Marshall Headphones Minor II Bluetooth White (4092261)
Marshall Headphones Minor II Bluetooth White (4092261) Marshall Headphones Minor II Bluetooth White (4092261) Marshall Headphones Minor II Bluetooth White (4092261) Marshall Headphones Minor II Bluetooth White (4092261) Marshall Headphones Minor II Bluetooth White (4092261)

Навушники Marshall Minor II Bluetooth White (4092261)

  • ID товару: 15139
  • Артикул: 00-00014750

00-00014750

Новий товар

Навушники MinorIIBluetooth - надійні бездротові навушники крапельки з технологією aptX. Одної зарядки достатньо, щоб забезпечити 12 годин безперервної роботи. Забезпечені інноваційною системою EAR-FIT з регульованою петлею для оптимальної та ергономічної посадки.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Marshall

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Навушники Minor II Bluetooth – надійні бездротові навушники крапельки з технологією aptX . Одної зарядки достатньо, щоб забезпечити 12 годин безперервної роботи. Забезпечені інноваційною системою EAR - FIT з регульованою петлею для оптимальної та ергономічної посадки. 

Навушники виконані у форм-факторі вкладишів (не затички, що замикають слуховий канал!) + Намисто. Власне, «Мінори» перетворюються на намисто, якщо з'єднати лівий і правий навушники «віч-на-віч» – примагнітити плоскими майданчиками з логотипом Marshall. Злипання чашок магнітними майданчиками – сигнал електроніці вимкнути музику.

На нитці «намиста» розміщується на кабельний блок, що включає вмонтований мікрофон і багатофункціональну кнопку управління. По суті "золота" кнопка - це джойстик, фірмова "фішка" Marshall, яка використовується і в інших моделях компанії.

Корпус Marshall Minor II виготовлений з приємного і пальця, і юшка пластику з ідеальним припасуванням деталей один до одного.

Незважаючи на те, що це навушник-вкладиш, правильна геометрія вкладається забезпечує хорошу звукоізоляцію. Проблема випадання з вуха вирішена легко та елегантно: навушник має фіксатор у вигляді еластичної силіконової дуги. Можливо, заправлення дуги за хрящ у вушній раковині і займе 2-3 секунди вашого часу, зате потім у «Мінорах» можна хоч бігати.

Виступаючу частину навушника вінчає торцева «золота» платівка з об'ємним гравіюванням – літера «M» у центрі канавок, що створюють перспективу.

Інженерами «Маршалл» обрано версію п'ятого протоколу зі стандартною 10-метровою дистанцією, але з підвищеною надійністю та економічністю.

Тривала автономка. Марафон завдовжки 12 годин плюс 2 години після швидкої 20-хвилинної підзарядки. Для малюків дуже добрі показники.

Minor II реалістично відіграють у НЧ-реєстрі - "бочку", контрабас, нижні ноти фортепіано. Як живі будуть представлені скрипки, акустична гітара, чоловічий та жіночий вокал. Якщо брати ще вище, то звучання флейти та кларнету у виконанні "Мінор-2" вас не розчарує.

 
Характеристики
БрендMarshall
МодельMinor II
ТипBluetooth навушники
Частотний діапазон20-20000 Гц
Опір32 Ом.
Імпеданс32 Ом
Чутливість117 дБ.
Час роботиДо 12 години.
КолірБілий
ДодатковоРегулятор гучності / Дистанційне керування / Вбудований мікрофон.
Гарантія24 місяці
Тип підключенняБездротові
Вага22,5 г
МатеріалПолікарбонат
Час зарядкиДо повної зарядки 2 години/20 хвилин зарядки забезпечують 2 години бездротової роботи.

Напишіть відгук

Навушники Marshall Minor II Bluetooth White (4092261)

Навушники MinorIIBluetooth - надійні бездротові навушники крапельки з технологією aptX. Одної зарядки достатньо, щоб забезпечити 12 годин безперервної роботи. Забезпечені інноваційною системою EAR-FIT з регульованою петлею для оптимальної та ергономічної посадки.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ