Навушники Denon AH-D1200
Навушники Denon AH-D1200 Навушники Denon AH-D1200 White Навушники Denon AH-D1200 White Навушники Denon AH-D1200 White

Навушники Denon AH-D1200 White

  • ID товару: 3827
  • Артикул: 235130

235130

Новий товар

Повнорозмірні навушники універсального застосування, доладна конструкція, діаметр драйвера 50 мм, закрите акустичне оформлення, імпеданс 24 Ом, діапазон частот 5 Гц - 40 кГц, довжина схемних кабелів (один з гарнітурою) - 1,3 м, вага 260 г.

Більше деталей

Обмежена спеціальна пропозиція

5 584 грн.

6 480 грн.

-896 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Denon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Повнорозмірні навушники Denon AH-D1200 мають невелику вагу та надійну конструкцію та розраховані на прослуховування музики вдома або в подорожах. Крім того, амбушюри, що повністю охоплюють, виконані зі штучної шкіри, з м'яким наповнювачем зі спіненого матеріалу з ефектом пам'яті, забезпечують хороший захист від зовнішніх шумів.

Чашки закріплені на оголов'ї за допомогою литих алюмінієвих утримувачів, які мають просте регулювання за висотою. Самі чашки виготовлені з алюмінію та якісного щільного пластику, і навушники можуть мати чорну або білу (з коричневими вставками) зовнішнє оздоблення. За бажанням Denon AH-D1200 можна компактно скласти для перевезення в багажі у спеціальному чохлі, що постачається в комплекті. Оголов'я навушників повністю закрите накладкою, що амортизує, і має точно розраховане зусилля притиску для комфортного користування протягом тривалого часу.

Навушники Denon AH-D1200 оснащені великими динамічними випромінювачами діаметром 50 мм, параметри яких спеціально налаштовуються для мінімізації спотворень звуку. Навушники мають опір 24 Ом, який забезпечує хорошу сумісність з різною портативною або стаціонарною технікою. Denon AH-D1200 розраховані на високу допустиму потужність, що підводиться, але навіть при підключенні до пристроїв з не найпотужнішими підсилювачами здатні розвинути істотний звуковий тиск.

Навушники мають з'ємний кабель і комплектуються проводами двох типів. Один з них звичайний, призначений для підключення до різних аудіо пристроїв, а інший, з пультом дистанційного керування та мікрофоном – до смартфонів або планшетних ПК. Таким чином, користувач може самостійно визначити оптимальний варіант комплектації навушників, залежно від конкретних умов використання.

Denon AH-D1200 мають дуже точне і в той же час музичне звучання з проробленими басами. За своїми технічними параметрами навушники здатні повноцінно відтворювати музику у форматах High-resolution, що підтверджено відповідним логотипом.


Особливості навушників Denon AH-D1200

  • Замовні випромінювачі діаметром 50 мм
  • Надійна та легка складна конструкція
  • Змінні кабелі в комплекті

Характеристики навушників Denon AH-D1200

Тип динамічні, повнорозмірні, закриті
Категорія провідні
Випромінювач 50 мм
Діапазон частот 5 Гц – 40 кГц
Підведена потужність 1300 мВт (максимальна)
Опір 24 Ом
Кабель змінний, в комплекті 2 з'єднувачі
Складна конструкція так
Пульт ДУ є, на одному із змінних кабелів
Вага 260 грам
В комплекті прямий кабель 1,3 м, кабель з пультом та мікрофоном 1,3 м, чохол для зберігання

Напишіть відгук

Навушники Denon AH-D1200 White

Повнорозмірні навушники універсального застосування, доладна конструкція, діаметр драйвера 50 мм, закрите акустичне оформлення, імпеданс 24 Ом, діапазон частот 5 Гц - 40 кГц, довжина схемних кабелів (один з гарнітурою) - 1,3 м, вага 260 г.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ