Навушники Denon AH-D7200
Навушники Denon AH-D7200 Навушники Denon AH-D7200 Навушники Denon AH-D7200 Wood

Навушники Denon AH-D7200 Wood

  • ID товару: 3830

Новий товар

Моніторні навушники вищого класу, закрите акустичне оформлення, діаметр драйвера з нановолокна та паперу – 50 мм, діапазон частот 5 Гц – 55 кГц, імпеданс 25 Ом, чутливість 105 дБ, довжина кабелю 3 м, маса 385 г.

Більше деталей

39 000 грн.

117 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Denon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Закрита моніторна референсна модель Denon AH-D7200, яка очолила фірмову лінійку повнорозмірних стереотелефонів, втілює прогресивні технології та більш ніж 50-річний досвід компанії Denon, накопичений у процесі розробки різних типів навушників.

Головна деталь флагмана – це 50 мм широкосмугові драйвери FreeEdge, мембрани яких виготовлені з нановолокна та паперу. Такий матеріал має виняткову легкість і жорсткість, що позитивно відбивається на швидкості відгуку. При цьому забезпечується відмінне демпфування, усуваються паразитні резонанси, так як така діафрагма меншою мірою схильна до викривлення і гарантує точне поршневий рух. Драйвери монтуються на спеціальних кільцевих панелях, які мінімізують вібрації. Як матеріал для чашок застосовується справжнє горіхове дерево, що дозволяє підвищити жорсткість корпусу та отримати природне детальне звучання з теплим відтінком. У чашках також є металеві вставки, до яких кріпляться алюмінієві литі тримачі.

Зовнішній бік алюмінієвого каркасу заголів'я моделі Denon AH-D7200 обтягнутий натуральною овечою шкірою, а внутрішня сторона оброблена простроченою штучною шкірою. На окрему увагу заслуговує механізм регулювання оголов'я, який використовує систему кулькових підшипників і має дві металеві напрямні з фіксованими пронумерованими позиціями. Комфортні знімні амбушюри отримали наповнювач із піни (з ефектом пам'яті) та обшивку з м'якої, але міцної штучної шкіри.

Навушники комплектуються знімним двостороннім шнуром завдовжки три метри, виготовленим у Японії відповідно до специфікацій Denon. У провідниках кабелю використовується OFC-мідь високого ступеня очищення (7N), яка передає сигнал із мінімальними втратами. Корпус 6,3 мм штекера виконаний з високоточної машинної обробки металу і має декоративну мідну кільцеву вставку з фірмовим логотипом. До чашок шнур кріпиться за допомогою 3,5 мм конекторів.

Флагман може похвалитися високою чутливістю 105 дБ і широким частотним діапазоном від 5 Гц до 55 кГц, що важливо при прослуховуванні Hi-Res-форматів. Імпеданс моделі дорівнює всього 25 Ом. Невисокий імпеданс полегшує вибір підсилювача та дозволяє Denon AH-D7200 працювати навіть із портативними пристроями. Вага навушників без кабелю вбирається у 385 р.


Особливості навушників Denon AH-D7200

  • 50 мм драйвери FreeEdge з мембраною з нановолокна та паперу
  • Чашки з натурального горіхового дерева
  • Оголов'я оброблене овечою шкірою, наповнювач амбушюр з ефектом пам'яті.
  • Знімний кабель із провідниками з безкисневої міді OFC-7N

Характеристики навушників Denon AH-D7200

Типреференсні повнорозмірні закриті динамічні навушники
Категоріяпровідні
Випромінювачі50 мм широкосмугові драйвери FreeEdge з мембраною з паперу та нановолокна, потужні неодимові магніти, легкі котушки намотані алюмінієвим дротом CCAW
Діапазон частот5 Гц – 55 кГц
Імпеданс25 Ом
Чутливість105 дБ/мВт
Максимальна потужність, що підводиться1800 мВт
Матеріал чашокдерево/метал
Матеріал амбушюрм'яка штучна шкіра, наповнювач: піна з ефектом пам'яті
Матеріал оголов'ялитий алюміній, оздоблення: овеча шкіра/штучна шкіра
Кабельпрямий, двосторонній, знімний, провідники з OFC-міді (99,99999%), 3,5 мм роз'єм для підключення до чашок
Довжина кабеля3 м
Штекер кабелю6,3 мм конектор з металевим корпусом
Тканинна серветка для чищення в комплектітак
Вага385 г (без кабелю)

Напишіть відгук

Навушники Denon AH-D7200 Wood

Моніторні навушники вищого класу, закрите акустичне оформлення, діаметр драйвера з нановолокна та паперу – 50 мм, діапазон частот 5 Гц – 55 кГц, імпеданс 25 Ом, чутливість 105 дБ, довжина кабелю 3 м, маса 385 г.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ