимальним комфортом. З навушниками SE-M531 у Вас є все, що потрібно для того, щоб поринути у улюблену музику чи атмосферу фільму, не заважаючи оточуючим.

Конструкція. Оголов'я, що саморегулюється, завжди гарантує зручну і надійну посадку, а довгий односторонній шнур не заплутується і дозволяє дивитися ТБ на зручній для Вас відстані. Розслабтеся, відкиньтеся на спинку крісла і пориньте в атмосферу дивовижного звуку.

Двохдіапазонний модуль Wi-Fi та з технологією Bluetooth. Для забезпечення стійкого бездротового з'єднання потокову передачу аудіо з мобільного пристрою, ноутбука та ПК можна здійснювати через 5 ГГц/2,4 ГГц Wi-Fi. Програма Pioneer Remote збирає музику, наявну на пристрої та на підключених через мережу пристроях зберігання, в бібліотеку з простою навігацією, забезпечуючи разом з тим підключення до доступних сервісів потокової передачі. Також є технологія Bluetooth для зручності передачі на вашу аудіо систему прив'язаних до програм аудіо контенту.

Динамік MRX для Muiti-Room Аудіо. Бездротові акустичні системи для потокової передачі з літій-іонним акумулятором, дводіапазонним Wi-Fi, Bluetooth, з підтримкою Chromecast, Spotify Connect, Deezer, Tidal, інтернет-радіо Tuneln та підтримкою мультирумної технології FireConnect.

Додаток Pioneer Remote App. Бездротові динаміки підключаються автоматично в той момент, коли аудіо-відеоцентр виявляє вхідний сигнал, і відключаються самостійно, як тільки Ви перестаєте слухати. Крім програми Pioneer Remote, для навігації по простому графічному інтерфейсу з метою вибору джерел та зміни аудіо-відеоналаштувань Ви можете використовувати пульт дистанційного керування.

Бездротове Muiti-Room аудіо. Цей продукт підтримує технологію FireConnect, розроблену компанією Blackfire Research. FireConnect є стійким бездротовим протоколом, дублює будь-яке джерело звуку, починаючи від вінілу і закінчуючи потоковим аудіо, підключений до сумісного аудіопристрою, розташованого у Вашому основному приміщенні, на бездротовому динаміці MRX, розташованому в іншому приміщенні.

Dolby Atmos для багатоканальних систем 3.1.2 із Surround Enhancer. Підтримує багатоканальні системи до конфігурації 3.1.2 Dolby Atmos. Surround Enhancer, розроблений компанією Dolby Laboratories Inc., є технологією віртуальних динаміків, засновану на «Функції передачі звуку, що враховує будову голови людини» (HRTF). За допомогою цифрового процесора сигналів (DSP) віртуальні динаміки об'ємного звучання забезпечують звук, який зазвичай походить від динаміків об'ємного звучання. Багатоканальна система 3.1.2 віртуально розширюється до багатоканальної системи 5.1.2, що дозволяє створити об'ємне тривимірне звукове поле. Навіть якщо не можна встановити задні динаміки, можна за допомогою Surround Enhancer і Dolby Atmos прослуховувати різні звукові формати в широкому звуковому полі.

DTS: X. DTS:X – це аудіокодек наступного покоління від компанії DTS, який використовує об'єктно-орієнтований звук, щоб забезпечити найсучасніше інтерактивне звучання з ефектом присутності. Оскільки DTS:X може автоматично адаптувати звук до існуючих каналів та системи динаміків, їй не потрібно будь-якого конкретного розташування динаміків. Насолоджуйтесь звуковим середовищем із неймовірно багатим природним звуком та ефектом присутності.

Reflex Optimizer (оптимізація відбиття). При використанні динаміків з підтримкою Dolby Atmos звук, що йде від пристрою вгору, відбивається від стелі, а звук, спрямований вниз, йде прямо на вуха слухача. Ці траєкторії, що розрізняються, створюють фазовий зсув, що робить звук неприємним. Функція «Reflex Optimizer» (оптимізація відображення), використовуючи технологію управління фазами, зменшує цей зсув і покращує локалізацію аудіообразу, підлаштовуючи частоти під частоти динаміків підлоги і створюючи ідеальне середовище відтворення.

Підходить для відеостандарту наступного покоління. Підтримує перехід на HDR10 та Dolby Vision. Під'єднавши пристрій-джерело, Ви можете дивитися відео цих новітніх стандартів на будь-якому сумісному дисплеї. Більше того, всі пристрої HDMI підтримують 4К, ВТ.2020 та HDCP 2.2, тому у вас не буде проблем під час переходу на нові пристрої.

МСАСС для автоматичного налаштування на приміщення. Створіть оптимальне звукове оточення за допомогою МСАСС (системи калібрування акустики) компанії Pioneer, розробленої на основі досвіду професійних студій звукозапису. За допомогою спеціального мікрофона система автоматично компенсує різницю в розмірах та рівні динаміків, а також у відстані до них і вирівнює вихідний сигнал.

За допомогою Chromecast. Цей продукт оснащений вбудованим Chromecast, тому ви можете використовувати свій мобільний пристрій для потокової передачі улюбленої музики, радіо або подкастів на свій динамік. З будь-якого місця в будинку ви можете керувати звучанням, використовуючи для цього програми з підтримкою Chromecast, встановлені на вашому персональному пристрої, включаючи телефон на базі Android, iPhone, iPad та планшет, ноутбук на базі ОС Мас, Chrome та Windows.

DTS Play-Fi. DTS Play-Fi без дротів передає в потоковому режимі будь-який аудіоконтент з будь-якого сумісного мобільного пристрою на аудіосистеми, сумісні з DTS Play-Fi, що дозволяє створити у вашому будинку систему, що охоплює кілька кімнат. З DTS Play-Fi можна одночасно передавати звук з різних джерел на різні динаміки.

Характеристики моделі Pioneer SE-M531 Black:

  • Тип навушників: повнорозмірні дротові навушники
  • Тип підключення: провідне
  • Тип конструкції: накладні
  • Особливості конструкції: доладна конструкція, регульоване оголов'я, м'які амбушюри.
  • Тип кріплення: оголов'я
  • Тип випромінювача: динамічний
  • Призначення: для DVD-програвачів, для телевізора.
  • Акустичне оформлення: закритого типу
  • Формат акустики: 2.0
  • Кількість випромінювачів з кожного боку: 1
  • Діаметр мембрани: 40 мм
  • Частотний діапазон: 7 Гц – 40 кГц
  • Потужність: 1500 мВт
  • Чутливість: 100 дБ
  • Опір: 32 Ом
  • Роз'єми та інтерфейси: 1 x mini jack (3.5 мм) / 1 x jack (6.3 мм) , позолочений штекер
  • Додатково: можливість складання та регулювання конструкції та оголов'я, дуже довгий кабель, потужні баси, Hi-Res audio
  • Матеріал корпусу: пластик
  • Матеріал амбушюр: шкірозамінник
  • У комплекті: навушники, перехідник 6.3 мм, документація
  • Кабель: односторонній, прямий, стандартний
  • Довжина кабелю: 3.5 м
  • Форма штекера: L-подібна
  • Вага: 220 г (без кабелю)
  • Колір чорний
  • Гарантія від виробника: 12 місяців
 
Характеристики
БрендPioneer
МодельSE-M531 Black
Типнавушники
Потужність1500 мВт
Частотний діапазон7 Гц – 40 кГц
Кількість каналів2.0
Довжина шнура3.5 м
Опір32 Ом
Призначеннядля телевізора, DVD-програвачів
Кількість динаміків1
Динаміки40 мм
Чутливість100 дБ
Інтерфейс підключенняпровідний
Матеріал корпусуПластик
Комплектаціянавушники, перехідник 6.3 мм, документація
Колірчорний
Додатковоможливість складання та регулювання конструкції та оголов'я, дуже довгий кабель, потужні баси, Hi-Res audio
Гарантія12 місяців
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківПовнорозмірні
Інтерфейс провідного підключення1 x mini-jack (роз'єм 3.5 мм)
Акустичне оформленняЗакриті
Роз'єми та інтерфейси1 x mini jack (3.5 мм)/1 x jack (6.3 мм), позолочений штекер
Тип конструкціїнакладні
Тип випромінювачадинамічний
Особливості конструкціїскладна конструкція, регульоване оголов'я, м'які амбушюри
Тип кріпленняоголов'я
Матеріал амбушюршкірзам
Вага220 г
Кабельодносторонній, прямий, стандартний
Форма штекераL-подібна

Напишіть відгук

Навушники Pioneer SE-M531 Black

Навушники Pioneer SE-M531 чорного кольору мають охоплююче оголов'я. Завдяки регульованій формі конструкція буде зручною для кожного користувача. М'які амбушюри комфортно прилягають до вуха та захищають слух від сторонніх шумів та фонів. Великий діаметр динамічних випромінювачів (40 мм у діаметрі) дає можливість насолодитися чистим та об'ємним звуком.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ