Навушники Yamaha EPH-W32
Навушники Yamaha EPH-W32 Навушники Yamaha EPH-W32 Навушники Yamaha EPH-W32 Навушники Yamaha EPH-W32

Знятий з виробництва

Навушники Yamaha EPH-W32

  • ID товару: 2537

Новий товар

Привабливий дизайн та глянсове оздоблення. Отримуйте задоволення від більш насичених та «теплих» вокальних партій завдяки нещодавно розробленим 8-мм гучномовцю та звуковій трубці.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

З приймачем бездротових сигналів.

Привабливий дизайн та глянсове оздоблення.

Фахівці фірми Yamaha розробили корпус моделей серії EPH-32 таким чином, щоб гучномовець і звуковий канал розташовувалися на одній лінії і звук гучномовця проектувався прямо на барабанну перетинку. Для зменшення небажаного резонансу, здатного "забруднити" звучання, застосовані матеріали різного ступеня твердості - ABS (акрилонітрил-бутадієн-стирол) у передній та полікарбонатний ABS у задній секції корпусу. Діафрагма спеціально розробленого 8-мм гучномовця виконана за високоточною технологією дотичних кромок, а для придушення небажаних піків у високочастотному регістрі вбудована звукова трубка. Незважаючи на компактні розміри, навушники-вкладиші серії EPH-32 передають все багатство низько-середньочастотного діапазону, роблячи звучання вокальних партій особливо теплим та насиченим.

Вушні вкладиші виготовляються із силіконового матеріалу двох типів – твердого та м'якого. Секція проходження звуку, в якій використовується твердий силікон, поєднує гнучкість і міцність за рахунок рифлення. Вона зберігає форму навіть тоді, коли вкладиші вставляються у вушні канали, і ідеально прилягає формою каналу. Вушні вкладиші не тільки забезпечують зручність припасування, але й запобігають погіршенню якості звучання через витік звуку.

В силу компактних розмірів навушники-вкладиші серії EPH-32 зручні при носінні. Більш того, 2-сторонній опорний елемент від Yamaha дозволяє носити навушники двома різними способами - або з кабелем над вухом для більш надійної фіксації (як показано на малюнку "Спосіб 1"), або звичайним чином ("Спосіб 2"). Опорний елемент виготовляється з гнучкого еластомірного матеріалу, що забезпечує щільне прилягання у вушному каналі та дозволяє слухати музику з комфортом.

Поверхня кабелю виконана рифленою зниження тертя.
Це не лише зменшує ступінь сплутування кабелю, а й сприяє підвищенню якості звучання за рахунок зменшення шуму, зумовленого тертям кабелю. Рифлення також дозволяє акуратно від'єднувати від навушників кабель з пультом дистанційного керування для спрощення перенесення.

Характерною особливістю серії EPH-32 є простий дизайн, єдиним декоративним елементом якого є відомий логотип Yamaha у вигляді трьох схрещених камертонів на зовнішній плоскій стороні корпусів. Кожна модель має елегантне глянсове оздоблення, що робить ці навушники бажаним та вишуканим придбанням, яке прослужить вам не один рік. На вибір передбачено три привабливі колірні рішення.

Передбачена в моделі EPH-W32 технологія Bluetooth дозволяє бездротове відтворення музики з Bluetooth-сумісного смартфона або мобільного телефону. Підтримка формату aptX® дозволяє отримувати задоволення від якіснішого звуку. Основні операції керування – відтворення та зупинку – та приймати телефонні дзвінки можна в бездротовому режимі. Більше того, можливі сполучення з максимум вісьмома зареєстрованими пристроями і одночасний зв'язок з максимум двома пристроями в декількох точках, тому ви можете зручно використовувати різні підключені пристрої в будинку або за його межами.

Тип динаміка: Динамічні, закриті

Динамік: Φ 8,5 мм

Імпеданс: 16 Ом

Максимальна вхідна потужність: 30 мВт

Рівень звукового тиску: 99 дБ

Діапазон відтворюваних частот: 20 Гц – 40 кГц

Вага (з кабелем): 22,5 г

Довжина кабелю: 0,6 м

З'єднання: 3,5-мм L-подібний стереофонічний міні-штекер

Колірне виконання Чорні, золотисті, сині

Напишіть відгук

Навушники Yamaha EPH-W32

Привабливий дизайн та глянсове оздоблення. Отримуйте задоволення від більш насичених та «теплих» вокальних партій завдяки нещодавно розробленим 8-мм гучномовцю та звуковій трубці.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ