Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX
Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX

Знятий з виробництва

Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX

  • ID товару: 6156

Новий товар

PX поєднує найкращий у своєму класі звук з адаптивним шумозаглушенням, 22 годинами роботи від однієї зарядки акумулятора та інтелектуальним управлінням, яке реагує на поведінку власника.

Ціна за шт.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Бездротові повнорозмірні навушники з активним шумопоглинанням.

Найкращою рекомендацією акустичної начинки моделі буде - "точно така ж, як у P9 Signature". Зважаючи на те, що P9 – флагман компанії, йдеться про найкращу з можливих комплектацій, тільки тепер ще з добавкою «+Wireless».

Творці моделі з Bowers & Wilkins виділили в навколишньому середовищі три шумонебезпечні категорії - політ, місто і офіс - і для кожної з них прописали алгоритми, що визначають оптимальний рівень шумозаглушення, гучності, ізоляції від зовнішнього світу.

Технологія адаптивного шумоподавлення – це добре, але якщо звучання – замилений бубніж, то такі навушники стануть у нагоді хіба що будівельникам, що виконують соло на відбійному молотку. Розробники з B&W поставили за мету досягти від своїх PX найкращого звуку в класі бездротових моделей. А також, щоб з урахуванням зашумленого довкілля сприйняттю музики та мови ніщо не заважало.

У корпусі Bowers & Wilkins PX Space Gray – з композиту та алюмінію – стоїть 40-міліметровий драйвер із нейлоновим дифузором. Переваги випромінювача, користувачі оцінили за моделлю P9, віддавши належне грамотному демпфування. Динамік у чашці розгорнутий на 15 градусів – для правильного стереоефекту. B&W довели мистецтво побудови стереопанорами до досконалості, у компанії піввіковий досвід проектування кімнатних акустичних систем.

Відповідно продуктивності повнодіапазонного динаміка і витривалість вбудованого акумулятора, що забезпечує 22 години автономної роботи. Гарантом того, що кожен міліампер-годину заряду батареї буде витрачено з користю, виступає система датчиків наближення (по одному в кожній чашці). Варто зняти навушники з голови, або відвести одну з чашок від вуха, як відтворення автоматично припиниться і відновиться, як тільки чашки повернуться на своє місце. Слід зазначити, що у Bowers & Wilkins PX просунутий роз'єм порту USB-зарядки типу «C».

Користувача не повинно турбувати, що PX, скинуті на шию або стіл розрядяться, через пару хвилин система сама переведе навушники в режим Standby.

Управлінню моделлю не потрібно вчитися за демонстраційними відео чи багатослівними інструкціями – все інтуїтивно зрозуміло. На правій чашці 4 кнопки: одна – для поєднання з джерелом по Bluetooth-протоколу з підтримкою aptX HD, три віддають команди на старт відтворення та регулювання гучності.

Для прихильників детальних налаштувань та контролю придумано додаток B&W Headphone.

Усі зручності та технічні плюшки – вторинні. Спочатку – звучання. Bowers & Wilkins PX Space Gray заслуговує на місця в хрестоматіях для розробників навушників. За еталонну прозорість та деталізацію, за вивірений тональний баланс своїх навушників, що включає вагому частку басів, емоційно наповнений СЧ-діапазон, ультратонусні верхи. У

всі складові звуку ідеально злиті та вписані в широку віртуальну сцену, народжуючи у слухача відчуття свободи та легкості.

Як і всі вироби «Bowers & Wilkins», навушники Bowers & Wilkins PX виглядають зовсім, не псують зовнішність власника, навпаки, надають йому шарму людини, захопленої своєю справою, чи то творчості, чи то бізнесу.

Характеристики:

Модель: PX

Опис: Бездротові навушники

Переваги:

Адаптивне шумозаглушення

Bluetooth-аудіо - Bluetooth 4.1 з aptX-HD Природний UI (інтерфейс користувача) – вбудовані датчики керують різними функціями, наприклад, зупиняють відтворення, коли ви знімаєте навушники

Акустика світового класу

Матеріали та якість складання преміум-класу

Акумулятор (до 22 годин роботи) Мобільний додаток для персоналізованого відтворення аудіо

Конструкція, що охоплює вухо: 4x мікрофон для ANC; 2x мікрофони для телефону (CVC2 - Clear voice communication 2)

Входи: USB-C (аудіо, зарядка акумулятора та оновлення ПЗ), 3.5мм-стереороз'єм

Динаміки: 2x ø40 мм, широкосмугові

Діапазон частот: 10Гц-20кГц

Імпеданс: 22 Ом (у пасивному режимі)

Спотворення (THD): <0.3% (1 кГц/10мВт)

Чутливість: 111дБ/В на 1 кГц

Вага нетто: 335 г

Акумулятор: 850 мА/година – літієво-полімерний

Термін роботи акумулятора

До 22 годин з BT/ANC
До 29 годин з BT/без ANC
До 33 годин з ANC/дротовий режим
До 50 годин у дротовому режимі /без ANC

Профілі Bluetooth

A2DP v1.3
AVRCP v1.6
HFP v1.6
HSP v1.2
GAP
SDAP
DIP

Bluetooth кодеки

aptX HD (High Definition) Standard Latency plus HD
SBC (Low Complexity Sub-band Coding)
AAC (Advanced Audio Coding)

 
Характеристики
МодельPX
ТипБезпровідні навушники
Частотний діапазон10 Гц-20 кГц
ВходиUSB-C (аудіо, зарядка акумулятора та оновлення ПЗ), 3.5мм-стереороз'єм
живлення850 мА/година – літієво-полімерний
Імпеданс22 Ом (у пасивному режимі)
Динаміки2x ø40 мм, широкосмугові
Чутливість111дБ/В на 1 кГц
THDменше 0.3% (1 кГц/10мВт)
Вага без упаковки335 г

Напишіть відгук

Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX

PX поєднує найкращий у своєму класі звук з адаптивним шумозаглушенням, 22 годинами роботи від однієї зарядки акумулятора та інтелектуальним управлінням, яке реагує на поведінку власника.

Ціна за шт.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ