Навушники Denon AH-C821
Знятий з виробництва

Навушники Denon AH-C821

  • ID товару: 3828

Новий товар

Внутрішньоканальні навушники з подвійними драйверами діаметром 11,5 мм, корпус із алюмінію та смоли, імпеданс 46 Ом, чутливість 115 дБ, довжина кабелю 1,3 м, вага 10,4 г.

Більше деталей

4 680 грн.

Дивитись всі товари бренду: Denon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Топова внутрішньоканальна модель Denon AH-C821 спирається на піввіковий інженерний досвід компанії в розробці навушників і гармонійно комбінує комфорт і безкомпромісний саунд. Ці легкі компактні «вкладиші» призначені для тих любителів музики, хто звик насолоджуватися високоякісним звуком у будь-яких умовах, будь то подорож, робота чи відпочинок.

Концепція Denon AH-C821 будується на використанні унікальної фірмової технології Double Air Compression Driver, яка дозволяє отримати потужні низькі частоти та максимальну чистоту саунду. Кожна чашка оснащена двома 11,5 мм драйверами, встановленими один проти одного і випромінюють одну камеру. У камері є звуковод, розташований перпендикулярно до осі випромінювання динаміків. Така конструкція забезпечує вищий звуковий тиск, а також чистий глибокий бас. При цьому до кожного драйвера підведено окремий провід з метою мінімізації спотворень під час передачі сигналу.

Чашки навушників виконані з литого алюмінію та синтетичної смоли. Таке поєднання матеріалів підвищує жорсткість та покращує демпфування. У корпусі є порти, виконані відповідно до технології Denon Acoustic Optimiser, яка дозволяє збалансувати тиск повітря перед драйверами і позаду них. Спеціальна система Radial Cascade Damper зводить до мінімуму мікрофонний ефект, що виникає при терті кабелю навушників про одяг або тіло.

Модель Denon AH-C821 комплектується однією парою насадок-амбушюр Comply TX500 та чотирма парами силіконових насадок (розміри XS, S, M, L). Насадки Comply виконані із спіненого поліпропілену з ефектом пам'яті, мають ергономічну форму для щільної комфортної посадки у вушному каналі, захист від проникнення вушної сірки всередину навушників та гарантують відмінну звукоізоляцію. У комплект також входить оригінальний футляр для перенесення навушників та кліпсу для кріплення кабелю до одягу.

Навушники зручно використовувати з фірмовим програмою Denon Audio Application, яка встановлюється на будь-який пристрій з iOS або Android. Додаток дає можливість налаштувати та оптимізувати звучання під свій смак, а також пропонує покращений інтерфейс для будь-якого плеєра, підтримує роботу з плей-листами та платформу TuneIn, що відкриває доступ до понад 70 000 веб-радіостанцій.


Особливості внутрішньоканальних навушників Denon AH-C821

  • Корпус з литого алюмінію та синтетичної смоли
  • Два драйвери в кожній чашці, технологія Double Air Compression Driver
  • Технологія Radial Cascade Damper для мінімізації мікрофонного ефекту кабелю
  • Набір вушних насадок, включаючи Comply TX500 із піноматеріалу з ефектом пам'яті

Характеристики внутрішньоканальних навушників Denon AH-C821

Тип внутрішньоканальні динамічні навушники
Категорія провідні
Кріплення внутрішньовушне
Імпеданс 46 Ом
Чутливість 115 дБ/мВт
Максимальна вхідна потужність 250 мВт
Діапазон частот 4 Гц – 40 кГц
Динаміки по два 11,5 мм випромінювача в кожній чашці, які встановлені один проти одного та випромінюють в одну камеру (технологія Double Air Compression Driver)
Матеріал чашок литий алюміній, синтетична смола
Кабель прямий, двосторонній, два дроти для кожної чашки, матеріал провідників: мідь OFC, довжина кабелю: 1,3 м
Штекер позолочений міні-джек
Амбушюри в комплекті одна пара вушних насадок Comply TX500 із піноматеріалу з ефектом пам'яті; 4 пари силіконових вушних насадок (розміри XS/S/M/L)
Футляр для перенесення та кліпса для кабелю є
Вага навушників 10,4 г (без урахування кабелю)

Напишіть відгук

Навушники Denon AH-C821

Внутрішньоканальні навушники з подвійними драйверами діаметром 11,5 мм, корпус із алюмінію та смоли, імпеданс 46 Ом, чутливість 115 дБ, довжина кабелю 1,3 м, вага 10,4 г.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ