Навушники Denon AH-C160W Blue
Навушники Denon AH-C160W Blue Навушники Denon AH-C160W Навушники Denon AH-C160W Навушники Denon AH-C160W Blue

Знятий з виробництва

Навушники Denon AH-C160W Blue

  • ID товару: 3824

Новий товар

Бездротові Bluetooth навушники для бігу та фітнесу із захистом від вологи за стандартами IPX7 та IPX5, спеціальне кріплення для занять спортом, діаметр драйвера 11,5 мм, діапазон частот 22 Гц – 17 кГц, маса 23 г.

Більше деталей

5 070 грн.

Дивитись всі товари бренду: Denon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Бездротова внутрішньоканальна модель Denon AH-C160W стане незамінною помічницею на будь-якому спортивному тренуванні. Навушники стильно та сучасно виглядають, відрізняються високою надійністю, стійкі до зношування та відповідають класам захисту від проникнення вологи IPX7 та IPX5 завдяки спеціальному покриттю Nanofics. Причому це покриття має всю внутрішню електронну начинку. З такими вкладишами можна займатися спортом під дощем і піддавати їх помірному впливу вологи, проте плавати в них або занурювати у воду не рекомендується.

Витончений вигнутий корпус моделі виготовлений відповідно до технології Earhook, розробленої спільно з одним з провідних фахівців зі слухових апаратів. Завдяки Earhook навушники Denon AH-C160W забезпечують зручне кріплення та не злітають навіть при швидкому бігу чи інтенсивному тренуванні. Модель оснащується трьома парами підтримуючих кілець (кліпсів) різних розмірів, що дозволяють відрегулювати ступінь прилягання навушників до вух і міцно утримувати їх на місці. На правому корпусі розташовані кнопки для керування відтворенням, рівнем гучності, увімк./вимк. і для встановлення Bluetooth-спряження, а на лівому — кнопка для здійснення дзвінків через вбудований мікрофон, що дозволяє використовувати цю модель як гарнітуру для мобільних телефонів. Система шумопоглинання Clear Voice Capture гарантує чисте звучання голосу під час здійснення дзвінків навіть у шумній обстановці. Ще одна приємна особливість – це голосова система підказок, яка, наприклад, вчасно повідомить про низький заряд батареї. Корпуси навушників з'єднуються між собою плоским проводом зі стягуючим повзунком.

Модель оснащена високоякісними драйверами, звучання яких було налагоджено із використанням передової системи цифрової обробки сигналу. У комплекті є чотири пари силіконових вушних насадок різного розміру, а також одна пара насадок Comply Foam, виготовлених з піни з ефектом пам'яті, що використовують покриття SweatGuard для захисту від поту та бруду.

У вбудованому в Denon AH-C160W модулі Bluetooth використовується потужний приймач (потужність Bluetooth-передачі відповідає класу 1), що дозволяє передавати сигнал від плеєра або смартфона без збоїв, навіть якщо ці девайси знаходяться, наприклад, у рюкзаку чи сумці. Одного заряду акумулятора, який заряджається через вмонтований в один із корпусів навушників USB-вхід, вистачає на чотири години роботи. У комплекті є чохол на блискавці і мініатюрний карабін кріпильний, а також USB-кабель. Модель доступна у білому, чорному чи синьому кольорі.


Особливості бездротових навушників Denon AH-C160W

  • Bluetooth із потужним приймачем (клас 1), до 4 годин безперервної роботи
  • Міцні корпуси захищені від проникнення вологи
  • Високоякісні драйвери 11,5 мм.
  • Силіконові та пінні вушні насадки

Характеристики бездротових навушників Denon AH-C160W

Тип внутрішньоканальні бездротові динамічні навушники для спорту
Категорія бездротові
Корпус виготовлений за технологією Earhook і має завушне кріплення
Захист від проникнення поту та вологи IPX7, IPX5
Максимальний рівень звукового тиску 100 дБ
Діапазон частот 5 Гц – 22 кГц
Динаміки 11,5 мм випромінювач у кожному корпусі, цифрова обробка сигналу
Версія Bluetooth 4.1
Клас потужності Bluetooth-передачі клас 1
Джерело живлення внутрішня літій-полімерна акумуляторна батарея, 3,7 В
Час безперервного відтворення близько 4 годин
Амбушюри в комплекті пара вушних насадок Comply Foam із піноматеріалу з ефектом пам'яті та покриттям SweatGuard; 4 пари силіконових вушних насадок (розміри XS, S, M, L)
Футляр для перенесення на блискавці є
Повзунок для затискача кабелю є
Кріпильний карабін є
USB-кабель у комплекті так
Вага навушників23 г

Напишіть відгук

Навушники Denon AH-C160W Blue

Бездротові Bluetooth навушники для бігу та фітнесу із захистом від вологи за стандартами IPX7 та IPX5, спеціальне кріплення для занять спортом, діаметр драйвера 11,5 мм, діапазон частот 22 Гц – 17 кГц, маса 23 г.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ