Навушники Denon AH-C621R
Навушники Denon AH-C621R Навушники Denon AH-C621R White Навушники Denon AH-C621R White

Навушники Denon AH-C621R White

  • ID товару: 3826
  • Артикул: 234617

234617

Новий товар

Навушники-вкладиші у мініатюрних корпусах з гарнітурою, діаметр драйвера 11,5 мм, діапазон частот 6 Гц – 40 кГц, чутливість 104 дБ, імпеданс 16 Ом, довжина кабелю 1,2 м, вага 6,6 г.

Більше деталей

Обмежена спеціальна пропозиція

3 173 грн.

3 705 грн.

-532 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Denon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Навушники-вкладиші Denon AH-C621R виконані в мініатюрних корпусах, зручних для носіння завдяки продуманій ергономічній формі. Вкладиші виготовлені з алюмінію, чим була досягнута їхня приваблива зовнішність і висока механічна міцність при невеликій вазі. Для усунення резонансів та призвуків вкладки демпфовані синтетичної смоли. Ще одним рішенням Denon AH-C621R, покликаним боротися з механічними шумами, є запатентована конструкція кріплення сполучного кабелю Radial Cascade Damper. Зовнішнє оздоблення навушників може бути чорною або сріблястою.

Denon AH-C621R оснащені висококласними динамічними випромінювачами діаметром 11,5 мм, що працюють у розширеному діапазоні частот та формують широку та повітряну стереокартину. Навушники проходять спеціальну настоянку Denon Acoustic Optimiser для вирівнювання частотою характеристики та отримання максимально збалансованого та натурального звуку. На корпусі вкладишів спереду і ззаду є точно розраховані отвори, що вирівнюють тиск усередині корпусу зниження чутних спотворень звуку. Малий діаметр цих отворів не знижує хороші ізолюючі характеристики даної моделі, завдяки яким музику в навушниках можна з комфортом слухати навіть у найгучнішій обстановці.

Denon AH-C621R оснащені пультом дистанційного керування з мікрофоном, який виконаний у циліндричному корпусі та сумісний з портативними пристроями на базі iOS. Опір навушників становить 16 Ом і при чутливості в 104 дБ і допустимої потужності, що підводиться до 250 мВт, вони здатні розвинути дуже істотний звуковий тиск. Нейтральний тональний баланс і широкий динамічний діапазон дозволяють рекомендувати Denon AH-C621R для прослуховування музики різних жанрів. Крім того, компанія Denon розробила спеціальний аудіо-додаток Denon Audio Application (для iOS та Android), за допомогою якого можна з високою точністю налаштувати характер звучання.

Навушники комплектуються чохлом для зберігання, чотирма парами вушних силіконових вставок різних розмірів і ще однієї, виконаної з спіненої гуми, а також кліпсою для фіксації кабелю на одязі.


Особливості внутрішньоканальних навушників Denon AH-C621R

  • Корпуси з алюмінію, демпфовані смолою
  • Висококласні динамічні випромінювачі, акустична настойка тонального нейтрального балансу
  • Пульт дистанційного керування з мікрофоном для iPod/iPhone

Характеристики внутрішньоканальних навушників Denon AH-C621R

Тип вкладиші, динамічні
Категорія провідні
Діапазон частот 6 Гц – 40 кГц
Імпеданс 16 Ом
Чутливість 104 дБ
Підведена потужність 250 мВт (максимальна)
Випромінювач динамічний, 11,5 мм
Матеріал корпусу алюміній + смола
Кабель 1,2 метри
Пульт ДУ для iPod/iPhone, з мікрофоном
Роз'єм 3,5 мм, позолочений
Вага 6,6 грам (без кабелю)
В комплекті 4 пари змінних внутрішньовушних вставок із силікону, одна пара вставок із спіненої гуми, кліпса для кабелю, чохол для зберігання
Варіанти оздоблення чорний, сріблястий

Напишіть відгук

Навушники Denon AH-C621R White

Навушники-вкладиші у мініатюрних корпусах з гарнітурою, діаметр драйвера 11,5 мм, діапазон частот 6 Гц – 40 кГц, чутливість 104 дБ, імпеданс 16 Ом, довжина кабелю 1,2 м, вага 6,6 г.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ