Окуляри зі звуком BOSE FRAMES TEMPO Black
Окуляри зі звуком BOSE FRAMES TEMPO Black Окуляри зі звуком BOSE FRAMES TEMPO Black Окуляри зі звуком BOSE FRAMES TEMPO Black Окуляри зі звуком BOSE FRAMES TEMPO Black Окуляри зі звуком BOSE FRAMES TEMPO Black

Окуляри зі звуком BOSE FRAMES TEMPO Black

  • ID товару: 13598

Новий товар

Відчуйте високу якість звучання без навушників. Представляємо Bose Frames Tempo: сонячні очки для спорту з високоякісним звучанням завдяки революційній технології відкритого звуку Bose Open Ear Audio™, яка дозволяє одночасно слухати музику та не відключатися від зовнішнього світу під час ваших тренувань, як ніколи раніше.

Більше деталей

13 640 грн.

228 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Bose

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Відчуйте високу якість звучання без навушників. Представляємо Bose Frames Tempo: сонячні очки для спорту з високоякісним звучанням завдяки революційній технології відкритого звуку Bose Open Ear Audio™, яка дозволяє одночасно слухати музику та не відключатися від зовнішнього світу під час ваших тренувань, як ніколи раніше. Завдяки своїй захисній конструкції від поту та вологи, легкій та аеродинамічній нейлоновій оправі, а також м'яким силіконовим фіксуючим накладкам на перенісся, окуляри Tempo просто створені для комфортного використання на кожен день. Звук, який ви очікуєте почути від Bose зі всіма властивостями спортивних окулярів від сонця.

Ці окуляри не змогли забезпечити високу якість відтворення, якби вони не трималися надійно у вас на голові. Саме тому інженери BOSE дуже ретельно підійшли до конструкції оправи, форма якої дозволяє практично злитися з вами. Такий надійності супроводжують кілька важливих елементів: м'які силіконові накладки на перенісся у вибраному вами розмірі; гнучкі дужки із спеціальними пружинистими шарнірами, які забезпечують досить комфортне притискання для надійної фіксації; а також легка вага ваших окулярів. Адже, скажімо, на 15-му кілометрі вашого марафону вам хотілося б відчути ейфорію переможця, а не дискомфорт від сонячних окулярів на голові.

Кров, піт та сльози. А ще дощ. Все це ви переживаєте на шляху до досконалості. Ваші окуляри також. Саме тому ці сонячні окуляри для спорту з достатнім рівнем захисту від поту та води – IPX4 створені для подолання вищезгаданих перешкод. Водовідштовхувальні, полікарбонатні лінзи з поляризацією стійки до подряпин та зі сколів. Нейлонова оправа типу TR-90 дуже міцна та надійна. Спеціально розроблена акустично прозора сітка захищає порт фазоінвертора від попадання пилу та дрібної вологи усередину.

Революційна технологія для передачі відкритого звуку безпосередньо у вуха Open Ear Audio™ забезпечує відчуття повної присутності у зовнішньому середовищі: вуличний рух, пішоходи – все, з чим ви можете зіткнутися, займаючись спортом у пожвавлених місцях. Для більшої мотивації просто активуйте свої окуляри. Завдяки спеціально розробленим динамікам – по одному в кожній дужці – окуляри Bose Frames Tempo відтворюють ваші улюблені треки ще голосніше і яскравіше, ніж будь-які інші сонячні аудіо окуляри, тому ви можете відчувати музику, немов ендорфіни, навіть крізь шелест вітру на швидкості до 4 .

Взаємозамінні лінзи роблять ваші спортивні окуляри Bose Frames Tempo мульти-спортивними. Змінюйте лінзи за секунди, щоб вони відповідали місцевості та освітленості.

Особливості BOSE FRAMES TEMPO Black:

  • Два спеціально розроблені компанією Bose динаміка.
  • Легка, аеродинамічна нейлонова оправа.
  • М'які, силіконові фіксуючі накладки на перенісся (3 розміри в комплекті).
  • Дзеркальні з чорним відливом полікарбонатні лінзи з поляризацією (12% прозорості та 99% захисту від УФО типу А/В).
  • Вдосконалена конструкція здвоєних мікрофонів для телефонних дзвінків.

Комплектація BOSE FRAMES TEMPO Black:

  • Окуляри Bose Frames Tempo.
  • Дзеркальні з чорним відливом лінзи поляризовані.
  • Міцний нейлоновий футляр.
  • Кабель типу USB-C для заряджання.
  • Накладки на перенісся 3 розмірів.
  • Мікрофібра для догляду за лінзами

 
Характеристики
БрендBose
МодельFrames Tempo
УправлінняТач-поверхня: Гучність, виклик голосового помічника Сенсор руху: Вимкнення Кнопки Голосова підтримка (Google Assistant, Amazon Alexa) Додаток Bose Music.
BluetoothРадіус впливу до 10 m. Версія: 5.1
Час роботидо 8 год.
Колірчорний
Вага49,89 гр.
КабельUSB/C
МатеріалОправа: Нейлон типу TR-90 із захисною функцією від вологи IPX4 Лінзи: преміум пластик із протекцією проти подряпин та сколів Футляр: Міцний нейлон із м'якою мікрофіброю всередині.
Габарити65 x 17 x 136 мм. (Ширина лінз, дистанція між лінзами, довжина дужки)
Підключення кабелюUSB-C
Час зарядки1 год.
Тип мікрофону2 всеспрямованих.

Напишіть відгук

Окуляри зі звуком BOSE FRAMES TEMPO Black

Відчуйте високу якість звучання без навушників. Представляємо Bose Frames Tempo: сонячні очки для спорту з високоякісним звучанням завдяки революційній технології відкритого звуку Bose Open Ear Audio™, яка дозволяє одночасно слухати музику та не відключатися від зовнішнього світу під час ваших тренувань, як ніколи раніше.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ